Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Linear

Linear-välitysjärjestelmä on kokonaisvaltainen kiinteistönvälittäjän työkalu, jonka avulla kohteiden myyntiprosessit hoituvat vaivattomasti alusta loppuun saakka.

  Ohjelmiston kuvaus

  Linear on uuden sukupolven välitysjärjestelmä, jonka missio on vähentää välittäjän manuaalista työtaakkaa. Välittäjä saa ensimmäistä kertaa kaiken työssään tarvittavan yhden järjestelmän sisältä; palvelut, asiakirjat, raportoinnin, CRM:n, rajapinnat ja integraatiot. Huippuunsa hiottu käyttöliittymä varmistaa sujuvan käytön ja on laiteriippumaton. Välittäjä voi käyttää järjestelmää vaikka pelkästään mobiililaitteella.

  Linear on kehitetty moderneja teknologioita hyödyntäen ja sen punaisena lankana ovat olleet välittäjien aidot toiveet ja kokemukset. Linear on aina askeleen edellä kilpailijoitaan ja tarjoaa ennennäkemättömiä ominaisuuksia, kuten esittelytekstejä inspiraatioksi kirjoittavan tekoäly AIDA™n.

  Ominaisuudet

  Asiakkuudenhallinta (CRM)

  Taloyhtiötietokanta

  Markkinointimateriaalien tilauskanava

  Kattavat rajapinnat ja integraatiot

  Konkreettisia tuloksia

  • ”Linear-välitysjärjestelmä on kokonaisuudessaan välitysliikkeelle jouheva ja helppokäyttöinen muihin mainitsemattomiin kilpailijoihin nähden. Olen todella tyytyväinen!”
   Toni Leskinen, Rive

  • ”Olemme olleet erityisen tyytyväisiä Linearin järjestelmään. Järjestelmä on suunniteltu samaan aikaan moderniksi ja hyvin helppokäyttöiseksi. Kaikki toimii selkeästi ja loogisesti. Uskon järjestelmän olevan markkinoiden paras.”
   Patrik Sariola, Local LKV

  Integraation kuvaus

  Linear tarjoaa Procountoriin yhteensopivan laskutusintegraation. Kun Linearin järjestelmää käyttävä välittäjä luo ja hyväksyy laskun Linearissa, siirtyy laskujen tiedot automaattisesti Procountoriin. Tämän jälkeen välittäjä voi valita haluaako hän tulostaa laskun Linearista tai Procountorista, tai vaihtoehtoisesti lähettää laskun verkkolaskulla Procountorista. Maksusuorituksen jälkeen voi laskun merkitä maksetuksi myös Linearissa, jotta Linearin raportoinnilta löytyvä laskutustaulukko myös pysyy ajan tasalla.

  Integraatio on toteutettu API:lla. Saat integraation käyttöön ottamalla yhteyttä Linearin yhteyshenkilöösi tai asiakaspalveluun.

  Hinnoittelu

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hintaan ei sisälly Procountorin API maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täältä. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Linear

  Toimiala:

  Kiinteistöala


  Ratkaisualue:

  CRM


  Toimittaja:

  Linear


  Kumppanin tuki:

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search