Hyppää sisältöön

BI Book

Automatisoi Procountor-raportointisi helposti ja kustannustehokkaasti BI Bookin avulla. Muunna dynaamisia raportteja visuaaliseen muotoon ja ja poraudu lukuihin aina tositetasolle asti.

  Ohjelmiston kuvaus

  BI Book on Microsoft Power BI:n päälle rakennettu raportointi- ja analytiikkatyökalu, joka tekee dynaamiset BI-raportit puolestasi. BI Book mahdollistaa Procountorin datan visualisoinnin tehokkaasti tarjoten laajan kokonaiskuvan yrityksesi toiminnasta. BI Bookin avulla voit myös yhdistää useamman Procountor-ympäristön sekä tuoda dataa muista yrityksesi järjestelmistä jopa ulkomailta.

  Helposti käyttäjiensä muokattavissa olevat raportit mahdollistavat tunnuslukujen vertailun yrityksen eri dimensioiden välillä vaivattomasti ja lukuihin porautumisen aina tositetasolle asti. BI Book -työkalun taustalla on Renance – Automated Financial Services Oy. He hankkivat puolestasi Power BI:n käyttöön tarvittavat lisenssit ja luovat sinulle tarvittavat työtilat Power BI Serviceen, jonka kautta voit aikatauluttaa raporttien päivittymisen. BI Bookin raportit voidaan myös halutessasi tuoda omaan jo olemassa olevaan Power BI -ympäristöösi.

  BI Book -raportointityökalu helpottaa merkittävästi raporttien hallintaa ja niiden jakamista keskittäen yrityksesi tärkeimmät näkymät yhteen selkeään portaaliin. BI Book -portaalissa käyttäjän on mahdollista raporttien katselun lisäksi myös luoda, muokata ja poistaa omia raporttejaan sekä lisätä kokonaan uusia tietolähteitä. Eri toiminnot vaativat kuitenkin eri tasoisia oikeuksia, joita voit hallita itse tarpeesi mukaan. BI Bookin luomista raporteista datan saa halutessaan ladattua myös suoraan Exceliin napin painalluksella. BI Bookiin kirjautuminen tapahtuu valintasi mukaan selaimen kautta joko Google- tai Microsoft-tilin avulla.

  Ominaisuudet

  Reaaliaikainen raportointi

  Automaattinen datan päivittyminen – mahdollisuus myös omatoimiseen päivittämiseen

  Selkeä ja visuaalinen näkymä

  Käytä valmiita raportteja tai muokkaa niitä mieleiseksesi

  Syväanalyysi

  Pureudu luvuissa jopa tositetasolle asti

  Raporttien jakaminen

  Jaa katselu- ja muokkausoikeuksia eri käyttäjille ja ryhmille

  Procountor + BI Book

  BI Book on yhteydessä suoraan Procountoriin ja hakee sieltä koko kirjanpitoaineiston raportointikäyttöön. Osana integraatiota suoritetaan myös jälkilaskenta, jotta kustannuspaikat menevät oikein. Taustalla pyörivät Power BI -mallit, ja niissä elävä data päivittyy automaattisesti, mikä takaa myös raportoinnin ja lukujen ajantasaisuuden.

  Kirjanpidossa asioita tapahtuu tauotta, ja BI Book tarjoaakin mahdollisuuden päivittää raportit ja datan myös omatoimisesti milloin tahansa. BI Book -välirajapinnan avulla data on valmiiksi mallinnettu analytiikan käytön kannalta järkevästi. Sen avulla pystyt yhdistämään Procountorin helposti myös muihin analytiikkatyökaluihin kuten Qlik, Tableau, Looker, Excel ja Google Data Studio.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  BI Book

  Ratkaisualue:

  Raportointi ja BI


  Toimittaja:

  Renance


  Oletko jo BI Bookin käyttäjä?

  Palvelun saat käyttöösi olemalla yhteydessä Renanceen.

  Procountor-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä.

  Hinta:

  Palvelun hintaa voi tiedustella ottamalla yhteyttä.

  Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-APIn hintaan voit tutustua täällä.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:*

  Search