Maxtech Pro

Ohjelmiston kuvaus

Maxtech – Tehokkuuuta, kasvua ja kannattavuutta

Maxtechin työnhallinnan kokonaisratkaisut ovat helposti räätälöitävissä käyttötarpeesi mukaan, työnhallinnan, ajoneuvopaikannuksen ja kalustohallinnan muodostaessa saumattoman ja helppokäyttöisen kokonaisuuden.

Työvuorosuunnittelu

Työvuorolistojen tekeminen on vaativaa työtä, joka edellyttää huolellista suunnittelua sekä laadukkaita työkaluja. Maxtechin visuaalisella työkalulla teet kustannustehokkaan työvuorosuunnitelman helposti ja nopeasti sekä hallitset mahdolliset poikkeukset vaivattomasti. Ratkaisu tarjoaa myös ennennäkemättömän helpon ratkaisun sopivan työntekijän löytämiseksi avoimille työvuoroille suoraan puhelinsovelluksesta.

Työajanseuranta

Työajanseuranta on yksi järjestelmän kulmakivistä ja se soveltuu moneen ympäristöön. Oli kyse sitten työaikaliukumien seurannasta tai liikkuvan työvoiman hallinnasta, Maxtechistä löytyy siihen nykyaikainen ratkaisu. Järjestelmä mahdollistaa useita erityyppisiä käyttötapoja työaikojen kirjaamiseen, kuten puhelinsovellus, nykyaikaiset leimauslaitteet tai verkkoselaimella kirjaaminen – kaikkien toimiessa myös saumattomasti yhteen käyttötarpeen mukaan. Järjestelmä muodostaa työaikatiedoista tarvittavat raportit ja TES-tulkitut palkka-aineistot, joita voi hyödyntää suoraan palkanlaskentaan tai vaikka katteen seurantaan ja raportointiin.

Ajoneuvopaikannus

Ajoneuvopaikannus on monipuolinen ja helppokäyttöinen paikannustietojen hallintajärjestelmä, joka on räätälöitävissä kokonaisratkaisuksi käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Maxtech Ajoneuvopaikannus™, Automaattinen ajopäiväkirja™ ja Hiekoitus- ja aurauspäiväkirja™ toimivat saumattomasti yhteen Maxtechin työajanseuranta– ja työnhallintajärjestelmän kanssa. Helposti hallittava kokonaisuus mahdollistaa toiminnan tehostamisen, raportoinnin ja dokumentoinnin automatisoinnin sekä auttaa huolehtimaan henkilöiden työturvallisuudesta kokonaisvaltaisemmin liikkuvassa työssä.

Kalustonhallinta

Maxtech Kalustonpaikannus™ mahdollistaa minkä tahansa kaluston paikantamisen. Monipuolinen paikanninlaitevalikoima mahdollistaa tarkoituksenmukaisen paikannusratkaisun erilaisille kalustoille ja tarvikkeille. Paristokäyttöiset GPS-kalustopaikantimet sisältävät myös liike- ja aluevalvonta, jolloin kaluston epätavallisesta liikkumisesta saa ilmoituksen. Bluetooth-kalustopaikantimet soveltuvat pienen kokonsa ansiosta kiinnitettäväksi myös kevyeen kalustoon sekä käsityökaluihin. Nämä paikantimet ilmoittavat sijantitietonsa käyttäen lähialueella olevaa ajoneuvopaikanninta tai puhelinsovellusta, jota hyödynnetään tukiasemana. Molemmat paikannintyypit toimitetaan käyttövalmiina ja niiden asennus ja käyttöönotto onnistuu minuuteissa.

Integraation kuvaus

Maxtech Pro järjestelmästä on valmis siirtotiedostopohjainen integraatio Procountoriin. Csv-siirtotiedoston avulla on mahdollista siirtää palkka-, laskutus- ja matkalaskuaineistoa.

Maxtech Pro ja Procountor ohjelmistojen yhteiskäyttö voi toimia esimerkiksi seuraavasti:

  • Työnjohto suunnittelee työvuorot Maxtech Pro:ssa
  • Työntekijät kirjaavat työajan Maxtech Pro:ssa -> palkka-aineisto siirtotiedostolla Procountoriin, jossa tapahtuu palkanlaskenta
  • Matkalaskut tehdään Maxtech Pro:ssa -> matkalaskuaineisto siirtotiedostolla Procountoriin
  • Laskuaineisto (esim. työtunnit ja tarvikkeet) luodaan Maxtech Pro:ssa -> laskuaineisto siirtotiedostolla Procountoriin, josta myyntilaskut lähetetään
  • Myyntireskontran seuranta ja kirjanpito tapahtuvat Procountorissa
  • Ostolaskut käsitellään Procountorissa

Maxtechn asiantuntijat auttavat integraatioiden aktivoinnissa mielellään – ota yhteyttä.

Integraation käyttöönotto

CSV:

Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi työajanseurantajärjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään palkkatietoja Procountoriin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta löytyy täältä

Laskuaineiston siirtotiedoston avulla Procountoriin voidaan tuoda laskuja toisesta järjestelmästä. Lisätietoja Laskuaineiston sisäänlukemisesta löytyy täältä

member

Integraatiot ja hinnat:

CSV


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Maxtech Pro

Toimiala:
Huolto- ja korjauspalvelut, Kiinteistöala ja asunto-osakeyhtiöt, Rakentaminen ja asennustyöt

Ratkaisualue:
Työajanhallinta

Kumppanin tuki:
010 229 6200 / myynti@maxtech.fi / Verkkosivut

Maxtech Pro