Hyppää sisältöön

Finazilla

Pidä itsesi ajan tasalla ja tee oikeita päätöksiä oikeaan aikaan. Procountor ja Finazilla tekevät yhdessä talouden johtamisesta tehokasta ja liiketoiminnasta ennustettavaa.

  Ohjelmiston kuvaus

  Finazilla tekee liiketoiminnasta ennustettavaa. Finazilla on talousjohtamisen Business Intelligence -ratkaisu liiketoimintatiedon raportointiin ja tulevan ennustamiseen.

  Finazilla mahdollistaa yrityksesi kassavirran ja rahoituksen suunnittelun pitkälle tulevaisuuteen.

  Budjetointi ja ennustaminen 

  Finazillan avulla rakennat tulos- ja tasebudjetit, sekä kassavirtalaskelmat täysin ilman taulukkolaskentaohjelmaa.

  Voit budjetoida muun muassa myynnit, ostot, henkilöstön ja investoinnit joustavasti muokattavia osabudjetteja hyödyntäen. Osabudjetit nivoutuvat Finazillassa kätevästi pääbudjeteiksi.

  Talousraportointi ja operatiivinen raportointi 

  Finazilla täydentää Procountorin raportointia graafisin ja numeerisin esitystavoin. Yleisimmät raportointitarpeet täyttyvät Finazillan valmiilla raporttipohjilla, mutta voit lisäksi laatia juuri omaa liiketoimintaasi kuvaavia raportteja.

  Finazillan raportointi ei rajoitu ainoastaan kirjanpidon tietoon, vaan raportointia voidaan täydentää laskuilta ja muista tietolähteistä poimitulla tiedolla.

  Rahoitus ja kassavirta 

  Finazilla tarjoaa tehokkaat työkalut sekä lyhyen- ja että pitkän ajan kassavirran ennustamiseen. Voit ennustaa rahavarojen kehitystä jopa vuosien päähän.

  Kassavirran ja rahoituksen kehitystä voidaan esittää yksinkertaisin graafisin raportein tai vaikkapa kattavan rahoituslaskelman muodossa.

   

  Ominaisuudet

  Budjetointi

  Finazillan avulla kuvaat liiketoimintasi numeromuodossa juuri sellaisena kuin se on ja voit vihdoin suunnitella tulevaisuutta liiketoimintasi ehdoilla.

  Budjetointi onnistuu kätevästi aina kassavirtaan saakka.

  Raportointi

  Sinä päätät mitä tietoa tarvitset – järjestelmä kerää tiedon integraatioiden avulla ja esittää sen sinulle. Pidä itsesi ajan tasalla tavoitteiden täyttymisestä ilman, että joudut käyttämään aikaasi samojen raporttien laatimiseen kerta toisensa jälkeen.

  Finazillan avulla yhdistät talousraportoinnin ja operatiivisen datan saumattomasti toisiinsa.

  Luo ennusteita ja skenaarioita

  Finazillan avulla luot ennusteet ja skenaariot hyödyntäen toteutuneita tietoja sekä näkemystäsi tulevaisuudesta.

  Myös ennustaminen ja skenaariotyöskentely onnistuvat kätevästi sekä tulos, tase että kassavirta huomioiden.

  Konserniraportointi

  Finazillan konserniraportointi yhdistää useiden yhtiöiden luvut havainnolliseksi konserninäkymäksi. Anna Finazillan hoitaa tietojen kokoaminen, jotta voit itse keskittyä lukujen tulkintaan.

  Finazillan konserniraportointi on apunasi myös silloin, kun haluat raportoida toimintoja läpi konsernin – juridisten yhtiöiden rajoista välittämättä.

  Asiakaskokemuksia

  ”Kannattavuus on yksi yrityksen arvoista. Rakka Asunnot Oy:llä uskotaan, että rakentamalla kannattavasti, siitä hyötyvät sekä asiakas, kumppanit, että yritys itse. Taloudellisesti kannattava liiketoitoiminta antaa turvallisen selkänojan arjen ahertamiseen.”

  Petteri Kettunen, Chief Financial Officer, Rakka-Asunnot Oy

  ”Finazillan ja Procountorin kokonaisratkaisu on tehnyt minun työni helpommaksi. Se on loistavaa, että järjestelmät puhuvat niin sujuvasti keskenään ja voin luottaa siihen.”

  Teemu Tiilikainen, Toimitusjohtaja, Witted Finland Oy

   

  Procountor + Finazilla

  Procountor ja Finazilla tekevät yhdessä talouden johtamisesta tehokasta ja liiketoiminnasta ennustettavaa.

  Procountorin ja Finazillan yhteiskäyttö on vaivatonta.

  Procountorista Finazillaan siirtyvät automatisoidusti kirjanpidon tositteet, ostolaskut, myyntilaskut, suoritukset, asiakkaat, tuotteet ja toimittajat.

  Procountorin dimensiot ovat hyödynnettävissäsi myös Finazillassa.

  Mikäli tarvitset apua integraation käyttöönottamisen kanssa, voit olla yhteydessä Finazillaan.

  Hinnoittelu

  Alkaen 298 € / kk

  Tutustu Finazillan tarkempaan hinnastoon täällä. Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-APIn hintaan voit tutustua täällä.

  Suosittu

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Sertifioitu kumppani

  Finazilla

  Ratkaisualue:

  Raportointi ja BI


  Toimittaja:

  Finazilla


  Oletko jo Finazillan käyttäjä?

  Kokonaisratkaisun saat käyttöösi olemalla yhteydessä Finazillaan.

  Hinta:

  Alkaen 298 € / kk

  Tutustu Finazillan tarkempaan hinnastoon täällä. Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-APIn hintaan voit tutustua täällä.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search