Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Total ERP by Pinja

Total ERP on SaaS pohjainen toiminnanohjausjärjestelmä, joka sisältää kaikki yrityksen ydintoiminnot asiakkuuksien hallinnasta myyntiin ja laskutukseen, tuotannonohjauksesta asennusten hallintaan ja aftersales toimintoihin.

  Ohjelmiston kuvaus

  Total ERP by Pinja on joustava, modulaarinen ja selainpohjainen toiminnanohjausjärjestelmä, jonka avulla voidaan hallita monipuolisesti yrityksen liiketoimintaan liittyviä ydintoimintoja yhdessä järjestelmässä. Valmiit moduulit ja rajapinnat mahdollistavat nopean ominaisuuksien käyttöönoton ja järjestelmän joustavan skaalautumisen tarpeen mukaan.

  Järjestelmä sisältää toiminnallisuudet mm. asiakkuuksien hallintaan, tarjouslaskentaan, sopimusten ja tilausten hallintaan, sekä toimitusketjun eri vaiheisiin kuten tarvelaskenta ja hankinta, nimikkeiden ja varaston hallinta, tuotannonohjaus ja valmistus sekä toimitusten, asennusten ja työajan hallinta. Total ERP by Pinja sisältää lisäksi mm. sähköisen laskutuksen ja reskontran, sekä erilaiset Aftersales toiminnot. Järjestelmässä on liitäntämahdollisuudet yleisimpiin kirjanpitojärjestelmiin, useisiin suosittuihin liiketoimintasovelluksiin sekä Business Intelligence -ratkaisuihin. Modulaarisuuden ansiosta käyttöön voidaan ottaa vain yrityksen tarvitsemat toiminnallisuudet.

  Kumppanin roolissa Pinja tuo pöytään vahvan toimialaosaamisen prosessien kehittämisen näkökulmasta, erityisesti talonrakennus -ja asennusliiketoiminnassa, remontointi- ja rakennusteollisuudessa sekä suoramyyntiorganisaatioiden toiminnasta. Pinja konfiguroi heidän modulaarisen toiminnanohjausjärjestelmänsä sopimaan sinulle kuin hanska käteen ja toimivat oppaanasi määrittelyvaiheesta käyttöönottoon sekä jatkuvaan kehittämiseen.

  Integraation kuvaus

  Total ERP by Pinja ja Procountor toimivat yhdessä sekä myyntilaskujen, ostolaskujen että maksuseurannan osalta API -rajapinnan avulla.

  • Total ERP by Pinja muodostaa kaupan syötön yhteydessä myyntilaskut, jotka voidaan lähettää järjestelmästä asiakkaalle. Laskun hyväksynnästä laskun tiedot siirtyvät automaattisesti Procountoriin kirjanpitoa varten.
  • Total ERP by Pinja vastaanottaa ostolaskut, jotka käsitellään ja kohdistetaan järjestelmässä (tilit, KP:t, projektit, ostotilaukset). Laskun hyväksynnästä laskun tiedot siirtyvät automaattisesti Procountoriin kirjanpitoa varten.
  • Total ERP by Pinja vastaanottaa myyntilaskujen viiteaineiston automaattisesti Procountorista, jolloin asiakkaan laskujen maksamista voidaan seurata Total ERP by Pinjan reskontrasta.

  Hinnoittelu

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hinta ei sisällä Procountor-API:n hintaa, Procountorin hinnastoon voit tutustua täältä.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Total ERP by Pinja

  Toimiala:

  Tuotteiden valmistus


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Pinja


  Kumppanin tuki:

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search