Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Collapick Tempo

Collapick Tempo on selainpohjainen ja helppokäyttöinen ERP-järjestelmä, jonka tuoteperhe kattaa teollisuuden-, tukun-, sekä huollon tarpeet. Modulaarisen rakenteen ansiosta voit käyttöönottaa tarvitsemasi toiminnallisuudet, kuten CRM-, tuotanto-, varasto-, myynti-, osto-, laskutus- tai huoltomoduulit.

  Ohjelmiston kuvaus

  Collapick Tempo tarjoaa käyttäjäystävällistä, suomenkielistä ja integraatioilla rikastettua toiminnan- ja tuotannonohjausta. Sitä sekä sen moottorina toimivaa avoimen lähdekoodin Odoo ERP:iä on kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa vastaamaan valmistavan teollisuuden, tukun sekä huollon tarpeita.

  Collapick Tempo on täysin mobiili pilvipalvelu, joten voit käyttää sitä missä ja milloin vain kaikilla laitteillasi. Modulaarisen rakenteen ansiosta voit skaalata järjestelmän kokoa yrityksesi kasvun ja tarpeiden mukaisesti ja esimerkiksi käyttöönottaa moduuleita pala kerrallaan. Lähes poikkeuksetta ERP-järjestelmiin on tehtävä asiakaskohtaista konfigurointia, joka onnistuu saumattomasti asiantuntijoidemme avustuksella.

  Tempo mahdollistaa EDI-yhteydet esimerkiksi keskusliikkeisiin sekä integraatiot suunnitteluohjelmistoihin, nestausohjelmistoihin ja talousohjelmistoihin. Lisäksi se tarjoaa helppokäyttöliittymät tuotannon (MES), varaston sekä huollon tarpeisiin. Moderni ja selkeä visuaalinen ulkoasu helpottaa ja nopeuttaa työntekoa näyttämällä esimerkiksi värikoodit töille ja niiden vaiheistuksille.

  Collapickin tuotteisiin pääsee tutustumaan pyytämällä demon ohjelmistosta. Collapickin henkilökunta esittelee mielellään ohjelmistoa esimerkiksi etänä.

  Ominaisuudet

  Collapick Tempo on teollisuuteen, tukkuun ja huoltoon optimoitu Odoo ERP toiminnanohjausjärjestelmä.

  Modulaarinen järjestelmä

  Modulaarinen järjestelmä, jossa valittavana kaikki toiminnot tai moduuli kerrallaan: esim. varasto, tuotanto, CRM, myynti, osto tai huolto

  EDI-yhteydet sekä integraatiot

  EDI-yhteydet sekä integraatiot suunnitteluohjelmistoihin, nestausohjelmistoihin ja talousohjelmistoihin

  Tuotekonfiguraattorit

  Erilaisia tuotekonfiguraattoreita asiakastarpeisiin sekä helppokäyttöliittymät tuotantoon, varastoon ja huoltoon

  Mobiiliratkaisu

  Täysin mobiili ja asiakaskohtaisesti muokattavissa oleva pilvipalvelu

  Integraation kuvaus

  Hoida toiminnanohjaus Collapick Tempolla ja taloushallinto Procountorilla! Siinä missä Procountor tarjoaa kattavasti toiminnallisuuksia yrityksen taloushallintoon, Collapick Tempo täydentää kokonaisuutta tuomalla mukaan kattavan varasto- ja materiaalihallinnon oman toiminnanohjausjärjestelmänsä kautta.

  Collapick Tempo ja Procountor toimivat yhdessä API-integraation avulla. Sekä myynti- ja ostolaskut että tuote- ja asiakastiedot liikkuvat ohjelmistojen välillä automaattisesti.

  Asiakas- ja tuotetiedot synkronoidaan kaksisuuntaisen rajapinnan avulla ja tiedot tarvitsee päivittää vain yhteen järjestelmään: Collapick Tempo toimii rekistereissä masterina. Integraation käyttöönoton yhteydessä voidaan asiakkaat hakea Collapick Tempoon asiakkaan käytössä olevasta Procountor-ympäristöstä. Myös verkkolaskutusosoitteet voidaan hakea y-tunnuksen avulla. Asiakkaat voidaan jättää myös synkronoimatta asiakaskohtaisista asetuksista, jolloin asiakastiedot siirtyvät vain laskulla, esimerkiksi käteisasiakkaiden tai verkkokaupan koontisuoritusten kohdalla. Ainoastaan yhden asetuksen takaa voidaan myös määrittää, synkronoidaanko tuotetiedot näiden järjestelmien välillä vai ei.

  Myyntilaskut ja hyvityslaskut siirtyvät integraation avulla laskukohtaisesti Procountoriin. Siirtyviä tietoja ovat myös rivikohtaiset tilitöinnit/alv-statukset. Asiakkaan takana olevista oletusasetuksista voidaan valita myös myyntitili, joka siirtyy laskulle.

  Asiakas voi hakea Procountorista Tempoon ostolaskut, ja kohdistaa viitteellä Tempon ostotilaukseen. Asetuksista voidaan valita, haetaanko ainoastaan ne laskut, joille löytyy kohdistava viite.

  Temposta Procountoriin myyntilaskulle siirtyvät seuraavat tiedot: Maksuehdot, toimituslausekkeet, laskutustapa, valuutat, asiakasviite, asiakkaan tilausnumero, rivialennukset, rivikommentit, lisätiedot, y-tunnus, sekä alv-tunnus +rivikohtaiset tiliöinnit/alv-statukset. Myös asiakkaan toinen nimikenttä siirtyy lisäosan avulla, mutta ei oletusarvoisesti.

  Tempon omana ominaisuutena laskulle voidaan lisätä tietoja myös asiakaskohtaisesti, esimerkiksi lähetystunnus.

  Hinnoittelu

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hintaan ei sisälly Procountorin API maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täältä. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Collapick Tempo

  Toimiala:

  Huolto- ja korjaamopalvelut, Kaupan ala, Tuotteiden valmistus


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Collapick


  Kumppanin tuki:

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search