Hyppää sisältöön

Manu Online

Manu Online on erityisesti valmistavan teollisuuden tarpeisiin suunniteltu, pilvipohjainen ERP-järjestelmä. Reaaliaikaisen tarvelaskennan avulla voit suunnitella ja hallita tehokkaasti yrityksen myynnin, oston, valmistuksen, varastot sekä laskutuksen.

  Ohjelmiston kuvaus

  Manu Online Mini Enterprise versiolla hoidat yrityksesi tarjouksia, tilauksia, varastoja, valmistusprosesseja sekä suunnittelua. Manu Online tuo käyttöösi edistyneitä valmistusominaisuuksia kuten materiaalien jäljitettävyyden, monivaiheisen reitityksen viivakoodeilla, reaaliaikaisen materiaalisuunnittelun ja paljon muuta. Procountorilla hallinnoit taloudellista raportointia, kirjanpitoa, veroja ja palkanlaskentaa. Yhdessä ne muodostavat täydellisen järjestelmän valmistusliiketoiminnan hallintaan.

  Manu Online Enterprise Edition sisältää kaikki Mini Enterprise Edition -sovelluksen tehokkaat prosessinhallintatyökalut, mutta lisäksi sen avulla voit käsitellä tärkeimpiä prosesseja joukkokäsittelyllä, joka mahdollistaa suuremman volyymin valmistuksen:

  • Luo tuotannon työeriä joukkokäsittelyllä kysyntää ja / tai vähimmäisvarastotasoja vastaavasti.
  • Luo ostotilauksia kysyntään sekä vapaita varastotasoja ja / tai ennustetta vastaan. Tilausrivit voidaan jakaa toimittajille ensisijaisen toimittajan tai parhaan tarjoushinnan perusteella.
  • Luo myyntilaskuja joukkokäsittelyllä ottaen huomioon asiakaslaskujen osoitteet ja asetukset yhdistettyä laskutusta varten.

  Manu Onlinen erikoitustunut valmistusprosessi, reaaliaikainen tarvelaskenta, kilpailukykyinen hinnoittelu ja kevyempi käyttöönotto ovat käytettävissäsi. Manu Onlinen avulla tuottavuus kasvaa ja kustannukset vähenevät kun manuaalisia toimintoja jää pois ja virheitä tapahtuu vähemmän.

  Manu Onlinen Multi Company versiolla voit hoitaa yhdellä, globaalilla järjestelmällä niin myynnin, varastoinnin, valmistuksen, hankinnan ja laskutuksen moniyritysympäristössä. Järjestelmä voidaan integroida pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitettuihin taloushallinnon pilvipalveluihin, jotka ovat käytössä niissä maissa missä toimit. Eri puolilla maailmaa toimivia ja Manu Onlinen kanssa yhteensopivia kansainvälisiä kirjanpitojärjestelmiä ovat mm. Xero.

  Ominaisuudet

  Valmistavan teollisuuden tarpeet, moniyritysmalli kaikki samassa ohjelmassa tuotanto, varasto, ostojen suunnittelu ja myynnit.

  Tarvelaskenta

  Projektit

  Varastonhallinta, monivarastot

  Sarjanumero- ja eräseuranta

  Tuotannon suunnittelu

  Moniyritysympäristö - kansainvälisyys

  Procountor + Manu Online

  Manu Online ja Procountor ohjelmistojen välillä on rajapinta, jonka avulla myynti- ja ostolaskuja sekä niihin liittyvää tietoa voidaan siirtää automaattisesti järjestelmien välillä. Tämä mahdollistaa muun muassa myyntilaskujen reaaliaikaisen seurannan Procountorissa.

  Myyntilaskut siirretään Procountoriin samalla, kun ne luodaan Manu Onlinessa. Samassa yhteydessä siirretään yksittäisen laskun tiedot sekä asiakkaan tiedot. Lasku lähetetään asiakkaalle Procountorista.

  Ostolaskut, joiden toimittajilla on avoimia ostotilauksia, voidaan siirtää Procountorista Manu Onlineen. Kun lasku on aktivoitu Manu Onlinessa, lisätään Procountoriin asiantarkistajan kommentti.

  Sekä asiakkaat että nimikkeet voidaan tuoda Procountorista Manu Onlineen, esimerkiksi käytön aloituksen yhteydessä.

  Hinnoittelu

  Alkaen 225 €/kk

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hinta ei sisällä Procountor-APIn hintaa, Procountorin hinnastoon voit tutustua täällä.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Sertifioitu kumppani

  Manu Online

  Toimiala:

  Tuotteiden valmistus


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Manu Online


  Yhteystiedot:
  Oletko jo Manu Onlinen käyttäjä?

  Järjestelmän saat käyttöösi olemalla yhteydessä Manu Onlineen.

  Procountor-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä.

  Hinta:

  Alkaen 225 €/kk

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hinta ei sisällä Procountor-APIn hintaa, Procountorin hinnastoon voit tutustua täällä.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search