Hyppää sisältöön

Membook

Membookilla hoidat yhdistyksen jäsenrekisterin, viestinnän ja laskutuksen. Kaikki samassa paketissa!

  Ohjelmiston kuvaus

  Membook on nykyaikainen, turvallinen ja helppo tapa yhdistyksille ylläpitää jäsenrekisteriä ja hoitaa laskutus. Membookissa ylläpidettävä jäsenrekisteri vastaa GDPR:n vaatimuksia. Automatisoitu laskutus säästää aikaa ja vaivaa. Membookia voit käyttää myös viestintään. Membookin tavoitteena on, että yhdistysten hallinto on helppoa ja sujuvaa, jotta yhdistyksissä voidaan käyttää aikaa yhdessä olemiseen ja tekemiseen. 

  Jäsentietojen kerääminen hoituu Membookin perus- ja lisätietokenttiin voit helposti kerätä juuri niitä tietoja, joita yhdistys tarvitsee toiminnassaan. Kaikilla jäsenillä, joilla on sähköposti, on mahdollisuus rekisteröityä käyttäjäksi, nähdä omat tietonsa ja muokata niitä ja näin ylläpitää jäsentietojaan.

  Uudet jäsenet voivat jättää jäsenhakemuksen yhdistyksen nettisivuille laitettavan lomakkeen kautta. Hakemuksen tiedot tallentuvat jäsenrekisteriin, kun uusi jäsen liittyy yhdistykseen. Liittyminen voi olla automaattista tai vaatia hyväksynnän. Myös jäsenlasku voi lähteä automaattisesti, kun uusi jäsen on hyväksytty. 

  Membook laskuttaa yhdistyksen puolesta jäsenmaksut ja muut laskutettavat tuotteet. Jäsen voi maksaa jäsenmaksun suoraan Membookissa verkkomaksuna tai avata pdf-laskun sähköpostin linkistä. Laskutusta ja maksujen kertymistä on helppo seurata. Myös paperilaskut voidaan lähettää yhdistyksen puolesta. 

  Jäsenrekisterin ja osoiteluetteloiden ottaminen sekä maksujen seuraaminen on helppoa. Kaikki nämä tiedot on mahdollista ottaa Exceliin. 

  Membookissa voi luoda omia viestiryhmiä tai viestiä koko jäsenistölle. Jäsen saa viesteistä sähköpostin ja voi vastata niihin Membookissa. Facebook- ja Twitter-tilien syötteet saa näkyviin Membookin etusivulle. 

  Jäsenen sähköposti toimii käyttäjätunnuksena. Pääkäyttäjä voi määritellä rooleja, lisätä pääkäyttäjiä ja poistaa käyttöoikeuksia. Jäsenrekisterin tiedot ja ylläpito eivät ole yksittäisen ihmisen varassa. 

  Tämän kaiken lisäksi Membookissa todella välitetään asiakkaista. Membookilla on kiitelty asiakaspalvelu, josta saa helposti apua – Membookilla asiakas ei jää yksin. Membookia käyttävät jo sadat eri kokoiset yhdistykset, eikä hintakaan päätä huimaa. 

  Membookia käyttävät monenlaiset ja monen kokoiset yhdistykset ja järjestöt ja epäviralliset yhteisöt kuten työpaikan futisjengit.

  Ominaisuudet

  Membook on kehitetty yksittäisten jäsenten näkökulmasta ja voit saada räätälöidyn palvelun tarpeisiisi.

  Kaikki tarvittavat tiedot rekisteriin

  Vastaanottaa uudet jäsenhakemukset, liittymislomake nettisivuille

  Aloittaminen on helppoa, Membook auttaa

  Lähettää jäsenille viestejä ja tiedotteita

  Automatisoi jäsenmaksujen laskutuksen sekä maksusuoritusten kirjauksen

  Perustaa suljettuja ryhmiä esim. hallitukselle ja erilaisille toimikunnille

  Asiakaskokemuksia

  ”Helppokäyttöinen ohjelmisto, jota oppii käyttämään, vaikkei olisikaan taloushallinnon ammattilainen”.

  Soile Pylsy, yhdistyskoordinaattori, Mothers in Business (MiB)

  Procountor + Membook

  Kun yhdistys ylläpitää Membookissa jäsenrekisteriään ja hoitaa Membookin avulla jäsenlaskutuksen, Membook noutaa yhdistyksen viitetapahtumat, kirjaa suoritukset rekisteriin ja tilittää suoritukset viikoittain yhdistyksen tilille. Membookissa tapahtuvan jäsenlaskutuksen lisäksi asiakas voi tehdä muita myyntilaskuja Procountorissa.

  Procountor-integraatiossa Membook noutaa tilikartan ja dimensioiden tiedot hinnaston tuotteille sekä tuottaa maksetuista jäsenmaksuista muistiotositteen yhdistyksen kirjanpitoon. Integraation kytkeminen on maksutonta – riittää, että yhdistyksellä on käytössään sekä Membook että Procountor.

  Hinnoittelu

  Alkaen 5 €/kk

  Tutustu Membookin tarkempaan hinnastoon täällä. Procountor ei veloita integraation käytöstä normaalia API-maksua.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Membook

  Toimiala:

  Yhdistykset


  Ratkaisualue:

  CRM, Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Membook Oy


  Oletko jo Membookin käyttäjä?

  Ratkaisun saat käyttöösi olemalla yhteydessä Membookiin.

  Procountor-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä.

  Hinta:

  Alkaen 5 €/kk

  Tutustu Membookin tarkempaan hinnastoon täällä. Procountor ei veloita integraation käytöstä normaalia API-maksua.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search