Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Procountor Ajantasasaldo

Reaaliaikainen saldotietojen tarkastelu.

  Palvelun kuvaus

  Ajantasasaldon mahdollistaa pankkitilien reaaliaikaisten saldotietojen tarkastelun suoraan Procountorissa. Toiminnallisuus on aktiivinen käyttäjille, joilla on riittävät käyttöoikeudet Tiliotteisiin ja viitemaksuihin.

  Ajantasasaldo-näkymä löytyy Procountorista valitsemalla Maksut > AjantasasaldoAjantasasaldo-näkymän lisäksi pankkitilien saldotiedot ovat nähtävillä Tiliotteet ja viitemaksut -näkymällä sekä maksunäkymillä.

  Ominaisuudet

  Pankkitilien reaaliaikainen saldokysely

  Ajantasasaldojen hakuhistoria

  Maksaminen näkymillä reaaliaikainen saldo

  Tiliotteet ja viitemaksut näkymällä reaaliaikainen saldo

  Palvelun käyttöönotto

  Näin saat Procountor Ajantasasaldon käyttöösi:

  1. Kirjaudu Procountoriin: Ajantasasaldo on integroitu Procountoriin ja käyttöönotto aloitetaan kirjautumalla ohjelmistoon.
  2. Ajantasasaldo otetaan käyttöön Hallinta > Yrityksen tiedot > Pankkiyhteydet näkymällä valitsemalla Ajantasasaldo käyttöön. Ajantasasaldon käyttöönoton yhteydessä kannattaa varmistaa asia pankin kanssa. Kattavat ohjeet löydät ohjekirjastamme.

  Näin Ajantasosaldo toimii:

  Ajantasasaldojen hakemiselle ja hakutietojen tarkastelemiselle on oma näkymänsä, joka löytyy navigaatiosta Maksujen alta. Näkymä mahdollistaa tilien viimeisimpien haettujen saldojen yhtäaikaisen tarkastelun sekä mahdollisuuden hakea viimeisimmät saldot valituille pankkitileille.

  Viimeisimpien saldojen tarkasteleminen ja hakeminen on mahdollista myös Tiliotteet ja viitemaksut -näkymällä.

  Kaikilla maksunäkymillä on mahdollisuus nähdä pankkitilin ajantasasaldo tilinumeron alasvetovalikossa, jos se on tuoreempi kuin tiliotteen saldo.

   

  Haluatko keskustella lisäominaisuudesta vielä asiantuntijamme kanssa? Jätä yhteydenottopyyntö tästä. Olemme sinuun pian yhteydessä.

  Hinnoittelu

  0,23 €/krt

  Hintoihin lisätään ALV 24 %. Lisäksi on hyvä huomioida, että pankit veloittavat saldotietojen noutamisesta omien hinnastojensa mukaisesti. Tutustu Procountorin tarkempaan hinnastoon täällä.

  Lisäominaisuus

  Lisäominaisuus tarkoittaa Procountoriin lisättävää toiminnallisuutta, jonka voit ottaa tarvittaessa käyttöösi. Lisäominaisuudet ovat maksullisia lisäosia, jotka säästävät aikaasi ja tehostavat taloushallintoasi. Laajemmat Procountor-paketit sisältävät automaattisesti määrättyjä lisäominaisuuksia.

  Procountor Ajantasasaldo

  Ratkaisualue:

  Rahoitus ja pankkipalvelut


  Toimittaja:

  Procountor


  Tuotteen tuki:
  Hinta:

  0,23 €/krt

  Hintoihin lisätään ALV 24 %. Lisäksi on hyvä huomioida, että pankit veloittavat saldotietojen noutamisesta omien hinnastojensa mukaisesti. Tutustu Procountorin tarkempaan hinnastoon täällä.

  Search