Hyppää sisältöön

Forest by Pinja

Forest by Pinja on puunhankinnan, korjuun ja logistiikan hallinnoimiseen kehitetty modulaarinen ERP -ratkaisu.

  Ohjelmiston kuvaus

  Forest by Pinja mahdollistaa täysin sähköisen puukaupan, reaaliaikaisen korjuu- ja kuljetuslogistiikan sekä toimitettavan puun kustannusten, volyymien ja tuottojen reaaliaikaisen seurannan.

  Forest by Pinja tarjoaa kattavat työkalut koko toimintoketjun hallitsemiseen leimikon suunnittelusta ja metsänomistajan puiden hinnoittelusta aina toteutuneen hakkuun jälkeisiin metsämaksuihin, urakoitsijatilityksiin ja puun myyntiin.

  Toiminnan kuluja voit seurata reaaliaikaisesti ja tarvittaessa tapahtumia voit jäljittää jopa vuosien taakse.

  Forest by Pinja -järjestelmän mahdollisuudet eivät rajoitu tukkipuun hallintaan, vaan se tarjoaa sinulle nykyaikaiset työkalut myös esim. energiapuun toimitusketjun hallintaan.

  Ratkaisun avulla teet monimutkaiset marginaali- ja arvolaskelmat sekä sertifioinnin ja raportoinnin vaivatta.

  Järjestelmä on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja se tarjoaakin monia arkipäivän rutiineja helpottavia toimintoja.

  Ohjelma on tarkoitettu metsäliiketoimintaa harjoittaville organisaatioille, puunhankinnan, korjuun ja logistiikan seurantaan sekä ohjaamiseen.

  Ominaisuudet

  Metsäteollisuuden arvoketjun digitalisointi

  Hallitse vastuullista kasvua ohjelmalla, joka on kehitetty nimenomaan metsäteollisuuden tarpeisiin takaamaan kannattavuuden pidemmälle tulevaisuuteen.

  Operatiivinen toiminta kannattavaksi

  Optimoi koko maailmanlaajuinen tuotantoketju modernin tekniikan ja reaaliaikaisen datan avulla. Tehokkaita tapoja optimoida ja hallita hankintoja, käsittelyä, tuottavuutta ja myyntiä.

  Procountor + Forest by Pinja

  Rajapinnan avulla automaattisesti liikuteltavat tiedot sovitaan asiakaskohtaisesti. Myyntilaskujen osalta siirretään aina itse lasku, koska myyntireskontra on Procountorissa. Myyntilaskut voidaan siirtää joko tiliöintien kanssa tai Procountor voi muodostaa tiliöinnin automaattisesti, jolloin tiliöintejä ei tarvitse siirtää. Myyntilaskut voidaan lähettää asiakkaille Forest by Pinja -järjestelmän laskutustoiminnolla (paperilasku & elasku) tai siirtää laskuaineisto lähetettäväksi Procountorista.

  Ostojen puolella voidaan minimissään siirtää tiliyhteenvedot, laajimmillaan ostolaskut riveineen, tiliöinteineen ja hyväksyntätiedolla. Ostolaskujen vastaanotto tapahtuu yleensä Procountorissa. Ostolaskujen kierrätys hyväksyntämenettelynä voidaan tehdä joko Forest by Pinja -järjestelmässä tai Procountorissa. Mikäli hyväksyntä tehdään Forest by Pinja -järjestelmässä, siirtyy lasku valmiiksi hyväksyttynä Procountoriin. Ostoreskontra voi olla Forest by Pinja -järjestelmässä tai Procountorissa.

  Oletko jo Forest by Pinjan käyttäjä?

  Procountor API:n saa käyttöönsä ottamalla yhteyden Pinjaan viereisellä yhteydenottopyyntölomakkeella. Tämän jälkeen Pinja sopii asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti mitä tietoja halutaan siirtää. API:n käyttöönotto vaatii Forest by Pinjan päässä asiakaskohtaista konsultointi-/ohjelmointityötä. Lisäksi asiakkaan tulee tehdä omassa Procountor-ympäristössään normaalit API:n käyttöönottoon liittyvät toimenpiteet (käyttöasetusten päivitys ja uuden käyttäjätunnuksen luonti API:a varten).

  Hinnoittelu

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hinta ei sisällä Procountor-API:n hintaa, Procountorin hinnastoon voit tutustua täältä.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Forest by Pinja

  Toimiala:

  Maa-, metsä- ja kalatalous


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Pinja


  Kumppanin tuki:
  Oletko jo Forest by Pinjan käyttäjä?

  Ratkaisun saat käyttöösi olemalla yhteydessä Pinjaan.

  Procountor-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search