Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Assetti

Assetti tarjoaa kiinteistösijoitusalan ammattilaisille kiinteistövarallisuuden, vuokralaissuhteiden ja kiinteistöraportoinnin hallintaan modernin työkalun. Pilvipalvelussa sijoittaja saa hajallaan olevan datan yhteen sovellukseen, joka toimii budjetoinnista vuokrauksen tukeen sekä rahastohallintaan.

  Ohjelmiston kuvaus

  Assetti on kiinteistövarainhoidon ratkaisu, joka modernisoi perinteisen kiinteistötoimialan tiedonhallintaa tuomalla kiinteistövarainhoitoon tarvittavan tiedon yhdelle alustalle helposti tarkasteltavaksi ja tulkittavaksi kokonaisuudeksi reaaliaikaisesti.

  Kiinteistötoimialan haasteena on toimialalle tyypillinen tiedon siiloutuminen sekä laskentataulukkojen käyttö tiedonhallinnassa ja päätöksenteon tukena. Assetti tarjoaa tähän markkinaan kustannustehokkaan SaaS-ratkaisun, jolla kiinteistösijoittajat ja -varainhoitajat helpottavat ja tehostavat toimintaansa hallinnoiden helpommin ja tarkemmin kiinteistövarainhoitoon liittyvää tietoa ja kiinteistötietoa.

  Assetin avulla voit kehittää kiinteistösalkkusi strategiaa, hallinnoida kiinteistöjen taloustietoja ja tehdä vuokrakassavirrasta vakaata yhdellä sovelluksella.

  Assetti sopii kotimaisen kiinteistöomaisuuden hoitajalle tai kansainvälisen yrityksen varainhoitajalle tai yksityiselle sijoittajalle.

  Assetti tarjoaa mahdollisuuden 30 päivän kokeilujaksoon.

  Ominaisuudet

  Varainhoito ja salkkujen hallinointi

  Säästät aikaa johtamalla tiloja ja kiinteistöjä yhdellä sovelluksella. Voit yhdistää kiinteistötiedot Assettiin riippumatta maantieteellisestä sijainnista, valuutoista, kielistä ja mittayksiköistä. Lisäksi voit helposti jakaa yksittäisiin salkkuihin ja kohteisiin liittyvää tietoa kollegoiden kanssa Assetissa.

  Kiinteistökohtaiset investoinnit ja korjaukset

  Pysyt Assettia käyttämällä ajan tasalla kiinteistökohtaisista investoinneista ja korjauksista. Tieto, jonka keräät esimerkiksi huoltokirjoista ja kirjanpidosta Assettiin, on automaattisesti visualisoitu. Voit tämän lisäksi seurata budjetin, toteuman ja PTS-korjausten tunnuslukuja visuaalisista taulukkonäkymistä.

  Vuokrauksien seuranta

  Assetin automatisoitu vuokrakassavirran raportointi yksinkertaistaa varainhoitoprosesseja. Voit hyödyntää ajantasaista tietoa vuokralaisista, vuokrista, vuokranmaksuista ja vuokratasoista milloin haluat. Julkaise tyhjiä tiloja netin markkinapaikkoihin tai mihin hyvänsä muuhun järjestelmään automatisoitujen toimintojen avulla.

  Kulujen seuranta

  Assetista saat integraatioiden avulla ajantasaiset vuokralaiskannattavuus-, korjaus- ja OPEX-tunnusluvut. Voit vertailla tunnuslukuja salkuissasi sekä suodattaa ja visualioida tietoja.

  Procountor + Assetti

  Assetti ja Procountor muodostavat yhdessä nykyaikaisen, skaalautuvan ja ketterän SaaS -ratkaisun kiinteistösijoitusyhtiöille. Ohjelmistot toimivat yhdessä API-integraation avulla. Ohjelmistojen välillä liikkuu automaattisesti seuraavanlaisia tietoja:

  Tuloslaskelma ja tase

  Procountorissa muodostuvan tuloslaskelman ja taseen saa siirtymään Assettiin halutulla syklillä automaattisesti. Tuloslaskelman ja taseen tiedot näkyvät ajantasaisesti Assetin Taloustiedot -välilehdellä, sekä mittaristossa. Taloustietojen automaattinen päivitys mahdollistaa kiinteistökohtaisen tulojen ja kulujen seurannan kuukausitasolla Assetista. Taloustiedot muodostuvat samalla integraatiolla myös salkkutasolle. Integraatio vaatii toimiakseen tilikartan, joka on ajantasainen ja päivitetty Assettiin. Tilikartan määrittelyillä voit myös päättää ja hallinnoida mitkä tilit ja näin ollen tulot ja kulut haluat Assetissa näkyvän ja millä tasolla.

  Laskutustiedot

  Integraation avulla vuokralaisten laskutus helpottuu ja tuplatyö vähenee. Vuokralaisten laskuttaminen onnistuu siis käytännössä suoraan Assetin vuokrasopimusten pohjalta. Sinun ei siis tarvitse kirjautua Procountoriin kirjoittamaan ja kopioimaan laskutusaineistoa Assetista, vaan luot laskut näppärästi suoraan Assetissa, josta integraatio siirtää laskut automaattisesti Procountoriin. Vuokralaskujen lähetys, myyntireskontra ja kirjanpito hoituvat Procountorissa.

  Maksatustiedot

  Usein on kiinnostavaa toki myös seurata asiakkaan laskunmaksua. Tämän vuoksi integraatio päivittääkin maksusuoritukset Assettiin Procountorista. Asiakkaan maksettua laskunsa, ja maksun saapuessa Procountoriin, lähettää integraatio automaattisesti tiedon maksusta, sen määrästä, ajankohdasta ja tilistä Assettiin. Maksut näkyvät tämän jälkeen Assetin ”Maksut” välilehdellä, ja ne kohdistuvat laskuihin ja näin ollen myös vuokralaiselle. Jälleen yksi tarve vähemmän kirjautua useampaan ohjelmistoon sekä manuaaliseen tiedon päivittämiseen.

  Hinnoittelu

  Alkaen 69€/kk

  Tutustu Assetin tarkempaan hinnastoon täällä. Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täällä. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Assetti

  Toimiala:

  Kiinteistöala


  Ratkaisualue:

  Raportointi ja BI


  Toimittaja:

  Assetti


  Kumppanin tuki:
  Oletko jo Assetin käyttäjä?

  Kokonaisratkaisun saat käyttöösi olemalla yhteydessä Assettiin.

  Procountor-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä.

  Hinta:

  Alkaen 69€/kk

  Tutustu Assetin tarkempaan hinnastoon täällä. Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täällä. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:*

  Search