Hyppää sisältöön

Easoft

Easoft on tehokas rakennusalan ja liikkuvan työn hallintatyökalu tarjouksen teosta töiden hallintaa, dokumentointiin ja laskutukseen. Helppokäyttöinen ohjelma, jolla voit tehostaa asennusliiketoimintaasi.

  Ohjelmiston kuvaus

  Easoft-toiminnanohjausjärjestelmä on helppokäyttöinen yritysten projektinhallintatyökalu, joka tehostaa liiketoimintaasi ja mahdollistaa sen kehittämisen. Pilvipalveluna toimivaa järjestelmää voit käyttää verkossa koska tahansa ja millä tahansa laitteella.

  Ohjelmaa käyttävät rakennus- ja liikkuvan työn esim. asennusliiketoimintaa harjoittavat yritykset kuten monenlaiset remontti- ja saneerausyritykset, LVIS-liikkeet, peltisepänliikkeet, viherrakentajat, maalaus- ja tasoiteyritykset jne.

  Yrityksesi koko operatiivinen toiminta voidaan hallita yhdellä ohjelmalla. CRM, tarjouslaskenta, tilaustenhallinta, aikataulutus, dokumentointi, osto- ja myyntilaskut, kohdekohtainen katelaskenta, kannattavuuden seuranta litteroittain ja verottajailmoitukset.

  Tarjouslaskenta on ajantasaista, automaattista ja kannattavaa, tukkureiden hinnastojen kautta saat tarkat materiaalikustannukset tarjouksille.

  Lisätyöt saat laskutettua ja dokumentointi sekä pöytäkirjojen tekeminen on helppoa.

  Työtunnit saat projekteille kuluiksi sekä laskutukseen. Resurssointia helpottaa, että työselosteet kulkevat mobiilisti mukana. Dokumentointia varten on erilaisia pohjia valmiina oli kyseessä asbestikartoitus tai vedeneristykset jne.

  Easoft tuntee alan.

  Ominaisuudet

  Tarjouslaskenta ja -hallinta

  Resurssointi ja kalenterointi

  Työajanseuranta

  Projektikohtainen kateseuranta

  Rakentamisilmoitusten lähettäminen

  Työmaiden dokumentointi ja pöytäkirjat

  Asiakaskokemuksia

  ”Toiminnanohjausjärjestelmä on urakointialalla tietyn kokoiselle yritykselle paitsi hyödyllinen, myös jopa välttämätön. Easoft toimii työajan leimaamisessa sekä projektien hallinnoinnissa ja koordinoinnissa ja jakamisessa työntekijöille. Yrittäjän arkea helpottaa, kun ei ole sidottu mihinkään työpisteeseen, vaan Procountoriin pääsee kiinni läppärillä mistä tahansa. Voin tsekata ostolaskut ja tehdä tarvittaessa laskutuksia ja tarjouksia mistä vaan.”

  EPA-Lattiat Oy, toimitusjohtaja Jouni Rilla

  Procountor + Easoft

  Procountor ja Easoft tarjoavat  yhdistettynä laajan kokonaisuuden rakennus- ja liikkuvan työn alalle.

  Sisältää kaiken tarvittavan talouden hallintaan, kirjanpitoon, tarjouksen tekemiseen, töiden hallintaan, dokumentointiin ja laskutukseen.

  • Tieto liikkuu Easoftin ja Procountorin välillä saumattomasti
  • Myyntilaskut luodaan Easoftissa, josta ne siirtyvät automaattisesti liitteineen Procountoriin
  • Asiakaslähtöinen ostolaskujen kierto, ostolaskut vastaanotetaan Procountoriin, josta ne siirtyvät Easoftiin projekteille ja hyväksyttäväksi.
  • Palkka-aineisto tehdään Easoftin puolella ja siirretään Procountoriin, josta palkat maksetaan
  • Käyttöönottaminen on vaivatonta

  Myyntilaskut ja ostolaskut siirtyvät ohjelmistojen välillä automaattisesti. Easoftiin tehdyt työaikakirjaukset saadaan siirrettyä Procountoriin palkanlaskentaa valmiilla CSV-siirtotiedostolla. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta Procountoriin löytyy täältä.

  Hinnoittelu

  Palkka-aineiston sisäänluku on Procountorissa maksuton toiminto. Rajapinnan kautta Procountoriin luoduista tositteista veloitetaan tositeperusteisesti Procountorin palveluhinnaston mukaisesti.

  Suosittu

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Sertifioitu kumppani

  Easoft

  Toimiala:

  Huolto- ja korjaamopalvelut, Rakentaminen ja asennustyöt


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus, Varaston hallinta


  Toimittaja:

  Easoft


  Kumppanin tuki:
  Oletko jo Easoftin käyttäjä?

  Kokonaisratkaisun saat käyttöösi olemalla yhteydessä Easoftiin.

  Procountor-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä.

  Hinta:

  Palvelun hintaa voi tiedustella ottamalla yhteyttä Easoftiin.

  Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täällä.

  Palkka-aineiston sisäänluku on Procountorissa maksuton toiminto.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search