Hyppää sisältöön

Applirent

Applirent Oy tarjoaa toimialakohtaisia toiminnanohjausjärjestelmiä vuokrauksen ja erilaisten kalustonhallinnan sekä työkaluseurannan tarpeisiin. Applirent TK -järjestelmästä on integraatio Procountoriin.

  Ohjelmiston kuvaus

  Applirent Oy tarjoaa vuokrausliiketoimintaa harjoittaville yrityksille ohjelmistoissaan kattavat toiminnallisuudet tuote- ja asiakashallintaan, varastonhallintaan sekä sopimuslaskuttamiseen.

  Applirentin järjestelmät ovat pilvipalvelupohjaisia ohjelmistoja ja ohjelmistoihin voidaan ottaa käyttöön lisäksi Applirent vuokrausmobiili sekä Applirent asiakasmobiili.

  Applirent vuokrausmobiililla voit tehdä kaikki keskeiset operatiiviset työt, kuten vuokrasopimukset, tuotteen varastonseuranta, huoltojen hallinta, inventointi sekä työmääräimet suoraan mobiililaitteella.

  Applirent asiakasmobiililla voit puolestaan tehdä vuokraukseen liittyvät tilaukset sekä palautustilauspyynnöt ja nähdään selkeästi vuokrattu kalusto kokonaisuudessaan. Applirent asiakasmobiilia voit käyttää suoraan selaimella, Android- tai iOS-pohjaisilla mobiilisovelluksilla.

  Ominaisuudet

  Vuokraus ja kalustonhallinta

  Applirent TK -vuokraus- ja kalustonhallintajärjestelmällä voit hoitaa vuokrauksen ohella myös myyntien, kuljetusveloitusten sekä työveloituksen kirjaamisen.

  Vuokrausliiketoiminnan järjestelmä

  Applirent RESO skaalautuu vuokrausliiketoiminnan eri tarpeisiin monin eri tavoin. Järjestelmä tarjoaa kattavat mahdollisuudet tulevaisuuden tarpeisiin vuokrausjärjestelmänä.

  Vuokraaaminen mobiilisti

  Applirent Vuokrausmobiili vapauttaa sinut tekemään vuokrasopimukset, palautukset, inventoinnit, siirtotilaukset sekä paljon muuta suoraan mobiilisti.

  Asiakkaiden oma käyttö vuokraukset ja tilaukset helposti

  Applirent Asiakasmobiili -toiminnanohjausjärjestelmä integroituu tarpeenmukaisin toiminnalisuuksin niin sisäiseen käyttöön kuin palveluiksi asiakkaille. Ratkaisun avulla asiakas näkee helposti omat vuokrauksensa ja voi tehdä helposti tilauksia.

  Procountor + Applirent

  Applirentin-järjestelmistä on toteutettu integraatiot Procountoriin. Integraatiot helpottavat sekä yrittäjän että kirjanpitäjän arkea.

  Liittymien avulla kaikki tieto Applirentin järjestelmistä myynti- ja vuokralaskutuksen osalta jalostuu ensin Procountorin myyntireskontraan ja sitä kautta tiliöitynä kirjanpitoon. Näin yrittäjällä on reaaliaikainen kokonaiskuva yrityksen tilasta aina nähtävillä.

  Integraatiossa voidaan lisäksi tuoda ostolaskuilta kulutietoja tuotteille.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Applirent

  Toimiala:

  Huolto- ja korjaamopalvelut, Logistiikka, Rakentaminen ja asennustyöt


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Applirent


  Kumppanin tuki
  Oletko jo Applirentin käyttäjä?

  Palvelun saat käyttöösi olemalla yhteydessä Applirentiin.

  Procountor-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä.

  Hinta:

  Palvelun hintaa voi tiedustella ottamalla yhteyttä.

  Hinta ei sisällä Procountor-APIn hintaa, Procountorin hinnastoon voit tutustua täällä.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search