Hyppää sisältöön

Fuusor

Ketterä ja selkeä Fuusor-pilvipalvelu tarjoaa valmiit BI-työkalut tiedolla johtamisen ja liiketoiminnan suunnittelun tueksi. Toimialariippumaton palvelu soveltuu kattavasti kaikenkokoisten organisaatioiden tarpeisiin.

Ohjelmiston kuvaus

Fuusor BI on monipuolinen ja joustava raportointityökalu liiketoiminnan raportoinnin ja analysoinnin kehittämiseen ja automatisointiin. Palveluun voidaan tuoda kaikki sinua kiinnostava liiketoimintatieto. Eri lähteistä kerättyä dataa voidaan myös yhdistellä kätevästi.

Palvelu kiteyttää ja yhdistelee liiketoiminnan datamassasta selkeät näkymät, raportit ja mittarit, joiden avulla pystyt tekemään parempia päätöksiä ja oivalluksia. Kaikki sinua kiinnostava liiketoimintatieto löytyy yhdestä paikasta ja se kulkee aina mukanasi, Fuusor toimii täysversiona myös mobiilissa. Jokainen käyttäjä saa juuri hänelle tarkoitettua relevanttia tietoa.

Fuusor Budjetointi sisältää kattavan valikoiman toimintoja ja ominaisuuksia, jotka tekevät budjetoinnista ja ennustamisesta helpompaa ja tarkempaa. Budjetointipalveluun kuuluva Fuusor Kassavirtaennuste on kassavirran suunnitteluun ja ennustamiseen kehitetty työkalu, joka auttaa päätöksenteossa ja varautumaan tulevaan. Kassavirtaennuste täydentää saumattomasti Budjetoinnin ennusteominaisuuksia.

Fuusor Konserni on vaativaan konsernilaskentaan ja -raportointiin kehitetty konsolidointijärjestelmä, joka automatisoi konsernilaskennan ja -raportoinnin prosesseja kuten konsernidatan keräämisen, yhdistelyt, eliminoinnit ja valuuttamuunnokset. Palvelussa onnistuu helposti niin konsernilakanaraportit kuin sisäisen laskennan raportointikin.

Fuusor vapauttaa organisaation manuaalisesta datatyöstä automatisoimalla tietojen keräämisen ja koko raportointiprosessin, työvirheet poistuvat ja aikasäästöt ovat merkittäviä. Fuusoriin on toteutettu yli 80 automatisoitua integraatiota, joilla dataa voidaan hakea joustavasti ohjelmistojen rajapinnoista, tietokannoista ja tiedostoista (esim. excel). Tiedot ovat aina ajan tasalla.

Fuusor soveltuu erinomaisesti myös tilitoimistoille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen käyttäjäystävälliset raportointi- ja budjetointipalvelut. Palveluun on aktivoitu nyt jo yli 7000 tilitoimistojen asiakasyritystä ja yhteisöä.

Tarjoamme täyden BI-palvelukokonaisuuden, johon sisältyy tarvekartoitus ja konsultointi, kaikki integraatiot eri järjestelmiinne, käyttövalmiit Fuusor pilvipalvelut, käyttöönotto avaimet käteen periaatteella sekä erinomainen asiakas- ja tukipalvelu. Kaikki helposti yhdeltä toimittajalta tyytyväisyystakuulla.

Ominaisuudet

Joustava BI-työkalu

Fuusor BI on monipuolinen ja joustava raportointityökalu, palveluun voidaan tuoda kaikki sinua kiinnostava liiketoimintatieto. Eri lähteistä kerättyä dataa voidaan myös yhdistellä kätevästi. Raportoitavan datan jalostaminen, esim. jatkolaskenta, uudet dimensiot.

Budjetointi ja ennustaminen

Saat tulosbudjetin pohjalta tasebudjetin ja kassavirtaennusteen automaattisesti annettujen parametrien mukaisesti. Joustavien budjettipohjien avulla voit budjetoida niin kuin raportoitkin. Esim. myynnissä voidaan budjetoida suoraan niitä asioita mitä käytetään tarjouksissa ja sopimuksissa. Luonnollisesti myös perinteinen tilikohtainen budjetointi onnistuu yhtä hyvin.

Konsernilaskenta

Vaativaan konsernilaskentaan ja raportointiin. Fuusor Konserni automatisoi konsernilaskennan ja -raportoinnin prosesseja kuten konsernidatan keräämisen, yhdistelyt, eliminoinnit ja valuuttamuunnokset. Palvelussa onnistuu helposti niin konsernilakanaraportit kuin sisäisen laskennan raportointikin.

Tilitoimiston raportointipalvelut

Palvelu soveltuu erinomaisesti tilitoimistoille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen käyttäjäystävälliset raportointi- ja budjetointipalvelut.

Asiakaskokemuksia

”Suurin kehitystarve meillä oli myynnin ennustaminen ja sen raportointi sekä datan yhdistäminen. Demot ja keskustelut osoittivat, että Fuusor pystyy vastaamaan meidän tarpeisiin. Fuusorin valintaan vaikuttivat myös tarpeeksi kevyt ja pilvipohjainen palvelu, käyttäjämäärän mukaan skaalautuva sopiva hinnoittelu sekä integraatiot, kun haluttiin yhdistää dataa Procountorista ja Pipedrivesta.”

”Ennusteiden lisäksi Fuusorilla hoidetaan kaikki johdon raportointi. On tärkeää antaa oikeaa dataa toteumista ja ennusteista myös rahoittajille ja olemmekin saaneet paljon kehuja omistajaportaalta. Hallitusammattilaisilla on paljon kokemusta hyvistä ja huonoista raportointijärjestelmistä ja heillä onkin tarkka seula raportoinnin suhteen, Fuusor-raportteihin he ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Raportointi on saanut kehuja myös henkilöstöltä, kun formaatti pysyy samana ja raportit ovat selkeitä ja helposti luettavia.”

Antti Koponen, Talousjohtaja, Wirepas Oy

Procountor + Fuusor

Käyttövalmiin ja automatisoidun integraation avulla kaikki haluttu data siirtyy Procountorista Fuusoriin, jossa dataa voidaan visualisoida ja analysoida sekä tarvittaessa yhdistää muuhun dataan. Datan päivitys voidaan ajastaa vapaasti halutulle aikavälille, tiedot dashboardeilla, raporteilla ja mittareilla ovat aina ajan tasalla.

Integraatio

Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

Fuusor

Toimiala:

Toimialariippumaton


Ratkaisualue:

Raportointi ja BI


Toimittaja:

Fuusor


Yhteystiedot:

Palvelun saat käyttöösi olemalla yhteydessä Fuusoriin.
Procountor-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä.

Hinta:

Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

Hinta ei sisällä Procountor-APIn hintaa, Procountorin hinnastoon voit tutustua täällä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:*

Search