Hyppää sisältöön

MaraPlan Pro - työvuorosuunnittelu

MaraPlan Pro on työvuorojen suunnitteluun ja työajanseurantaan tarkoitettu ohjelmisto, joka sopii erityisesti matkailu-, ravintola- ja kaupan alalle.

  Ohjelmiston kuvaus

  MaraPlan Pro on työvuorojen suunnitteluun ja työajanseurantaan tarkoitettu ohjelmisto, joka sopii erityisesti matkailu-, ravintola- ja kaupan alalle.

  Ohjelmasta saat työvuorosuunnittelua helpottavia toimintoja, kuten vahvuuslaskurit, työteholaskurin, tase-toiminnon ja oletuspohjat, sekä työntekijöille ja esimiehille omat mobiilikäyttöliittymät. Lisäpalveluina on mahdollista liittää ohjelmaan myös kellokortti, jolloin tunnit voidaan leimata reaaliajassa, tai Työvuorot automaattisesti -lisäpalvelu, joka tuottaa työvuorolistan automaattisesti napin painalluksella.

  Voit kohdistaa työvuorot asiakasvirtojen mukaan, jolloin työajat käytetään mahdollisimman tehokkaasti. Kustannuksia säästyy, kun ohjelmisto ohjaa suunnittelua annettujen tavoitteiden mukaan ja tuottaa ennusteet kustannuksista sekä työtunneista jo työvuorojen suunnitteluvaiheessa. Työvuorosuunnittelussa huomoidaan lomat, hallitaan tasoittumisjaksoja ja tuntipankkia.

  Palkanlaskija voi käyttää omaa käyttöliittymää. Ohjelman kautta voit luoda työsuhdelomakkeita kuten työsopimuksia.

  Ohjelmassa on taustalla kyseisten alojen TES-tulkinnat, jolloin ohjelma laskee mm. lisiin oikeuttavat tunnit. MaraPlan Pro on selainpohjainen ja käyttöönotto on helppo ja nopea.

  MaraPlan Pro soveltuu erinomaisesti mm. majoitus- ja ravitsemusalalle sekä kaupan alalle. MaraPlan Pro:lla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä.

  MaraPlan Pro on Accountor-konserniin kuuluvan Accountor HR Solutionsin tarjoama ohjelmisto.

  Ominaisuudet

  Tehokas työkalu työvuorosuunnitteluun

  Tehostaa ja helpottaa esimiesten työtä

  Parantaa asiakaspalvelua ja alentaa kustannuksia

  Työntekijän mobiilikäyttöliittymä

  Procountor + MaraPlan Pro

  Palkkalajitapahtumat voidaan siirtää MaraPlan Prosta Procountorin palkkoihin helposti siirtotiedoston avulla. Myös dimensiotiedot (esim. projekti tai työmaa) on mahdollista siirtää MaraPlan Prosta palkkalajitapahtuma-aineiston mukana Procountoriin. Siirtotiedostona käytetään csv-tyyppistä tekstitiedostoa puolipisteillä eroteltuna.

  Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi MaraPlan Prosta siirretään palkkatietoja Procountoriin.

  Palkka-aineiston sisäänluku on Procountorissa maksuton toiminto. Rajapinnan kautta Procountoriin luoduista tositteista veloitetaan tositeperusteisesti Procountor-palveluhinnaston mukaisesti.

  Ohjeet tiedoston muodostamista varten löytyvät suoraan MaraPlan Prosta, liittymä kuuluu hintaan.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  MaraPlan Pro - työvuorosuunnittelu

  Toimiala:

  Kaupan ala, Majoitus- ja ravintola-ala


  Ratkaisualue:

  Palkka ja HR, Tunnit ja työvuorot


  Toimittaja:

  Accountor HR


  Kumppanin tuki:
  Oletko jo MaraPlan Pron käyttäjä?

  Liittymän käyttöönoton ohjeet löytyvät suoraan MaraPlan Prosta.

  Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta Procountoriin löytyy täältä.

  Hinta:

  Palvelun hintaa voi tiedustella suoraan toimittajalta.

  Search