Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Maxtech Pro

Ratkaisu työnhallintaan, työvuorosuunnitteluun, työajanseurantaan, ajoneuvopaikannuksiin ja kalustonhallintaan.

  Ohjelmiston kuvaus

  Maxtech – tehokkuuuta, kasvua ja kannattavuutta. Maxtechin työnhallinnan kokonaisratkaisut ovat helposti räätälöitävissä käyttötarpeesi mukaan, työnhallinnan, ajoneuvopaikannuksen ja kalustohallinnan muodostaessa saumattoman ja helppokäyttöisen kokonaisuuden.

  Työvuorosuunnittelu, työvuorolistojen tekeminen on vaativaa työtä, joka edellyttää huolellista suunnittelua sekä laadukkaita työkaluja. Maxtechin visuaalisella työkalulla teet kustannustehokkaan työvuorosuunnitelman helposti ja nopeasti sekä hallitset mahdolliset poikkeukset vaivattomasti. Ratkaisu tarjoaa myös ennennäkemättömän helpon ratkaisun sopivan työntekijän löytämiseksi avoimille työvuoroille suoraan puhelinsovelluksesta.

  Työajanseuranta on yksi järjestelmän kulmakivistä ja se soveltuu moneen ympäristöön. Oli kyse sitten työaikaliukumien seurannasta tai liikkuvan työvoiman hallinnasta, Maxtechistä löytyy siihen nykyaikainen ratkaisu. Järjestelmä mahdollistaa useita erityyppisiä käyttötapoja työaikojen kirjaamiseen, kuten puhelinsovellus, nykyaikaiset leimauslaitteet tai verkkoselaimella kirjaaminen – kaikkien toimiessa myös saumattomasti yhteen käyttötarpeen mukaan. Järjestelmä muodostaa työaikatiedoista tarvittavat raportit ja TES-tulkitut palkka-aineistot, joita voi hyödyntää suoraan palkanlaskentaan tai vaikka katteen seurantaan ja raportointiin.

  Ajoneuvopaikannus on monipuolinen ja helppokäyttöinen paikannustietojen hallintajärjestelmä, joka on räätälöitävissä kokonaisratkaisuksi käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Maxtech Ajoneuvopaikannus™, Automaattinen ajopäiväkirja™ ja Hiekoitus- ja aurauspäiväkirja™ toimivat saumattomasti yhteen Maxtechin työajanseuranta– ja työnhallintajärjestelmän kanssa. Helposti hallittava kokonaisuus mahdollistaa toiminnan tehostamisen, raportoinnin ja dokumentoinnin automatisoinnin sekä auttaa huolehtimaan henkilöiden työturvallisuudesta kokonaisvaltaisemmin liikkuvassa työssä.

  Maxtech Kalustonpaikannus™ mahdollistaa minkä tahansa kaluston paikantamisen. Monipuolinen paikanninlaitevalikoima mahdollistaa tarkoituksenmukaisen paikannusratkaisun erilaisille kalustoille ja tarvikkeille. Paristokäyttöiset GPS-kalustopaikantimet sisältävät myös liike- ja aluevalvonta, jolloin kaluston epätavallisesta liikkumisesta saa ilmoituksen. Bluetooth-kalustopaikantimet soveltuvat pienen kokonsa ansiosta kiinnitettäväksi myös kevyeen kalustoon sekä käsityökaluihin. Nämä paikantimet ilmoittavat sijantitietonsa käyttäen lähialueella olevaa ajoneuvopaikanninta tai puhelinsovellusta, jota hyödynnetään tukiasemana. Molemmat paikannintyypit toimitetaan käyttövalmiina ja niiden asennus ja käyttöönotto onnistuu minuuteissa.

  Maxtech Pro sopii työnhallinnan ratkaisuna teollisuuteen, siivous- ja kiinteistöhuollon, LVIS- ja rakennusalalle tuntien, käytettyjen tarvikkeiden, henkilöstön ja kaluston sijainnin sekä hankkeiden seurantaan.

  Ominaisuudet

  Työvuorosuunnittelu

  Kiertävien ja toistuvien työvuorolistojen, useiden toimipaikkojen, poikkeukset ja yksittäisten vuorojen, lisä- ja ylityötuntien sekä lepoaikojen hallinta ja valvonta.

  Työajanseuranta

  Leimaukset nykyaikaisilla leimauslaitteilla. Työaikapankin, kk- ja tuntipalkkaisten työaikaliukumien ja ylitöiden seuranta. Työaikamerkintöjen tarkistus ja sähköinen hyväksyntä. Monipuolinen raportointi työvaiheiden ja -pisteiden ajankäytönseurantaan.

  Palkka-aineistot

  Automaattinen TES-tulkinta laskee työaikakirjausten perusteella muodostuvat palkanosat.

  Ajoneuvo- ja kalustonpaikannus

  Ajoneuvojen ja kaluston reaaliaikainen sijainti kartalla. Työ- ja yksityisajojen erittely. Ajoneuvon ajoreittien, sijaintitietojen ja käyttöasteen tallennus.

  Procountor + Maxtech Pro

  Maxtech Pro järjestelmästä on valmis siirtotiedostopohjainen integraatio Procountoriin. Csv-siirtotiedoston avulla on mahdollista siirtää palkka-, laskutus- ja matkalaskuaineistoa.

  Maxtech Pro ja Procountor ohjelmistojen yhteiskäyttö voi toimia esimerkiksi seuraavasti:
  – Työnjohto suunnittelee työvuorot Maxtech Pro:ssa
  – Työntekijät kirjaavat työajan Maxtech Pro:ssa. Palkka-aineisto siirtotiedostolla Procountoriin, jossa tapahtuu palkanlaskenta.
  – Matkalaskut tehdään Maxtech Pro:ssa. Matkalaskuaineisto siirtotiedostolla Procountoriin.
  – Laskuaineisto (esim. työtunnit ja tarvikkeet) luodaan Maxtech Pro:ssa. Laskuaineisto siirtotiedostolla Procountoriin, josta myyntilaskut lähetetään.
  – Myyntireskontran seuranta ja kirjanpito tapahtuvat Procountorissa. Ostolaskut käsitellään Procountorissa.
  Maxtechn asiantuntijat auttavat integraatioiden aktivoinnissa mielellään.

  Maxtech Pro

  Toimiala:

  Huolto- ja korjaamopalvelut, Kiinteistöala, Logistiikka


  Ratkaisualue:

  Tunnit ja työvuorot


  Toimittaja:

  Max Technologies


  Oletko jo Maxtech Pro käyttäjä?

  Palvelun saat käyttöösi olemalla yhteydessä kumppaniin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta Procountoriin löytyy täältä.

  Hinta:

  Palvelun hintaa voi tiedustella otamalla yhteyttä kumppaniin.
  Palkka-aineiston ja laskuaineiston sisäänluku on Procountorissa maksuton toiminto. Rajapinnan kautta Procountoriin luoduista tositteista veloitetaan tositeperusteisesti Procountorin palveluhinnaston mukaisesti.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search