FloMembers

Ohjelmiston kuvaus

Helppokäyttöinen FloMembers-rekisteri nopeuttaa ja selkeyttää järjestöjen jäsenasioiden hallintaa. FloMembers on nettipohjainen rekisteri, jota käyttää noin tuhat erilaista järjestöä Suomessa ja muualla Euroopassa.

  • Sovellusta voi käyttää muun muassa laskuttamiseen, tapahtumailmoittautumisten keräämiseen ja jäsenviestintään
  • FloMembersin avulla järjestö voi saada monipuolisia raportteja jäsenistön kehityksestä sekä viedä tietoja Exceliin
  • Sovelluksessa on monipuoliset hakutoiminnot
  • Palvelu ja sen tietorakenteet ovat helposti räätälöitävissä kunkin järjestön tarpeisiin
  • Sovellusta voi käyttää suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Rekisterin tiedot pysyvät ajan tasalla, kun useampi henkilö (esimerkiksi puheenjohtaja, sihteeri ja rahastonhoitaja) voi käyttää samaa jäsenrekisteriä. Tämän lisäksi jäsenet voivat päivittää omia tietojaan itse.

FloMembers tarjoaa laajat integraatiomahdollisuudet muun muassa Paytrail-maksuihin ja WordPress-julkaisujärjestelmään. Maksutiedot voidaan hakea pankeista koneellisesti.

FloMembersiä kehitetään ympäri vuoden ketterän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Ohjelmapäivitykset ja uudet ominaisuudet ovat välittömästi asiakkaiden käytössä ilman lisäkustannuksia. Palvelu täyttää Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset. Sovelluksen tietoturvaa valvotaan koneellisesti.

Ohjelmiston tarjoaa Flo Apps Oy.

Integraation kuvaus

FloMembers ja Procountor toimivat API-rajapinnan yli. Jäsenrekisterin reskontrasta voidaan siirtää joko kaikki laskut yksi kerrallaan kirjanpitoon tai niistä voidaan muodostaa kuukausittainen koontilasku. Siirto voi olla suorite- tai maksuperusteinen. Tietojen siirto tapahtuu täysin koneellisesti.

Integraation saa käyttöön jättämällä aiheesta tukipyyntö täällä.

Kysy lisää tietoa!

+358 44 208 3470

feedback@floapps.com

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: