Hyppää sisältöön

BI Book

Automatisoi Procountor-raportointisi helposti ja kustannustehokkaasti BI Bookin avulla. Muunna raakadatasi helposti ymmärrettäviksi raporteiksi ja varmista, että liiketoimintaasi ja talouttasi johdetaan tiedolla.

  Ohjelmiston kuvaus

  BI Book luotiin yrityksille, jotka haluavat käyttöönsä maailman parhaat raportointi- ja analytiikkatyökalut kustannustehokkaaseen ja skaalautuvaan pakettiin paketoituna. Sen avulla raportoit ja analysoit yrityksesi nykytilan ja luot budjetteja, ennusteita ja eri skenaarioita tulevaisuudesta.

  Microsoft Power BI:n päälle rakennettu BI Book tarjoaa yrityksille helpon ja nopean tavan raportoida ja analysoida mm. talous-, henkilöstö- ja vastuullisuuslukujaan. BI Book muuttaa järjestelmien tuottaman raakadatan selkeiksi ja visuaalisiksi raporteiksi, joita käyttäjien on helppo esittää ja jakaa tarvittaville sidosryhmille.

  BI Book yhdistää kaikkien käyttämiesi järjestelmien datan yhdelle alustalle ja rikastaa mm. Procountorissa olevaa dataa muiden liiketoimintajärjestelmien datalla. Tällöin saat käyttöösi aivan uudenlaisia näkökulmia liiketoimintasi ja esimerkiksi henkilöstösi johtamiseen.

  Tee kokemuksesta omannäköisesi

  BI Book tekee raportoinnista ja tietojen analysoinnista helppoa ja nopeaa. Reaaliaikaisen datan avulla pystyt navigoimaan sekä reagoimaan muuttuvissa toimiympäristöissä. Käyttäjä voi valita raportointimallit lukuisten valmiiden mallien joukosta tai luoda itse omia raportteja ja näkymiä. Raportit ja näkymät voidaan luoda myös täysin brändisi mukaisiksi.

  Eri toiminnot vaativat erilaisia käyttöoikeuksia, joita voidaan myös helposti hallita yksilö- tai ryhmätasolla.

  Haluaisitko kuulla lisää? Katso webinaaritallenne Selkeyttä raportointiin Procountorilla ja BI Bookilla

   

  Ominaisuudet

  Reaaliaikainen raportointi

  Automaattinen datan päivittyminen – mahdollisuus myös omatoimiseen päivittämiseen.

  Selkeä ja visuaalinen näkymä

  Käytä valmiita raportteja tai muokkaa niitä mieleiseksesi.

  Syväanalyysi

  Pureudu luvuissa jopa tositetasolle asti.

  Raporttien jakaminen

  Jaa katselu- ja muokkausoikeuksia eri käyttäjille ja ryhmille.

  Asiakaskokemuksia

  ”BI Bookilla taloudellisen suorituskyvyn johtaminen on kätevää ja päätökset pystytään tekemään aina ajantasaiseen dataan perustuen. Prosessien pullonkauloja on helpompi tunnistaa ja nähdä, mihin resursseja kannattaisi suunnata enemmän tai vähemmän. Myös raportointiin käytettävä manuaalinen työ on vähentynyt huomattavasti ja johtoryhmä voi tutustua raportteihin jo ennen johtoryhmän kokouksia.” – Ville Mattinen, talousjohtaja, Valve

  ”Käytännössä tästä työkalusta itselle on syntynyt ihan uudenlainen hallinnan tunne. Koen, että ne yrityksen kriittiset luvut: tuloslaskelmat, taseet, kassavirrat… ovat ehkä ensimmäistä kertaa 15 vuoden yrittäjäuran aikana oikein kunnolla hallinnassa ja minun hyppysissäni.” – Antti Niittyvirta, toimitusjohtaja, Prove

  Procountor + BI Book

  BI Book mahdollistaa Procountorin tietojesi visualisoinnin ja raportoinnin suoran tietokantaintegraation avulla. Näin ollen raporteillasi on aina ajantasainen ja päivitetty tieto, oli tarpeesi sitten millainen raportti, analyysi, suunnitelma, laskelma tai näkymä tahansa.

  Kun rikastat Procountorista saatuja kirjanpitoaineiston tietoja muiden liiketoimintajärjestelmiesi tiedoilla, saat nopeasti kokonaiskuvan liiketoiminnastasi jokaiselta kulmalta. Voit yhdistellä eri järjestelmien tuottamia tietoja Procountorin tietojen kanssa tarpeesi ja mielenkiintosi mukaan.

  BI Book sopii erinomaisesti myös esimerkiksi konserni- ja franchising-yrityksille, sillä sen avulla konsolidoit, raportoit ja vertailet kaikkien yhtiöidesi tietoja helposti. Se mahdollistaa syväanalyysien tekemisen, jolloin voit tehokkaasti vertailla esimerkiksi yritysten eri dimensioiden (esim. tuotelinjojen tai toimipaikkojen) liikevaihtoja ja tuottavuutta keskenään.

  Kirjanpidossa asioita tapahtuu tauotta, ja BI Book tarjoaakin mahdollisuuden päivittää raportit ja datan myös omatoimisesti milloin tahansa. BI Book -välirajapinnan avulla data on valmiiksi mallinnettu analytiikan käytön kannalta järkevästi. Sen avulla pystyt yhdistämään Procountorin helposti myös muihin analytiikkatyökaluihin kuten Qlik, Tableau, Looker, Excel ja Google Data Studio.

  *Kokeile veloituksetta 30.6.2024 asti. Kokeilu sisältää myös 30 min läpikäynnin yrityksesi raportointi- ja analytiikkaprosessista. Etu koskee BI Bookin uusia asiakkaita ja sisältää myös käyttöönoton ja koulutusta.

  Hinnoittelu

  BI Bookin integraatiot eri järjestelmiin vaativat eri verran kustomointia, joten projektien hinnoittelut sovitaan tapauskohtaisesti veloituksettoman alkukartoituksen pohjalta. Procountorin osalta hinnoittelu toteutuu lähtökohtaisesti liikevaihtoluokan mukaan seuraavalla tavalla:

  Liikevaihto M€ Alkaen / kk
  < 1 100 €
  1 – 2 150 €
  2 – 5 200 €
  5 – 10 250 €
  10 – 25 350 €
  25 – 50 500 €
  50 – 100 600 €
  + 100 850 €

  Lisäpalvelut hinnoittelu:

  BI Book Budjetointi (Planning) Alk. 200 € / kk
  Muut järjestelmät Alk. 100 € / kk

  Hintoihin lisätään ALV. Mahdolliset lisätyöt tuntiveloituksella.

  Alkaen 100 €/kk

  Lue tarkemmin hinnoittelusta tämän sivun kohdasta Hinnoittelu. Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-APIn hintaan voit tutustua täällä.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Sertifioitu kumppani

  BI Book

  Ratkaisualue:

  Raportointi ja BI


  Toimittaja:

  Renance


  Oletko jo BI Bookin käyttäjä?

  Ohjeet yhteyden aktivointiin löydät täältä

  Kampanja

  Kokeile veloituksetta 30.6.2024 asti. Etu koskee BI Bookin uusia asiakkaita ja sisältää myös käyttöönoton ja koulutusta.

  Hinta:

  Alkaen 100 €/kk

  Lue tarkemmin hinnoittelusta tämän sivun kohdasta Hinnoittelu. Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-APIn hintaan voit tutustua täällä.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search