Hyppää sisältöön

TyövuoroVelho

TyövuoroVelho on tehokas työvuorosuunnitteluohjelma, joka toimii selaimessa ja soveltuu kaikenkokoisille yrityksille. Palkkalajitapahtumat voidaan siirtää TyövuoroVelhosta Procountoriin helposti siirtotiedoston avulla.

Ohjelmiston kuvaus

TyövuoroVelho on työvuorojen suunnitteluun ja työajanseurantaan tarkoitettu selainpohjainen ohjelmisto. Sen avulla voit suunnitella ja tarkastella työvuoroja joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. TyövuoroVelho sähköistää koko työvuorosuunnitteluprosessin aina palkanlaskentaan saakka.

Se sopii kaikenkokoisille toimijoille, olipa kyseessä sitten muutaman hengen yhteisö tai tuhansien työntekijöiden organisaatio. Ohjelman avulla säästät aikaa, vaivaa ja hermoja! Kätevän mobiilikäyttöliittymän avulla ohjelmaa on helppo käyttää myös liikkuvassa työssä ja etänä. Työntekijöiden on myös helppo tarkastella työvuorojaan älypuhelimella.

Työvuoroja saatetaan tehdä eri pisteissä, tai henkilöitä täytyy resursoida eri tehtäviin. Jotta työajan ja henkilöstön hallinta olisi selkeää ja toimivaa, organisaatio tarvitsee tehokkaan työkalun.

TyövuoroVelhoon on saatavilla täydentäviä palveluita mm. työajanseurantaan ja automaattiseen työvuorosuunnitteluun. Työvuorot automaattisesti -palvelu on saatavilla TyövuoroVelhoon ja sen avulla luot työvuorolistan jopa yhden napin painalluksella.

TyövuoroVelho sopii erityisesti yksityiselle sosiaalialalle, apteekeille, kuntasektorille (KVTES jakso-, yleis- ja toimistotyöaika), seurakunnille, kuljetusalalle, IT-palvelualalle ja kiinteistöpalvelualalle. Ohjelman soveltuvuutta muille toimialoille voit tiedustella suoraan TyövuoroVelhon myynnistä.

TyövuoroVelho on Accountor-konserniin kuuluvan Accountor HR Solutionsin tarjoama ohjelmisto.

Ominaisuudet

Työvuorosuunnittelu ja toteutuneiden tuntien seuranta

Selainpohjainen, työvuorokohtaisten vahvuuksien seuranta ja tuntien tavoite seuranta

Tarvittavat tiedot palkanlaskentaan, myös vuorolisät ja huomioi arkipyhät

Työntekijän mobiilikäyttöliittymä

Procountor + TyövuoroVelho

Työvuorojen suunnitteleminen on helppoa ja palkkatapahtumien siirtäminen palkanlaskentaan onnistuu kootusti siirtotiedostolla näin säästät työaikaasi ja virheet vähenevät.

Palkkalajitapahtumat voidaan siirtää TyövuoroVelhosta palkkaohjelmaan Procountoriin helposti siirtotiedoston avulla. Myös dimensiotiedot (esim. projekti tai työmaa) on mahdollista siirtää TyövuoroVelhosta palkkalajitapahtuma-aineiston mukana Procountoriin. Siirtotiedostona käytetään csv-tyyppistä tekstitiedostoa puolipisteillä eroteltuna.

Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi TyövuoroVelhosta siirretään palkkatietoja Procountoriin.

Ohjeet tiedoston muodostamista varten löytyvät suoraan TyövuoroVelhosta, liittymä kuuluu hintaan.

 

TyövuoroVelho

Toimiala:

Toimialariippumaton


Ratkaisualue:

Palkka ja HR, Tunnit ja työvuorot


Toimittaja:

Accountor HR


Kumppanin tuki:
Oletko jo TyövuoroVelhon käyttäjä?

Liittymän käyttönoton ohjeet löytyvät suoraan TyövuoroVelhosta.

Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta Procountoriin löytyy täältä.

Hinta:

Palvelun hintaa voi tiedustella suoraan toimittajalta.

Palkka-aineiston sisäänluku on Procountorissa maksuton toiminto. Rajapinnan kautta Procountoriin luoduista tositteista veloitetaan tositeperusteisesti Procountor-palveluhinnaston mukaisesti.

Search