Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Ongoing WMS

  Ohjelmiston kuvaus

  Haluatko tehostaa varastoinnin ja logistiikan hallintaasi?

  Ongoing WMS on varastonhallintajärjestelmä, joka auttaa automatisoimaan varastotoimintoja. Ohjelmisto sopii yrityksille, jotka tarvitsevat kokonaisvaltaista, mutta silti joustavaa varastonhallintajärjestelmää. Ongoing WMS:n asiakkaina on sekä logistiikka- ja varastointipalveluja (3PL) tarjoavia yrityksiä että yrityksiä, jotka ylläpitävät omaa varastoaan.

  Älykkäät toiminnot tehostavat varastoasi

  Ongoing WMS:n toimintojen avulla tuotteiden keräily onnistuu läpinäkyvästi, nopeasti ja tarkasti. Ohjelmisto mahdollistaa sarjanumeroiden, erien ja parasta ennen -päivämäärien seurannan. Tuotteiden skannaaminen tekee keräilystä virheetöntä. Eräkeräily-skannauksen yhdistäminen keräilyvaunuun tehostaa palvelua entisestään.

  Pääset nopeasti liikkeelle

  Pääset liikkeelle esimerkiksi varaamalla etädemon ohjelmistosta. Asiakkaamme pitävät Ongoing WMS:ää helppokäyttöisenä ja intuitiivisena. Valmiit integraatiot Ongoing-alustaan helpottavat myös käyttöönottoa. Software as a Service (SaaS) mahdollistaa mukautuvan kuukausimaksun käyttäjämäärän pohjalta eikä aloitus- tai asennusmaksua tarvita.

  Henkilökohtaista ja nopeaa asiakaspalvelua

  Asiakkaana sinulle nimetään oma pätevä ja logistiikasta perillä oleva järjestelmäkehittäjä henkilökohtaiseksi yhteyshenkilöksi. Yhteyshenkilösi tehtävänä on tarjota nopeaa apua, jotta logistiikkasi hoituu aina tehokkaasti.

  Markkinoiden laajin integraatiovalikoima

  Ongoing WMS:llä on markkinoiden laajin valikoima valmiita integraatioita verkkokauppa-, toiminnanohjaus- ja ajojärjestelyjärjestelmiin sekä erinäisiin varastojen automaatiolaitteisiin. Modernit API:t (tekniset rajapinnat) mahdollistavat järjestelmäkumppaneillemme helpon tavan integroitua Ongoing WMS:ään.

  Ominaisuudet

  Yhdistä Procountor ja varastosi Ongoing WMS ohjelmistolla.

  Nopea ja tehokas tilausten keräily.

  Lisää keräilyn tarkkuutta käyttämällä käsilaitetta ja skannaamalla viivakoodeja.

  Täysi tuki eränumeroille, viimeinen käyttöpäivä -päivämäärille ja sarjanumeroille.

  Automaattinen kuljetusetikettien ja asiakirjojen tulostus.

  Asiakaskokemuksia

  ”Suurimmat hyödyt Ongoing WMS:n kanssa varastotasolla ovat sen erinomainen yhteensopivuus erilaisten laitteiden kanssa. Verkkokauppakampanjoiden käsittely Ongoing WMS tilaustyökalujen avulla parantaa merkittävästi varaston tehokkuutta.” – Jussi Örn, toimitusjohtaja, 3PLogistiikka

  Procountor + Ongoing WMS

  Procountorin ja Ongoing WMS:n välinen integraatio synkronoi myyntitilaukset, tuotetiedot, ostotilaukset ja varastotasot. Laskutusintegraatio on tarkoitettu 3PL-yrityksille, jotka käyttävät Procountoria taloushallintojärjestelmänään ja haluavat laskuttaa asiakkaitaan tarkasti.

  Lue lisää täältä.

  Toimenpiteet integraation aktivointiin

  1. Valitse Procountor-integraatio Ongoing WMS sisällä.
  2. Kopio linkki, joka vie sinut Ongoing WMS aloitussivulle, kirjaudu sisään Ongoing WMS -tunnuksilla.
  3. Sinut ohjataan Procountorin aloitussivulle, jossa syötät Procountor-tunnukset.
  4. Sinut ohjataan takaisin Ongoing WMS:ään, jossa valitset integraatioasetukset.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Ongoing WMS

  Toimiala:

  Ratkaisualue:

  Toimittaja:

  Ongoing Warehouse Ab


  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search