Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Vilkas

Vilkas verkkokauppapalveluita vuodesta 1998. Ratkaisut pienille yrityksille suunnatuista helppokäyttöisistä verkkokaupoista laajempiin ja monipuolisempiin asiakaskohtaisesti räätälöityihin projekteihin. Procountor integraatio huolehtii tilaus- ja tuotetietojen päivityksistä järjestelmien välillä.

  Ohjelmiston kuvaus

  Vilkas Suite on laaja ja monipuolinen verkkokauppa-alusta, jonka muokkausmahdollisuudet ovat lukemattomat. Kaupasta voi tehdä itse, Vilkkaan tai kolmannen osapuolen kanssa niin ulkoasultaan kuin toiminnallisuuksiltaankin juuri oman yrityksen tarpeisiin sopivan. Alusta sopii mainiosti sekä kuluttaja- että B2B-myyntiin.

  Integraation kuvaus

  Vilkas Suite verkkokauppa ja Procountor voidaan integroida rajapinnan avulla. Lisätietoja verkkokaupan yhdistämisestä Procountoriin löytyy täältä.

  Tilausten tiedot, kuten asiakkaan, maksutavan sekä mahdollisen laskun tiedot siirtyvät rajapinnan avulla automaattisesti Procountoriin. Laskuille muodostetaan kirjanpito automaattisesti Procountorissa.  Asiakas voi maksaa verkkokaupassa tekemänsä ostoksen esimerkiksi verkkopankissa, laskulla tai luottokortilla. Lasku on mahdollista lähettää Procountorin kautta. Laskuja voidaan myös käyttää pelkkään myyntireskontran seurantaan ja kirjanpidon tositteina.

  Hinnoittelu

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hintaan ei sisälly Procountorin API maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täältä. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Vilkas

  Toimiala:

  Kaupan ala


  Ratkaisualue:

  Verkkokauppa


  Toimittaja:

  Vilkas


  Kumppanin tuki:

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search