Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Kiho

Kiho on työn- ja kalustonhallinnan ratkaisu yrityksille, jotka haluavat pitää huolta niin kalustostaan kuin tekijöistään.

  Ohjelmiston kuvaus

  Kiho on digitaalinen liiketoiminta-alusta, jonka avulla yritystä voi johtaa reaaliajassa. Kiho paikantaa kaluston aina porakoneista kuorma-autoihin, kirjaa työt reaaliajassa sekä vastaanottaa ja välittää työtilaukset suoraan mobiililaitteisiin. Älykäs automaatio valvoo kalustoa, ilmoittaa ongelmista ja tekee rutiinityöt käyttäjän puolesta.

  Kiho Laskutus -palvelu muodostaa myyntilaskuja Kiho Tehtävät ja Kiho Työaika -palveluiden keräämistä tiedoista. Tiedot ovat tyypillisesti työtunteja, ajokilometrejä ja työsuorituksen yhteydessä kirjattuja tuotteita.

  Kiholla yksinkertaistat työntekoa, parannat tuottavuutta ja mahdollistat yrityksesi kannattavuuden kasvun.

  Kiho on tarkoitettu liikkuvan työn ja kaluston hallintaan.

  Ominaisuudet

  Työajanseuranta, tehtävät ja lomakkeet

  Kihon avulla hoidat yrityksesi työajanseurannan sekä työtehtävien hallinnan aina suunnittelusta laskutukseen asti. Reaaliaikainen ja automatisoitu tiedonkulku toimiston ja liikkuvien työntekijöiden välillä mahdollistaa tehokkaan työnteon.

  Ajoneuvo ja konekaluston optimointi

  Koko kalusto samassa palvelussa. Kiho mahdollistaa yhden selkeän näkymän yrityksesi kaikkeen kalustoon, koneet, autot ja työkalut. Paikanninlaitevalikoima tallentaa kalustosi sijainnit ja reitit sekä luo tarvittaessa ajopäiväkirjan automaattisesti. Kerää tiedot digipiirtureilta automaattisesti

  Sähköinen ajopäiväkirja

  Sähköiset lomakkeet

  Mobiilipalvelulla kerätään tiedot helposti ja säilytetään turvallisesti.

  Procountor + Kiho

  Myyntilaskut muodostetaan Kihossa asiakaskohtaisia hintoja ja maksuehtoja käyttäen. Valmiit myyntilaskut siirretään rajapinnan (API) yli Procountoriin, jossa laskuille muodostuu viitenumero ja josta laskut lähetetään edelleen asiakkaille. Palvelu vähentää myyntilaskutustietojen keräämisestä aiheutuvaa manuaalista työtä.

  Kihosta saa myös tuntikirjaustiedot nappia painamalla tiedostoksi, joka on siirrettävissä sellaisenaan Procountoriin palkanlaskentaa varten.

  Hinnoittelu

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hinta ei sisällä Procountor-API:n hintaa, Procountorin hinnastoon voit tutustua täältä.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Kiho

  Toimiala:

  Huolto- ja korjaamopalvelut, Kiinteistöala, Logistiikka, Rakentaminen ja asennustyöt


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Kiho


  Kumppanin tuki:

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search