Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Asio Tilavaraus 

Asio Tilavarausohjelmistolla varataan ja hallinnoidaan tiloja, resursseja ja palveluita. Varauspalvelut tuotetaan asiakkaiden omille kotisivuille.

  Ohjelmiston kuvaus

  Suomalainen Asio-Data toimittaa varausjärjestelmiä, jotka ovat yhteensopivia Accountor Finagon taloushallinnon ohjelmistojen kanssa. Asio Tilavarausjärjestelmä on kokonaisratkaisu varaushallinnolle ja tuotteistetuille varauspalveluille.

  Asio on monialaisessa käytössä mm. kaupungeilla ja kunnilla, business parkeilla, toimistohotelleilla, ravintoloilla, oppilaitoksilla, urheiluseuroilla, kulttuuri- ja liikuntakeskuksilla, halleilla ja areenoilla sekä muilla varausorganisaatioilla. Asiolla varataan mm. kokoustiloja, työpisteitä, kenttävuoroja, ravintolatarjoiluja, luokkia, laitteita, tapahtumia, kuntosalikortteja, venepaikkoja, pääsylippuja ja muita resursseja.

  Asio on tietoturvallinen ja toimintavarma varausjärjestelmä pilvipalveluna. Asio on laajasti integroitavissa lukuisiin taustajärjestelmiin kuten älylukoille, infonäytöille, taloushallintoon ja verkkomaksupalveluihin.

  Asio-Data Oy on suomalainen ohjelmistotalo Helsingin Lauttasaaressa.

  Ominaisuudet

  Tietoturvallinen ja toimintavarma pilvipalvelu

  Selainpohjainen varausjärjestelmäratkaisu

  Laaja integroitavuus taustajärjestelmiin

  Modulaarinen ohjelmistoarkkitehtuuri

  Suomalainen pääkäytön tukipalvelu

  Integraation kuvaus

  Varauslaskutusaineisto saadaan kätevästi Asion laskutusliittymä -yhteysohjelmalla siirrettyä Procountoriin varausten laskutusta ja tiliöintiä varten.

  Yhteysohjelma ja siirrettävä laskutusaineisto sovitetaan asiakkaan varausjärjestelmään ja taloushallinnon ympäristöön asiakaskohtaisesti.

  Hinnoittelu

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hintaan ei sisälly Procountorin API maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täältä. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Asio Tilavaraus 

  Toimiala:

  Kiinteistöala, Kulttuuri ja vapaa-aika, Majoitus- ja ravintola-ala


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Asio-Data


  Kumppanin tuki:

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search