Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

DayRoll

DayRoll on helppokäyttöinen ja luotettava palkka- ja työsuhdehallinnon palvelu. Se kokoaa digitaalisesti ja automaattisesti yhteen paikkaan kaikki työsuhteisiin, työvuoroihin, työaikoihin, poissaoloihin sekä kulu- ja matkalaskuihin liittyvät tiedot, jotka ovat helposti siirrettävissä palkkaohjelmaan.

  Ohjelmiston kuvaus

  DayRoll on nykyaikainen ohjelmisto, joka kokoaa kaiken palkka- ja henkilöstöhallinnon tarvitseman tiedon yhteen paikkaan. DayRoll-ohjelmistoa voit käyttää täysiverisenä applikaationa tai selaimen avulla. Niin työntekijä kuin työnantaja näkevät helposti ja ajantasaisesti esimerkiksi työntekijän työaikakirjaukset, poissaolot sekä kulu- ja matkalaskut. Myös työsopimukset, työtodistukset ja tilinauhat ovat helposti esillä. Palvelun voi integroida mihin tahansa muuhun järjestelmään nykyaikaisten avointen rajapintojen avulla. Tuntien tai matkalaskujen kirjaaminen, niiden tarkastaminen ja palkkojen maksaminen on yksinkertaista ja mielekästä jokaiselle käyttäjälle.

  DayRoll tulkitsee eri työehtosopimuksia ja paikallisia sopimuksia. Tämän lisäksi toisistaan poikkeavia joustavan työajan jaksoja, työaikapankkeja ja jaksotyömalleja voidaan käsitellä saman yrityksen sisällä. Tilitoimiston tai palkkahallinnon aikaa säästyy, kun yksittäisetkin palkanosat, kuten provisiotiedot voidaan lisätä helposti joko yksittäiselle henkilölle tai tiedostona usealle henkilölle kerrallaan.

  Raportointi mukautuu ketterästi yrityksesi tarpeisiin. DayRollissa on mahdollisuus alue- ja kustannuspaikkakohtaiseen raportointiin, työajan erittelemiseen eri projekteihin ja työvaiheisiin ja myös konsernitasoinen raportointi. Työajan tulkkaus, raportointi ja dimensiot voidaan rakentaa takautuvasti.

  Ominaisuudet

  Työvuorosuunnittelu

  Helppokäyttöinen työntekijän tuntikirjaus

  Kirjausten tarkistaminen ja hyväksyminen

  Erilaisten sääntöjen ja tulkintojen yhdistäminen samankin yrityksen sisällä

  Nopea käyttöönotto

  Procountor + DayRoll

  DayRollista saadaan palkkatapahtumat siirrettyä Procountoriin palkanlaskentaa varten siirtotiedoston avulla. Tiedostoa ei tarvitse erikseen muokata, vaan se on sellaisenaan suoraan sisäänluettavissa Procountoriin.

  DayRoll

  Ratkaisualue:

  Palkka ja HR, Tunnit ja työvuorot


  Toimittaja:

  DayRadar


  Kumppanin tuki:
  Hinta:

  DayRoll-palvelun hintaa voi tiedustella suoraan toimittajalta.

  Palkka-aineiston sisäänluku on Procountorissa maksuton toiminto. Rajapinnan kautta Procountoriin luoduista tositteista veloitetaan tositeperusteisesti Procountor-palveluhinnaston mukaisesti.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search