Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Promid työajanseuranta

Promid on älykäs työajanseurantajärjestelmä, joka tehostaa toimintaa poistamalla manuaalisen työn tarpeen. Käyttäjäystävällinen alusta tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja tuottaa kattavat työaikaraportit. Sujuva integraatio Procountoriin tekee siitä modernin työpaikan optimaalisen ratkaisun.

  Ohjelmiston kuvaus

  Promid työajanseuranta on suunniteltu helpottamaan yrityksen päivittäistä toimintaa ja se poistaa manuaalisen työn tarpeen. Käyttäjäystävällisen alustan avulla työntekijät voivat kirjata työtehtävät ja muut työajankäytön yksityiskohdat suoraan palveluun. Esihenkilöille tarjotaan automaattisesti laskettu palkka-aineisto hyväksyttäväksi ja aineisto voidaan siirtää suoraan palkanlaskentaan, kun hyväksyntä on saatu. Lisäksi Promid tuottaa kattavat lakisääteiset työaikaraportit.

  Promidin työajanseuranta sisältää älykkään työehtosopimusten tulkinnan, mikä poistaa tarpeen manuaaliseen laskentaan ja vähentää virheiden määrää. Tulkittu työaika on suoraan siirrettävissä Procountoriin. Promidissa on erittäin kehittynyt TES-tulkinta.

  Työajanseurannan järjestelmään on mahdollista määrittää useita eri työehtosopimuksen laskentasääntöjä ja yrityskohtaisia käytäntöjä. Samanaikaisesti voidaan hyödyntää eri työajantulkinnan sääntöjä eri työntekijäryhmille. Promid tarjoaa päivittäiset, viikoittaiset ja kuukausittaiset yhteenvedot, ja pystyy esittämään lisät sekä palkan perusteet halutulta aikaväliltä yksityiskohtaisesti.

  Promidin innovaatiot kattavat:

  • Vaativan TES-tulkinnan
  • Monipuoliset palkkalajit
  • Automaattisen ylityöseurannan
  • Lisien ja korotusten hallinnan
  • Eri työmuotojen seurannan
  • Paikallisten sopimusten mukaisen laskennan
  • Monipuolisen työehtosopimusten tulkinnan eri työntekijäryhmille

  Promid sopii kaikkiin yrityksiin, joissa pakollista työaikakirjanpitoa halutaan seurata vaivattomasti sekä tehostaa liiketoimintaa. Promid on jatkuvasti kehittyvä ja joustava työajanseurantaohjelma – nyt myös Android- ja iOS-sovellukset. Työntekijät voivat tietokoneen ja mobiililaitteen lisäksi leimata itsensä töihin työajanseurantapäätteellä.

  Promid skaalautuu eri tarpeisiin ja käyttäjämääriin. Promidilla on kokemusta useista yli 1000 käyttäjän projekteista. Vahvuutena on monimutkaiset TES-tulkinnat.

  Ominaisuudet

  Monipuoliset TES/VES-tulkit, laajat leimausmahdollisuudet.

  Skaalautuu eri tarpeisiin ja käyttäjämääriin.

  Mobiilikäyttö sekä työajanseurantapääte.

  Monipuolinen työaikoja ja poissaoloja noudattava TES-tulkintojen hallinta.

  Työvuorosuunnittelu.

  Procountor + Promid

  Promidin avulla voidaan siirtää työehtosopimukset ja paikalliset sopimukset huomioiva palkka-aineisto, työntekijätiedot sekä työn kohdennustiedot suoraan Procountoriin palkanlaskentaa varten. Tietojen siirto on sujuvaa siirtotiedoston avulla.

  Procountorin ja Promidin välillä olisi mahdollista siirtää tietoja myös api-rajapintamme avulla, jolloin tiedot päivittyisivät automaattisesti ohjelmistojen välillä. Olethan yhteydessä Promidiin tiedustellaaksi tätä vaihtoehtoa.

  Hinnoittelu

  Alkaen 127 €/kk

  Tutustu Promidin tarkempaan hinnastoon täällä. Palkka-aineiston sisäänluku on Procountorissa maksuton toiminto.

  Promid työajanseuranta

  Toimiala:

  Asiantuntijapalvelut, Kaupan ala, Kulttuuri ja vapaa-aika, Majoitus- ja ravintola-ala, Yhdistykset


  Ratkaisualue:

  Tunnit ja työvuorot


  Toimittaja:

  DevNet Oy


  Oletko jo Promidin ja Procountorin käyttäjä?

  Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta Procountoriin löytyy täältä.

  Hinta:

  Alkaen 127 €/kk

  Tutustu Promidin tarkempaan hinnastoon täällä. Palkka-aineiston sisäänluku on Procountorissa maksuton toiminto.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search