Hyppää sisältöön

EG Jydacom

EG Jydacom on Suomen johtava rakennusalan järjestelmäkokonaisuus, jolla hoidat kaikki rakennusyrityksen ydintoiminnot.

  Ohjelmiston kuvaus

  Jydacom on rakennusalan kokonaisratkaisu ja se on suunniteltu ja rakennettu Suomessa suomalaisille keskisuurille ja suurille rakentajille.

  Käyttäjät ovat vuosien varrella havainneet, että Jydacom tukee toimintaa erinomaisesti. Noin puolet Rakennuslehden julkaisemasta 100 suurimmasta rakennusyrityksestä käyttää Jydacomia.

  Jydacomilla hoidat rakennusyrityksen kaikki ydintoiminnot – tarjouslaskenta, rakennustuotanto, taloushallinto, palkanlaskenta, viranomaisilmoitukset ja kulunhallinta. Taloushallinnon ytimenä toimii Procountor-ohjelma.

  Jydacomin avulla hoidat helposti myös rakennusalan erityispiirteet, kuten vaikkapa käänteinen alv, osatuloutus, jaksotetut ennusteet, maksuerätaulukoiden käsittely, tai edelleenlaskutus. Esimerkiksi laskuntarkastuksessa oletuskiertolistat voit määritellä sekä toimittaja- että työmaakohtaisesti.

  Konsernilaskenta, palkat ja HR-toiminnot ovat käytettävissäsi, Jydacom huolehtii kokonaisuudesta.

  Ominaisuudet

  Johtava rakennusalan järjestelmä

  Kaikki rakennusyrityksen ydintoiminnot sekä rakennusalan erityispiirteet ja taloushallinto samassa järjestelmässä 40 vuoden toimialakokemuksella.

   

  Laaja kumppaniverkosto

  Jydacomin kanssa voit käyttää myös useita rakennusalan erityisohjelmistoja, kuten vaikkapa Planman-aikataulutusta, BIM-ratkaisuja ja useita eri työmaajärjestelmiä. Tilitoimistot tuntevat Procountorin.

  Projektien edistyminen ja seuranta reaaliaikaisesti

  Reaaliaikaisen kustannusseurantatiedon ja monipuolisten ennusteiden ansiosta toimintasi ennustettavuus parantuu ja näkyy myös tuloksessasi.

  Sujuva käyttöönotto ja henkilökohtainen asiakaspalvelu

  Jydacom tarjoaa ystävällisen, henkilökohtaisen palvelun. Rautaiset ammattilaiset tuntevat rakennusalan tarpeet ja ovat valmiina auttamaan Sinua.

  Asiakaskokemuksia

  ”Olemme halunneet, että käyttämämme järjestelmät ja ohjelmistot tukevat kasvuamme. Ohjelman konserniyhdistely ja konsernin kirjausympäristö on toteutettu toimivaksi ja tämä sopii hyvin nykyiseen yritysrakenteeseen.”

  Aura Rakennus, talouspäällikkö Sami Valkama

  Aura Rakennuksella on useampi tytäryhtiö, ja konsernin taloushallintoa pyöritetään Procountor- ja Jydacom-ohjelmistoilla.

  Procountor + Jydacom

  Kokonaisuus toiimii yhdessä – yksi toimittaja vastaa kokonaisuudesta.

  Jydacom huolehtii puolestasi koko ohjelmiston toimivuudesta ja kokonaisuuden käyttöönotosta sekä vastaa sen käytön aikaisesta tuesta.

  Procountor + Jydacom sisältyvät vakiona rakennusalan Jydacom Talous PRO -ratkaisuun, jonka hankkimalla saat kattavan kokonaisuuden kaikkine hyötyineen.

  Jydacom + Procountor -ratkaisussa yhdistyvät rakennusalan asiantuntemus, alan vaatimat erityistoiminnot sekä Suomen suosituin sähköisen taloushallinnon ratkaisu Procountor.

  Jydacomista siirretään myynti- ja ostolaskuja Procountorin reskontriin sekä esimerkiksi erilaisia oikaisutapahtumia suoraan kirjanpitoon muistioksi (esim. projektien osatuloutukset).  Myyntilaskujen lähetys tapahtuu Procountorista. Hyväksytyt ostolaskut siirtyvät liitteineen Jydacomissa tehdyn työmaan laskuntarkastuksen päätteeksi Procountoriin, jossa hoidetaan laskujen maksaminen. Jydacomista Procountoriin tuodaan laskujen mukana asiakkaat ja toimittajat sekä mm. sisäisen laskennan seurantakohteet, kuten työmaa- tai projektinumero.

  Suosittu

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Sertifioitu kumppani

  EG Jydacom

  Toimiala:

  Rakentaminen ja asennustyöt


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  EG Software Finland Oy


  Kumppanin tuki:
  Oletko jo Jydacomin käyttäjä?

  Kokonaisratkaisun saat käyttöösi olemalla yhteydessä Jydacomiin.

  Procountor-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä.

  Hinta:

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hintaan sisältyy Procountorin API-maksu.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search