Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Fikuro

Fikuro on aito selainpohjainen toiminnanohjaus- ja tuotannonsuunnitteluohjelmisto. Myyntilaskut ja projektit voidaan integroida API:lla Procountoriin reaaliaikaisesti. Fikuro-yritysohjelmisto soveltuu erityisesti valmistavaan teollisuuteen.

  Ohjelmiston kuvaus

  Fikuro on nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä, jolla hoidetaan yrityksen tuotanto, varastot, myynti ja ostotilaukset. Se on tarkoitettu erityisesti pk-yrityksille, jotka tekevät tuotteiden valmistusta ja kokoonpanoa.

  Fikuro on täysin selainpohjainen ratkaisu, eli kaikki toiminta on käytössä tietokoneella, tabletilla ja puhelimella. Ratkaisu on optimoitu valmistusta ja kokoonpanoa tekevien pk-yritysten tarpeisiin. Liittymässä näytetään käyttäjälle työn suorittamiseen tarvittavat oleelliset tiedot, joten käyttäjät voivat keskittyä itse tekemiseen. Tuotannon kirjaukset ovat Fikurossa helppoja ja varastonhallinnan kirjaukset tapahtuvat automaattisesti taustalla. Fikuron selkeät näkymät soveltuvat käytettäväksi myös tuotantotiloissa.

  Fikurossa on selkeä hinnoittelu. Fikuro on aloitus- ja käyttökustannuksiltaan edullinen. Lisäksi käyttöönotto onnistuu jopa muutamassa päivässä.

  Tuotantoa voidaan tarvittaessa seurata tarkasti ilman manuaalisia kirjauksia ja reaaliaikainen tieto näkyy kaikille – myös myynnin puolelle.

  Ominaisuudet

  Tuotannonohjaus

  Fikuron tuotannonohjaus­järjestelmä yhdistää tarvittavat tiedot varastosta, tuoterakenteista ja tilauksista niin, että työnohajus on helppoa, prosessi on läpinäkyvä ja tuotannon kustannukset tiedossa. Fikuron MES kerää tietoa automaattisesti koneista ja laitteista.

  Varastonhallinta

  Fikuron varaston­hallinta­järjestelmällä pidät varastosi automaattisesti ajan tasalla FIFO-periaatteen mukaisesti – tavaroiden vastaanotot sekä tuotteiden valmistumiset ja lähetykset päivittävät varastoa automaattisesti. Lisäksi varastosta saadaan ennusteet tehokkaasti.

  Tuntikirjaukset ja projektit

  Fikuron avulla saat kokonaiskuvan projektien kannattavuudesta. Raportointi tapahtuu osto- ja myyntitilausten, työkorttien sekä tuntikirjausten perusteella. Kun näihin liitetään projekti tai aliprojekti, tietojen pohjalta muodostuu kokonaiskuva projektin tuotoista ja kustannuksista.

  Raportointi

  Fikuro sisältää monipuoliset raportit ja ennusteet varaston, tuotannon, myynnin, ostojen ja projektien seurantaan.

  Procountor + Fikuro

  Käyttöönotossa Procountorista haetaan asiakas- ja toimittajarekisterit suoraan Fikuroon. Lisäksi tuotetiedot haetaan .csv-tiedostoon, jotta niitä voidaan muokata ennen Fikuroon tuomista ja varmistaa, mitkä tuotteet tarvitsevat tuoterakenteen. Tämän jälkeen muokattu tiedosto tuodaan Fikuroon.

  Fikurossa tehdyt myyntilaskut siirtyvät automaattisesti Procountoriin reaaliaikaisesti. Myös Fikurossa luodut dimensiot (laskentakohteet) siirtyvät Procountoriin. Lisäksi Fikurosta saadaan palkanlaskentaa varten tuntilistaus, joka voidaan viedä Procountoriin palkanlaskennan tueksi.

  Fikurossa hoidetaan tuotanto, varastot, myynti ja ostotilaukset. Procountorissa hoituu laskujen lähettäminen loppuasiakkaalle, reskontra, kirjanpito sekä palkanlaskenta.

  Fikuron Procountor-integraatio tehdään Fikuron käyttöönoton yhteydessä ja sen toimintakuntoon saattamiseen menee aikaa muutamia minuutteja. Voit tutustua käyttöönoton step-by-step -ohjeisiin jo etukäteen ”Oletko jo Fkuron käyttäjä?” linkin kautta. Palvelun ja integraation saa käyttöön ottamalla yhteyttä Visma Amplioon osoitteessa: myynti.vam@visma.com.

   

  Hinnoittelu

  Fikuron kk-hinta sisältää integraation Procountoriin.

   

  Alkaen 99 €/kk

  Tutustu Fikuron tarkempaan hinnastoon täällä. Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-APIn hintaan voit tutustua täällä.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Sertifioitu kumppani

  Fikuro

  Toimiala:

  Tuotteiden valmistus


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus, Varaston hallinta


  Toimittaja:

  Visma Amplio


  Kumppanin tuki:
  Oletko jo Fikuron käyttäjä?

  Integraation aktivoimiselle löydät ohjeet täältä.

  Hinta:

  Alkaen 99 €/kk

  Tutustu Fikuron tarkempaan hinnastoon täällä. Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-APIn hintaan voit tutustua täällä.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search