Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Fondion

Fondion on rakennusalalle kehitetty, moderni, toimintaa ohjaava palvelualusta.

  Ohjelmiston kuvaus

  Fondion on rakennusalan ohjelmisto, jossa on huomioitu erityisesti rakennusalan yritysten kannattavuuden seuranta.

  Fondionin ydinkohderyhmä on rakennusalan yritys, jonka liikevaihtoluokka on 1 – 20 miljoonaa euroa. Fondionilla on myös alle miljoona euroa liikevaihtoa tekeviä yrityksiä sekä yli 20 miljoonaa euroa liikevaihtoa tekeviä yrityksiä.

  Fondionin vahvuuksia ovat skaalautuva kustannus- ja tarjouslaskenta, tarjous- ja sopimusdokumentit, tarjousten ja sopimusten hallinta, lisä- ja muutostöiden hallinta, litteratason kustannusseuranta, laskutettavien tapahtumien laskutusautomaatio, myyntilaskujen muodostuminen ja lähetys, ostolaskujen käsittely, työntekijän mobiilinäkymä sekä palkkamateriaalien muodostuminen.

  Fondionissa on ratkaistu keskeiset kannattavuuteen vaikuttavat mekanismit.

  Fondionissa on laajat integraatiot eri järjestelmiin, useisiin järjestelmiin ensimmäisenä ja ainoana markkinassa.

  Ominaisuudet

  Todellisiin kustannuksiin pohjautuva kustannuslaskenta

  Litteratason kustannusseuranta

  Laskutusautomaatio

  Alustan kautta helppo laajentuminen kumppaneiden erityisratkaisuihin

  Procountor + Fondion

  Fondionin ja Procountorin välisen monipuolisen integraation avulla tiedot (myyntilaskut, myyntilaskujen maksatustieto, ostolaskut, asiakkaat, projektit) siirtyvät ohjelmistojen välillä automaattisesti.

  Fondion muodostaa myyntilaskut, integraatio siirtää myyntilaskut liitteineen Procountoriin, mistä myyntilaskut lähtevät automaattisesti asiakkaille. Tiedot myyntilaskuihin saaduista suorituksista siirtyvät Fondioniin.

  Ostolaskut vastaanotetaan Procountoriin, josta ne siirtyvät integraation avulla Fondioniin. Fondionissa tehdään ostolaskujen projektikohdistus, tarkastus ja hyväksyntä. Hyväksynnän jälkeen ostolaskut siirtyvät Procountorissa maksatukseen. Kirjanpitäjä tekee Procountorissa kirjanpidon tiliöinnit.

  Asiakkaat ja projektit luodaan Fondionissa. Tiedot molemmista siirtyvät Procountoriin.

  Fondion muodostaa Procountor-yhteensopivat palkka-aineistot, joissa on automaattisesti mukana kaikki palkkalajit, mitkä henkilöille maksetaan.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Fondion

  Toimiala:

  Rakentaminen ja asennustyöt


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Fondion


  Kumppanin tuki:
  Oletko jo Fondionin käyttäjä?

  Kokonaisratkaisun saat käyttöösi olemalla yhteydessä Fondioniin.

  Procountor-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä. Fondionin käyttöönottotiimi tekee integraation käyttöönottoon liittyvät toimenpiteet Fondionissa.

  Hinta:

  Palvelun hintaa voi tiedustella otamalla yhteyttä Fondioniin.

  Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täällä.

  Palkka-aineiston sisäänluku on Procountorissa maksuton toiminto. Rajapinnan kautta Procountoriin luoduista tositteista veloitetaan tositeperusteisesti Procountorin palveluhinnaston mukaisesti.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search