Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Easoft Firasor

Easoft Firasor on kiinteistöhuoltoalan toiminnanohjausjärjestelmä, jonka avulla kiinteistöalan yrityksen liiketoiminnan hallinta saadaan siirrettyä paperilta ja Excelistä sähköiseksi. Easoft Firasorin ansiosta yritys tarvitsee vain yhden ohjelman toimintansa pyörittämiseen.

  Ohjelmiston kuvaus

  Easoft Firasor tarjoaa erinomaiset työkalut kiinteistöhuollon kiinteiden kohteiden huoltojen ja keikkatöiden hallintaan esim. auraukset ja hiekoitukset.

  Työkalut helpottavat sinua muun muassa töiden hallinnassa laskutukseen asti ja auttavat sinua huollon reittien suunnittelussa, töiden raportoinnissa ja tarjouslaskennassa.

  Kattavien rajapintojen ansiosta Firasorin käyttäjänä tarvitset yrityksesi pyörittämiseen vain yhden ohjelman. Valmiita rajapintoja on esim. seuraaviin ohjelmistoihin: Tampuuri, Vitec, Mustalinja, Hausvise ja Premisis.

  Easoft Firasor sisältää huoltokirjat, jotka muistuttavat sinua vaihdoista, asiakkaiden kohdelenkit, mittareiden hallinnan ja mittareiden lukemisen automaattisesti, huoltotoimien hallinnan, sopimushallinnan ja kulutusseurannat ja toki näiden ja lisätöiden laskutukset.

  Easoft Firasor on moduuleista rakentuva toiminnanohjausjärjestelmä, voit valita käyttöösi vain tarvittavat ominaisuudet.

  Ominaisuudet

  Tarjouslaskenta

  Työnjohdon työkalut ja töiden seuranta

  Mittarien luenta

  Avainten hallinta

  Huoltokirjat

  Työajanseuranta ja raportointi

  Procountor + Easoft Firasor

  Procountor ja Easoft Firasor toimivat yhdessä. Myyntilaskut luodaan Firasorissa, josta ne siirtyvät automaattisesti Procountoriin. Myyntilaskujen lähettäminen ja myyntireskontran hoitaminen tapahtuvat Procountorissa.

  Easoft Firasorin asiakaspalvelu auttaa integraation päälle kytkemisessä.

  Hinnoittelu

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hinta ei sisällä Procountor-API:n hintaa, Procountorin hinnastoon voit tutustua täältä.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Easoft Firasor

  Toimiala:

  Kiinteistöala


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Easoft


  Kumppanin tuki:

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search