Hyppää sisältöön

Deltabit

Seuraa työaikaa ja suunnittele työvuoroja helposti ja varmasti. Deltabitistä siirrät valmiiksi palkkalajeihin eritellyt tunnit Procountoriin kätevästi siirtotiedoston avulla.

  Ohjelmiston kuvaus

  Deltabitin työajanseurantajärjestelmä laskee kirjauksista työehtosopimusten mukaiset työtunnit, liukumat, lisät, ylityöt, lomat ja muut poissaolot. Järjestelmässä onnistuu myös projektituntien laskenta ja lisäksi järjestelmästä löytyy työaikapankki.

  Deltabit Idis -työaikapääte tuo helpon sormenjälkitunnistuksen työajan seurantaan. Tunnistuksen voi tehdä halutessaan myös RFID-avaimenperätunnisteella tai numerokoodilla. Leimauksen valinta tapahtuu kosketusnäytöllä asiakaskohtaisesti määritettävien kirjausnappien avulla.

  Deltabit Gatekeeper tarjoaa myös mahdollisuuden kirjata tunnit internet-selaimen kautta mobiilisti. Tämä ominaisuus on käytännöllinen erityisesti tilanteissa, joissa yrityksellä on työntekijöitä töissä työpaikan ulkopuolella.

  Työaikaraporteista saa aina ajantasaisen tiedon kunkin työntekijän tekemistä tunneista. Raporteista näkee tapahtumat, kokonaistyöajan, työaikasaldon, ylityöt ja lisät tai vaikka projekteihin käytetyn ajan.

  Työaikakirjausten tarkistus ja hyväksyntä on helppoa. Tapahtumat ja niistä lasketut työtunnit näkyvät yhdessä näkymässä.

  Ohjelma näyttää, jos leimauksia puuttuu tai niissä on virheitä. Työntekijä pääsee korjaamaan virheet ja lisäämään unohtuneet kirjaukset saman tien. Vaihtoehtoisesti esimies voi tehdä muutokset. Kun tiedot ovat oikein, hyväksyntä hoituu yhdellä klikkauksella. Tämän jälkeen tiedot voi siirtää Procountoriin.

  Procountor + Deltabit

  Deltabitin työaikatiedot saa siirrettyä helposti Procountoriin palkanlaskentaa varten siirtotiedoston avulla. Deltabitin järjestelmän käyttöönotossa määritetään siirrettävät palkkalajit ja työntekijätiedot. Tämän jälkeen työaikaraportin saa tallennettua suoraan siirtotiedostoksi, joka on sellaisenaan ilman muokkauksia siirrettävissä Procountoriin.

  Deltabit

  Ratkaisualue:

  Tunnit ja työvuorot


  Toimittaja:

  Deltabit


  Oletko jo Deltabitin käyttäjä?

  Palvelun saat käyttöösi olemalla yhteydessä Deltabitiin.

  Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta Procountoriin löytyy täältä.

  Hinta:

  Palvelun hintaa voi tiedustella ottamalla yhteyttä.

  Palkka-aineiston sisäänluku on Procountorissa maksuton toiminto. Rajapinnan kautta Procountoriin luoduista tositteista veloitetaan tositeperusteisesti Procountorin palveluhinnaston mukaisesti.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search