Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Diffo - kaluston ja kuljetusten työnhallintajärjestelmä

Diffolla mallinnat tarkkoja laskelmia liiketoiminnasta sekä sen kannattavuudesta. Yksinkertaisesti toteutetun talouden mallintamisen avulla yrityksen liiketoiminnan kulmakivet tulevat selkeämmin esille ja ennusteet pohjautuvat aitoon tekemiseen

  Ohjelmiston kuvaus

  Diffo on kannattavuuden parantamiseen perustuva kaluston- ja työnhallintajärjestelmä kuljetusalalle. Diffon avulla voi tehdä näppärästi budjetit, erilaiset talouden skenaariot ja analysoida Procountorista haettua tietoa. Nykyiset budjetointiratkaisut, kuten taulukkolaskentaohjelmat, ovat aikaa vieviä ja niiden informaatio harvemmin pohjautuu todelliseen tekemiseen. Lisäksi mahdollisuus virheiden tekemiselle on usein näissä tapauksissa melko iso. Liiketoiminnan budjetointi ja ennustaminen todelliseen tietoon perustuen onnistuu Diffon avulla.

  Talouden mallintaminen lähtee oman tekemisen suunnittelusta

  Integroidun suunnittelumallin ansiosta yrityksen tuloksen, kassavirran, katteiden, kulujen ja investointien laskeminen onnistuu luotettavasti helpon käyttöympäristön avulla. Diffossa tehtyjen budjettien ja katelaskelmien tieto perustuu ajankohtaiseen dataan, jota on myös tarvittaessa helppo muokata eri asiakkaiden tai projektien mukaan. Käyttäjän tarvitsee tuntea vain yrityksen toiminta ja Diffo hoitaa loput.

  ”Kassatilanteemme kuukautena X?”

  Yleinen kysymys yrityksiltä kuuluu ”miltä kassamme näyttää kuukautena X?”. Tieto kassan tilanteesta tulevaisuudessa kiinnostaa yrittäjiä kovasti ja ainut tapa ennustaa se on tehdä mahdollisimman tarkkoja budjetteja ja alibudjetteja. Diffon skenaariosuunnittelun avulla yrittäjä voi valmistautua niin heikkoon kuin myös normaalia vahvempaan myyntitulokseen ja ennakoida niiden mukana tulevia tarpeita.

  Raportit päätöksenteon tukena

  Mistä tietää budjetoinnin olleen onnistunutta? Kun toteumaa ja tekemiään budjetteja vertailee keskenään, voi huomata kuinka lähellä ennuste on todellista tekemistä. Diffon raportteja voi tutkia selkeistä taulukoista tai graafeista ja niistä on hyötyä tärkeiden päätöksien tukena, kun tarvitset tarkkaa dataa sekä menneestä että tulevasta.

  Datan siirto ulkoisista järjestelmistä

  Automatisoidun Procountor integraation ja eri lähteistä saatavien siirtotiedostojen avulla toteutunutta tietoa voidaan verrata suunniteltuihin ennusteisiin, sekä budjetteihin yhdestä paikasta. Diffo hakee kirjanpitoaineiston dimensioittain ja esimerkiksi projekti-/asiakaskohtaiset tiedot. Myös aikaisempia tilikausia tietoja voidaan hakea.

  Diffolla koko kalustosi kustannusten seuranta on helpompaa. Diffosta seuraat suunniteltujen reittien toteutumista reaaliajassa. Diffo analysoi kustannus- ja kannattavuustiedot puolestasi ajoneuvo-, asiakas- ja reittikohtaisesti. Diffon avulla pystyt tehostamaan toimintaasi ja parantamaan kannattavuuttasi.

  Diffon selkeät raportit tukevat kuljetuspäälliköiden, työvuorosuunnittelijoiden ja muiden operatiivisten päätöksentekijöiden työtä niin, että tietoa ei tarvitse hakea erillisistä raportointiratkaisuista.

  Diffo sopii kaikenkokoisille yrityksille toimialasta riippumatta!

  Ominaisuudet

  Raportointi - tiedot yhdeltä näkymältä

  Tietoja kuljettajien, kaluston ja reitityksen suorituskyvystä. Raportti kokoaa yhdelle näkymälle tiedon kannattavuudesta, suoritteista ja päästöistä. Raportit päivittyvät automaattisesti tehtävistä kerättyjen tietojen mukaan. 

  Keikkalaskuri

  Nopea ja yksinkertainen tapa laskea yksittäisen keikan tai reitin oikea hintataso ja kannattavuus.

  Kalustonhallinta

  Kerää kaikki ajoneuvodata samaan paikkaan, yhdistetty suoraan ajoneuvovalmistajien palvelimelle, huoltojen ja katsastusten hallinta, yhdistetty reittisuunnitteluun, kaluston kannattavuus- ja käyttöasteraportit ja kulujen hallinta.

  Työajanseuranta ja mobiilisovellus

  Kuljetusalan erityispiirteiden mukaisesti tehty työajan suunnittelu- ja seuranta. Työvuorosuunnittelu yhdistettynä reittisuunnitteluun. Kohdista parhaat kuljettajat reiteille. Vertaile eri kuljettajien kannattavuutta ja tehokkuutta. Driver App on mobiilisovellus, jolla voit julkaista tulevat työvuorot suoraan sovellukseen, auttaa kuljettajia työvuoron aikana ja pitää kuljettajat ajan tasalla suorituspalkkioista ja hoitaa viestintää.

  Procountor + Diffo

  Diffo hakee Procountorista yrityksen toteutuneet kirjanpidon tiedot (tilikartta, dimensiot, nimikkeet sekä kaikki päiväkirjatiedot). Integraation myötä saadaan Diffon sisälle kirjanpidon toteumatiedot, jotka ovat vertailukelpoisia Diffossa luotujen ennusteiden ja budjettien kanssa. Näin kaikki tieto on samassa paikassa, mikä mahdollistaa erilaisten analyysien ja vertailuraporttien tekemisen suoraan Diffosta. Lisäksi automaattisella tiedonsiirrolla virheet ja viivästyksen jäävät pois.

  Oletko jo Diffon käyttäjä?

  Integraation saa käyttöön Diffon käyttöliittymästä hallinnan alta kohdasta “tuo tietoja ulkoisista järjestelmistä”. Valikosta löytyy ”Procountor” ja siitä avautuu ohjattu liittymän käyttöönotto.

  Hinnoittelu

  Alkaen 25€ /kk

  Tutustu Diffon tarkempaan hinnastoon täältä. Hintaan ei sisälly Procountorin API maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täältä. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Diffo - kaluston ja kuljetusten työnhallintajärjestelmä

  Toimiala:

  Logistiikka


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Diffo Solutions


  Kumppanin tuki:
  Hinta:

  Alkaen 25€ /kk

  Tutustu Diffon tarkempaan hinnastoon täältä. Hintaan ei sisälly Procountorin API maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täältä. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search