Jydacom

Ohjelmiston kuvaus

Jydacom on Suomen johtava rakennusalan järjestelmäkokonaisuus. Jydacomilla hoituu rakennusyrityksen kaikki ydintoiminnot – tarjouslaskenta, rakennustuotanto, taloushallinto, palkanlaskenta, viranomaisilmoitukset ja kulunhallinta.

Jydacom on suunniteltu ja rakennettu Suomessa suomalaisille keskisuurille ja suurille rakentajille. Käyttäjät ovat vuosien varrella havainneet, että Jydacom tukee toimintaa erinomaisesti. Noin puolet Rakennuslehden julkaisemasta 100 suurimmasta rakennusyrityksestä käyttää Jydacomia.

Jydacomin avulla hoituvat helposti myös rakennusalan erityispiirteet, kuten vaikkapa käänteinen alv, osatuloutus, jaksotetut ennusteet, maksuerätaulukoiden käsittely, tai edelleenlaskutus. Esimerkiksi laskuntarkastuksessa oletuskiertolistat voidaan määritellä sekä toimittaja- että työmaakohtaisesti.

Integraation kuvaus

Procountor -integraatio sisältyy vakiona rakennusalan Jydacom Talous PRO -ratkaisuun, jonka hankkimalla saa kattavan integraation kaikkine hyötyineen. Jydacom Talous PRO:ssa yhdistyvät rakennusalan asiantuntemus, alan vaatimat erityistoiminnot sekä Suomen suosituin sähköisen taloushallinnon ratkaisu Procountor.

Integraatiossa Jydacomista siirretään myynti- ja ostolaskuja Procountorin reskontriin sekä esimerkiksi erilaisia oikaisutapahtumia suoraan kirjanpitoon muistioksi. Myyntilaskujen lähetys tapahtuu Procountorista. Ostolaskut siirtyvät liitteineen Jydacomissa tehdyn työmaan laskuntarkastuksen päätteeksi Procountoriin, jossa hoidetaan laskujen maksaminen. Jydacomista Procountoriin tuodaan laskujen mukana asiakkaat ja toimittajat sekä mm. sisäisen laskennan seurantakohteet, kuten työmaa- tai projektinumero.

Integraatiot

API

Kysy lisää tietoa!

040 450 3800

myynti.jydacom@eg.fi

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: