Hyppää sisältöön

eTasku

Ei enää hukattuja kuitteja tai tekemättä jääneitä matkalaskuja. Säästä aikaa, vaivaa ja hermojasi.

  Ohjelmiston kuvaus

  eTasku on käytössä yli 20 000 yrityksessä koosta tai toimialasta riippumatta. Yli 50 % Suomen tilitoimistoista vastaanottaa materiaalia asiakkailtaan sen avulla.

  eTaskun mobiilisovelluksen avulla yritykset voivat toimittaa sähköisesti kirjanpitäjälleen kirjanpidon materiaalinsa kuiteista, matkalaskuihin ja dokumentteihin. Aineistoa on mahdollista lisätä myös web-käyttöliittymän ja sähköpostin välityksellä.

  Kirjanpitäjien web-käyttöliittymässä aineisto on helposti tarkasteltavissa ja käsiteltävissä ennen siirtoa Procountoriin. Auditrail säilyy ja aineisto arkistoidaan sekä varmuuskopioidaan eTaskussa kirjanpitolain edellyttämän ajan.

  Loppukäyttäjät voivat kokeilla eTaskua maksutta 30 päivää – ilman sitoumuksia. Tilitoimistoille eTasku on maksuton palvelu.

  Ominaisuudet

  Skannaa kuitit kirjanpitoon

  Älä enää ikinä hukkaa firman kuitteja tai tositteita.

  Hoida matkalaskut helposti

  Helppokäyttöisin matkalaskuohjelma mobiilissa ja selaimessa.

  Muistutukset ja tiliotteet

  Maksuton tiliote ja muistutus puuttuvista kuiteista.

  Pidä dokumentit tallessa

  Tallenna yritystoiminnan dokumentit ja asiakirjat eTaskuun.

  Procountor + eTasku

  eTaskun ja Procountorin välillä tiedot siirtyvät automaattisesti API-integraation avulla. Integraation käyttöönottoon löytyy ohje täältä. Voit käyttöönottovaiheessa noutaa integraation avulla tilit, verokannat ja dimensiot Procountorista eTaskuun. Kun aineisto on käsitelty eTaskussa, aineisto siirtyy napin painalluksella Procountoriin.

  Kirjanpitäjä voi siirtää tositteiden ja matkalaskujen tiliöinnit eTaskusta Procountoriin vaihtoehtoisesti myös CSV-siirtotiedoston avulla.

  eTasku Solutions Oy on osa Accountor-konsernia. Procountorin ja eTaskun välisen API-integraation käyttö on veloituksetonta.

  Hinnoittelu

  Alkaen 7,90€/ kk

  Hintoihin lisätään ALV 24 %. Tutustu eTaskun hinnastoon täällä. Hinta pitää sisällään Procountorin API-maksun.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  eTasku

  Ratkaisualue:

  Ostot ja kuitit


  Toimittaja:

  eTasku


  Yhteystiedot:
  Hinta:

  Alkaen 7,90€/ kk

  Hintoihin lisätään ALV 24 %. Tutustu eTaskun hinnastoon täällä. Hinta pitää sisällään Procountorin API-maksun.

  Search