Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Oscar Liiketoiminta-alusta

Oscar Liiketoiminta-alusta vastaa teollisuusyrityksen vaativiin toiminnan- ja tuotannonohjauksen, työajanseurannan, varastonhallinnan ja raportoinnin tarpeisiin. Järjestelmää kehitetään kotimaisin voimin, moderneimmilla teknologioilla.

  Ohjelmiston kuvaus

  Oscar Liiketoiminta-alusta takaa käyttäjälleen kokonaisvaltaisen digitaalisen tilannekuvan liiketoiminnan tilasta kätevin, aina käyttäjän ulottuvissa olevin selainkäyttöominaisuuksin. Yksi järjestelmä kattaa eri järjestelmäkokonaisuudet muun muassa talouden, tuotannon, varastonhallinnan osalta, jolloin yrityksen integraatio- ja ylläpitotarve eri järjestelmille pysyy hallinnassa. Oscar Liiketoiminta-alusta kattaa myös Oscar API -palvelut, joten kolmansien osapuolien integroitavuus on helppoa.

  Oscar Liiketoiminta-alustan teknologiset ratkaisut hyödyntävät vuosikymmenten varrella, yhdessä asiakkaiden kanssa löydettyjä ja kehitettyjä parhaita käytäntöjä. Alustassa on kaikille asiakkaille yhteinen teknologinen pohja, joka sallii hyvin joustavasti myös asiakaskohtaiset muokkaukset ilman, että teknologinen yhteensopivuus vaarantuu.

  Oscar liiketoiminta-alusta sopii parhaiten valmistavan teollisuuden, tukkukaupan ja verkkokaupan haasteisiin.

  Integraation kuvaus

  Oscar Liiketoiminta-alustan ja Procountorin välillä on kahdensuuntainen integraatio, joka hyödyntää uusimpia API-tekniikoita molemmissa päissä.

  Mitä tietoja ohjelmistojen välillä liikkuu:

  • Myyntireskontra: Oscar liiketoiminta-alustassa syntyneet myyntilaskut välitetään Procountorille. Procountoriin kirjautuneet viitesuoritukset ja maksut palautetaan myös Oscar Liiketoiminta-alustan CRM-ominaisuuksien käyttöön. Näin asiakkaiden avoimista saatavista saadaan reaaliaikainen tieto toiminnanohjauksen käyttäjille.
  • Ostolaskujen käsittely: Laskut vastaanotetaan Oscar Liiketoiminta-alustaan, jotta saadaan sujuva prosessi ostotilausten täsmäytykseen. Hyväksyntäkierron läpikulkeneet laskut siirretään Procountoriin, josta maksutiedot palautuvat takaisin toiminnanohjauksen puolelle.

  Integraatio kytketään Oscar Softwaren toimesta toimintaan osana muun Oscar Liiketoiminta-alustan käyttöönoton yhteydessä. Integraatio toimii taustalla täysin automaattisesti, jolloin käyttäjään se ei vaikuta päivittäisessä toiminnassa mitenkään.

  Hinnoittelu

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hinta ei sisällä Procountor-API:n hintaa, Procountorin hinnastoon voit tutustua täältä.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Oscar Liiketoiminta-alusta


  Ratkaisualue:

  Toimittaja:

  Oscar Software


  Kumppanin tuki:

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search