Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Youredi

Youredi on integraatiopalveluntarjoaja, joka rakentaa räätälöityjä integraatioita Procountorin ja muiden ohjelmistojen välille.

  Ohjelmiston kuvaus

  Youredi on suomalainen järjestelmäintegraatioihin erikoistunut asiantuntijatalo, jonka vahvuus on monipuolinen ja vahva osaaminen erilaisten integraatioiden rakentamisessa. Youredi auttaa asiakasta integroimaan laskuaineiston suoraan asiakkaan järjestelmästä Procountoriin kustannustehokkaasti ja ketterästi. Laskuintegraatio mukautuu laskuja noudettaessa asiakkaan järjestelmän tarjoamaan tekniseen rajapintaan, siten että asiakkaan ei tarvitse tehdä muutoksia omaan järjestelmäänsä.

  Integraation kuvaus

  Youredin toteuttamat Procountor -laskuintegraatiot automatisoivat laskuaineiston välittämisen asiakkaan järjestelmästä Procountoriin.

  Laskuintegraatio huolehtii myös, että asiakkaan laskuaineisto muunnetaan Procountorin sähköiselle taloushallinnolle sopivaan muotoon. Säästätte aikaa ja rahaa, kun laskuintegraatio huolehtii tiedot oikein ja ilman viivästyksiä.

  Lisätietoja Youredin Procountor -laskuintegraatioista löytyy osoitteesta: Youredi: Procountor integraatiot

  Hinnoittelu

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hintaan ei sisälly Procountorin API maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täältä. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Youredi

  Ratkaisualue:

  Rajapintatyökalut


  Toimittaja:

  Youredi


  Kumppanin tuki:

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search