Jydacom

Ohjelmiston kuvaus

Jydacom on Suomen johtava rakennusalan järjestelmäkokonaisuus. Jydacomilla hoituu rakennusyrityksen kaikki ydintoiminnot – tarjouslaskenta, rakennustuotanto, taloushallinto, palkanlaskenta, viranomaisilmoitukset ja kulunhallinta.

Jydacom on suunniteltu ja rakennettu Suomessa suomalaisille keskisuurille ja suurille rakentajille. Käyttäjät ovat vuosien varrella havainneet, että Jydacom tukee toimintaa erinomaisesti. Noin puolet Rakennuslehden julkaisemasta 100 suurimmasta rakennusyrityksestä käyttää Jydacomia.

Jydacomin avulla hoituvat helposti myös rakennusalan erityispiirteet, kuten vaikkapa käänteinen alv, osatuloutus, jaksotetut ennusteet, maksuerätaulukoiden käsittely, tai edelleenlaskutus. Esimerkiksi laskuntarkastuksessa oletuskiertolistat voidaan määritellä sekä toimittaja- että työmaakohtaisesti.

Integraation kuvaus

Procountor -integraatio sisältyy vakiona rakennusalan Jydacom Talous PRO -ratkaisuun, jonka hankkimalla saa kattavan integraation kaikkine hyötyineen. Jydacom Talous PRO:ssa yhdistyvät rakennusalan asiantuntemus, alan vaatimat erityistoiminnot sekä Suomen suosituin sähköisen taloushallinnon ratkaisu Procountor.

Integraatiossa Jydacomista siirretään myynti- ja ostolaskuja Procountorin reskontriin sekä esimerkiksi erilaisia oikaisutapahtumia suoraan kirjanpitoon muistioksi. Myyntilaskujen lähetys tapahtuu Procountorista. Ostolaskut siirtyvät liitteineen Jydacomissa tehdyn työmaan laskuntarkastuksen päätteeksi Procountoriin, jossa hoidetaan laskujen maksaminen. Jydacomista Procountoriin tuodaan laskujen mukana asiakkaat ja toimittajat sekä mm. sisäisen laskennan seurantakohteet, kuten työmaa- tai projektinumero.

Integraation käyttöönotto

API:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Jydacom kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

Videot

partner

Integraatiot ja hinnat:

API


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Jydacom

Toimiala:
Rakentaminen ja asennustyöt

Ratkaisualue:
Toiminnan- ja tuotannonohjaus

Kumppanin tuki:
040 450 3800 / myynti.jydacom@eg.fi / Verkkosivut

Jydacom