Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Unes Isännöinti

UNES Isännöinti on tehokas ja helppokäyttöinen ohjelmisto isännöinti- ja vuokrakantotehtäviin. Ohjelma tekee valitun kuukauden vuokrankannosta yhteenvedon, joka voidaan viedä siirtotiedoston avulla Procountor-ohjelmistoon kirjanpitoa varten.

  Ohjelmiston kuvaus

  Unes-isännöintiohjelma on kehitetty vastikkeiden ja vuokrien valvontaan, sekä tekniseen isännöintiin. Ohjelmaa ovat käyttäneet jo useamman vuosikymmenen ajan useat sadat isännöintiyhtiöt ja tilitoimistot, kuntien ja kaupunkien vuokrataloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, kiinteistösijoitusyritykset, seurakunnat, palvelulaitokset ym. yritykset, joilla on hoidettavana kiinteistöjen ja taloyhtiöiden taloushallintaa.

  Unes-isännöinti on helppokäyttöinen ja monipuolinen ohjelmisto. Ohjelmiston voi ottaa käyttöön joko pilvipalveluna tai perinteisenä työasemaversiona.

  Yksi ohjelmiston tärkeimmistä ominaisuuksista on vuokrankanto osio, jolla hoidetaan taloyhtiöiden vastiketavoitteiden laskenta, laskujen lähettäminen sähköisesti tai perinteisellä paperilaskulla, sekä suoritusten kirjaaminen pankkien aineistoista koneellisesti.

  Isännöitsijäntodistus on myös tulostettavissa ohjelmasta. Nykyinen isännöitsijäntodistus on hyvin laaja kokonaisuus, joka muodostetaan taloyhtiön sekä osakehuoneiston perus-, laina- ja vastiketiedoista.

  Ominaisuudet

  Taloyhtiöiden oma tietokanta.

  Monipuoliset vuokrankanto ominaisuudet.

  Vuokrasopimukset ja isännöitsijätodistukset valmiina.

  Lainaosuuksien laskenta.

  Procountor + Unes Isännöinti

  Unes-isännöinnistä voi muodostaa kirjanpitoaineiston myös sähköisessä tiedostomuodossa, joten kuukausittainen tietojen siirto siirtotiedostona onnistuu Procountoriin huomattavasti nopeammin ja virheettömämmin, kuin perinteisesti ”käsin näpytellen”.

  Hinnoittelu

  Alkaen 98 €/kk

  Tutustu Unesin tarkempaan hinnastoon täällä. Aineiston sisäänluku on Procountorissa maksuton toiminto.

  Unes Isännöinti

  Toimiala:

  Kiinteistöala


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Unes Oy


  Oletko jo Procountorin ja Unesin käyttäjä?

  Lisätietoja aineistojen sisäänlukemisesta Procountoriin löytyy täältä.

  Hinta:

  Alkaen 98 €/kk

  Tutustu Unesin tarkempaan hinnastoon täällä. Aineiston sisäänluku on Procountorissa maksuton toiminto.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search