Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

CSI-ohjelmistot

CSI-ohjelmistot on suunniteltu asianajotoimistoille ja asiantuntijaorganisaatioille. Ohjelmistoilla onnistuu muun muassa toimeksiantojen hallinta, hinnoittelu, tehtävien koordinointi, laskutus ja raportointi. CSI Lawyer, CSI LakiMies ja CSI Professional ovat kaikki integroitavissa Procountoriin.

  Ohjelmiston kuvaus

  Toimeksiantojen hoitamista ja laskuttamista tehostavat CSI-ohjelmistot on kehitetty erityisesti asianajo- ja lakiasiaintoimistojen sekä asiantuntijaorganisaatioiden tarpeisiin. Ohjelmistoilla hallinnoidaan asiakkaiden ja toimeksiantojen tietoja ja hinnoittelua, koordinoidaan tehtävät, kirjataan tehdyt työt ja kulut sekä hoidetaan laskutus ja suoritusten käsittely. Ohjelmiston monipuoliset raportointityökalut tarjoavat reaaliaikaista tietoa sekä liiketoiminnan päivittäisen johtamisen että kehittämisen tueksi.

  CSI Lawyer® on ratkaisu suurille ja keskikokoisille asianajo- ja lakiasiaintoimistoille, jotka tarvitsevat kehittyneen toiminnallisuuden toimeksiantojensa hallintaan ja laskuttamiseen.

  CSI LakiMies® -pilvipalvelu tukee toimeksiantojen hallintaa pienehköissä asianajo- ja lakiasiaintoimistoissa tarjoten kaikki toimialalla vaaditut perustoiminnot CSI Lawyeria kevyempänä pakettina.

  CSI Professional® sopii erityisesti tilintarkastustoimistojen, verokonsultointiyritysten ja asiantuntijatiimien käyttöön.

  CSI-ohjelmistot tuovat asiakkaalle:

  • Järjestelmällisyyttä ja tehokkuutta toimeksiantojen hallintaan mm. laadukkaiden kirjausten ja digitaalisen laskutusprosessin ansiosta
  • Ajantasaiset tiedot toimeksiannon tai asiakkaan kokonaistilanteesta sekä mm. koko toimiston kirjaus- ja laskutustilanteesta
  • Integraatiot muihin toimialalla yleisesti käytössä oleviin järjestelmiin tehostamaan prosesseja ja vähentämään virheitä.

  Integraation kuvaus

  CSI:n tuotteistettu kaksisuuntainen integraatio mahdollistaa CSI-ohjelmistojen liittämisen Procountoriin asiakkaan kirjanpitoprosessin tehostamiseksi.

  Integraatio siirtää Procountoriin CSI-ohjelmistossa luodut myyntilaskut, ennakkolaskut ja hyvityslaskut. Laskun mukana siirtyvät myös asiakkaan perustiedot (nimi, Y-tunnus ja kotimaa).

  Procountorista CSI-ohjelmistoon päin integraatio siirtää suorituksia ja kuluja. Kun asiakkaan maksusuoritus on kirjattu Procountoriin ja kohdistettu laskuun, integraatio tuo siitä tiedon CSI-ohjelmistoon ja kuittaa laskun maksetuksi.

  Myös Procountoriin tallennetut ja CSI-toimeksiantoon liitetyt kulutositteet voidaan tuoda CSI-ohjelmistoon kuluiksi, jolloin ne voidaan laskuttaa loppuasiakkaalta. Kulujen tuontia varten integraatio siirtää CSI-ohjelmistosta Procountoriin toimeksiantojen tiedot (toimeksiantonumerot ja nimet). Mikäli raportteja halutaan tarkastella kustannuspaikoittain, Procountoriin on mahdollista siirtää CSI-ohjelmistosta myös kustannuspaikkadimensio.

  Integraation käyttöönotto edellyttää asiakkaalta Procountor-tiliä ja CSI-ohjelmistosta vähintään versiota 10.1. Integraatiossa siirrettävät ja muut tarvittavat tiedot määritetään asiakkaan kanssa pidettävässä workshopissa, minkä jälkeen CSI-konsultit asentavat CSI-ohjelmistoon integraatiopluginin ja tekevät tarvittavat määritykset.

  Integraation käyttöönoton jälkeen CSI veloittaa asiakkaalta kuukausimaksun integraation ylläpidosta sekä mahdollisesta integraatiopalvelimesta, mikäli asiakas käyttää CSI-ohjelmistoa pilvipalveluna.

  Hinnoittelu

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hintaan ei sisälly Procountorin API maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täältä. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  CSI-ohjelmistot

  Toimiala:

  Asiantuntijapalvelut


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  CSI Helsinki


  Kumppanin tuki:

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search