Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Assetti

Assetti tarjoaa kiinteistösijoitusalan ammattilaisille kiinteistövarallisuuden, vuokralaissuhteiden ja kiinteistöraportoinnin hallintaan modernin työkalun. Pilvipalvelussa sijoittaja saa hajallaan olevan datan yhteen sovellukseen, joka toimii budjetoinnista vuokrauksen tukeen sekä rahastohallintaan.

  Ohjelmiston kuvaus

  Assetin avulla muodostat helposti kokonaiskuvan kiinteistöomaisuudestasi, joka on kaikille saatavilla 24/7 tietoturvallisesti käyttöoikeuksien mukaisesti. Voit hallinnoida kiinteistö-, tontti- ja rakennustietoja, tiloja, vuokrasopimuksia sekä vuokralaisia vaivattomasti kohdekorteilla sekä lisäksi tuoda yhtiöiden taloudelliset tiedot integraation avulla Procountorista Assettiin. Assetti ja Procountor yhdessä on kaikki mitä tarvitset kiinteistöomaisuutesi ammattimaiseen hallintaan!

  Budjetointi ja toteuman seuranta

  Voit luoda tai tuoda Assettiin yhtiöiden budjetit. Budjettien luominen Assetissa onnistuu kiinteistökohtaisesti 1-10 vuodeksi kerrallaan, ja voit luoda joko kiinteän budjetin tai rullaavan ennusteen. Budjettiin on mahdollista yhdistää tiedot lainoista ja investoinneista. Toteumatiedot saat integraation avulla Procountorista.

  Näin näet yhdestä näkymästä sekä budjetin että toteuman ja havaitset erot, jolloin pystyt reagoimaan aiempaa nopeammin muutoksiin ja poikkeamiin toiminnassa. Voit myös ennustaa vuokratuottoja ja hoitokuluja, mikä antaa varmuutta tulevaan sekä vähentää ikävien yllätysten mahdollisuutta!

  Raportointi ja tunnusluvut

  Kun tiedot ovat ajantasalla, Assetti laskee automaattisesti useita tunnuslukuja, jotka on visualisoitu käyttäjäystävällisesti käyttöliittymään. Assetti tuottaa kiinteistöomaisuuden tunnusluvut automaattisesti niin vuokrasopimuksista kuin tiloista, kuten maturiteetin, vuokratasot, ja vajaakäytön sekä taloudellisesta aineistosta, kuten nettotuoton ja nettotuotto-%:n. Tiedot voidaan esittää dashboardina, valmiina nettilomakkeina tai tulosteina, jotka käyttäjä voi ladata omalle koneelleen. Kätevää!

  Automatisoitu vuokralaskutus

  Assetilla hoidat kiinteistöjesi vuokrareskontran. Assetin vuokralaskutus toimii yhdessä Procountorin kanssa. Assetti mahdollistaa:

  • Vuokrasopimuslaskutuksen joko sopimuksittain tai koontilaskutuksena, jossa saman vuokralaisen eri sopimukset laskutetaan kerralla
  • Käyttökorvausten erillislaskutuksen
  • Laskutuksen saatavien ja ennakoiden raportoinnin

  Assetilla voit myös automatisoida vuokrantarkistukset, mikä kattaa sekä yleisimmät indeksityypit että tarkistusehdot. Automatisoimalla vuokrareskontrasi Assetin ja Procountorin avulla säästyy paljon aikaa ja vaivaa!

  Ominaisuudet

  Varainhoito ja salkkujen hallinointi

  Säästät aikaa johtamalla tiloja ja kiinteistöjä yhdellä sovelluksella. Voit yhdistää kiinteistötiedot Assettiin riippumatta maantieteellisestä sijainnista, valuutoista, kielistä ja mittayksiköistä. Lisäksi voit helposti jakaa yksittäisiin salkkuihin ja kohteisiin liittyvää tietoa kollegoiden kanssa Assetissa.

  Kiinteistökohtaiset investoinnit ja korjaukset

  Pysyt Assettia käyttämällä ajan tasalla kiinteistökohtaisista investoinneista ja korjauksista. Tieto, jonka keräät esimerkiksi huoltokirjoista ja kirjanpidosta Assettiin, on automaattisesti visualisoitu. Voit tämän lisäksi seurata budjetin, toteuman ja PTS-korjausten tunnuslukuja visuaalisista taulukkonäkymistä.

  Vuokrauksien seuranta

  Assetin automatisoitu vuokrakassavirran raportointi yksinkertaistaa varainhoitoprosesseja. Voit hyödyntää ajantasaista tietoa vuokralaisista, vuokrista, vuokranmaksuista ja vuokratasoista milloin haluat. Julkaise tyhjiä tiloja netin markkinapaikkoihin tai mihin hyvänsä muuhun järjestelmään automatisoitujen toimintojen avulla.

  Kulujen seuranta

  Assetista saat integraatioiden avulla ajantasaiset vuokralaiskannattavuus-, korjaus- ja OPEX-tunnusluvut. Voit vertailla tunnuslukuja salkuissasi sekä suodattaa ja visualioida tietoja.

  Procountor + Assetti

  Assetti ja Procountor muodostavat yhdessä nykyaikaisen, skaalautuvan ja ketterän SaaS -ratkaisun kiinteistösijoitusyhtiöille. Ohjelmistot toimivat yhdessä API-integraation avulla. Ohjelmistojen välillä liikkuu automaattisesti seuraavanlaisia tietoja:

  Tuloslaskelma ja tase

  Procountorissa muodostuvan tuloslaskelman ja taseen saa siirtymään Assettiin halutulla syklillä automaattisesti. Tuloslaskelman ja taseen tiedot näkyvät ajantasaisesti Assetin Taloustiedot -välilehdellä, sekä mittaristossa. Taloustietojen automaattinen päivitys mahdollistaa kiinteistökohtaisen tulojen ja kulujen seurannan kuukausitasolla Assetista. Taloustiedot muodostuvat samalla integraatiolla myös salkkutasolle. Integraatio vaatii toimiakseen tilikartan, joka on ajantasainen ja päivitetty Assettiin. Tilikartan määrittelyillä voit myös päättää ja hallinnoida mitkä tilit ja näin ollen tulot ja kulut haluat Assetissa näkyvän ja millä tasolla.

  Laskutustiedot

  Integraation avulla vuokralaisten laskutus helpottuu ja tuplatyö vähenee. Vuokralaisten laskuttaminen onnistuu siis käytännössä suoraan Assetin vuokrasopimusten pohjalta. Sinun ei siis tarvitse kirjautua Procountoriin kirjoittamaan ja kopioimaan laskutusaineistoa Assetista, vaan luot laskut näppärästi suoraan Assetissa, josta integraatio siirtää laskut automaattisesti Procountoriin. Vuokralaskujen lähetys, myyntireskontra ja kirjanpito hoituvat Procountorissa.

  Maksatustiedot

  Usein on kiinnostavaa toki myös seurata asiakkaan laskunmaksua. Tämän vuoksi integraatio päivittääkin maksusuoritukset Assettiin Procountorista. Asiakkaan maksettua laskunsa, ja maksun saapuessa Procountoriin, lähettää integraatio automaattisesti tiedon maksusta, sen määrästä, ajankohdasta ja tilistä Assettiin. Maksut näkyvät tämän jälkeen Assetin ”Maksut” välilehdellä, ja ne kohdistuvat laskuihin ja näin ollen myös vuokralaiselle. Jälleen yksi tarve vähemmän kirjautua useampaan ohjelmistoon sekä manuaaliseen tiedon päivittämiseen.

  Hinnoittelu

  Alkaen 69 €/kk

  Tutustu Assetin tarkempaan hinnastoon täällä. Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täällä. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Assetti

  Toimiala:

  Kiinteistöala


  Ratkaisualue:

  Raportointi ja BI


  Toimittaja:

  Assetti


  Kumppanin tuki:
  Oletko jo Assetin käyttäjä?

  Kokonaisratkaisun saat käyttöösi olemalla yhteydessä Assettiin.

  Procountor-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä.

  Hinta:

  Alkaen 69 €/kk

  Tutustu Assetin tarkempaan hinnastoon täällä. Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täällä. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search