Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Entré

Entré on toiminnanohjausjärjestelmä LVI-, sähkö-, kylmä-, huolto-, ja rakennusalan yrityksille.

  Ohjelmiston kuvaus

  Selainkäyttöinen toiminnanohjausjärjestelmä Entré on moderni ja helppokäyttöinen ohjelmisto liikkuvien toimialojen, kuten lvi-, sähkö-, rakennus-, maarakennus-, huolto ja maalausalojen toiminnanohjauksen tarpeisiin.

  Yrityskoon mukaan skaalautuvat ratkaisut yhden hengen yrityksestä konserneihin:

  • Entré Yrittäjä-paketilla taloteknisen alan yrittäjänä sinun on helppo aloittaa yritystoimintasi. Yksinyrittäjänä tarvitset laskutuksen avuksi tukkuhinnastot ja vaihtoehtoja tuotteiden hinnoitteluun.
  • Palkatessa ensimmäisiä työntekijöitä ohjelmiston Yrittäjä Plus-paketin ominaisuuksilla voit antaa työohjeet ja vaikkapa koeponnistuspöytäkirjan työntekijän täytettäväksi sähköisenä.
  • Kokonainen toimistojärjestelmä tarvitaan, kun myös ostot, tarjousten lähetys ja ajojen hallinta halutaan liittää kokonaisuuteen.
  • Huoltoihin tai urakointiin erikoistuneet yritykset saavat omista paketeistaan tarvitsemansa työvälineet.

  Järjestelmän käyttö perustuu työtilauksiin. Voit aikatauluttaa tilauksen ja päivittää kätevillä mobiilityökaluilla. Mobiilisovelluksella navigoit perille, kirjaat työtunnit ja lisäät käytetyt tarvikkeet suoraan tukun hinnastosta.

  Selaimessa tai mobiiliapplikaationa toimivan Entrén tärkeimmät ominaisuudet ovat helppokäyttöinen ja kätevä toimintalogiikka, jolla on helppo hallita ja organisoida työtilaukset, huoltokohteet ja pidemmät projektit sekä automaattisesti päivittyvät LVIS-tukkuhinnastot

  Palveluntarjoaja Pajadata Oy on 1994 perustettu ohjelmistoyritys. Yhtiö on osa HVD Groupia, joka on Pohjoismaiden markkinajohtaja taloteknisten ja rakennusalojen ohjelmistojen palveluntarjoajana. Ohjelmistolla on jo lähes 100 000 käyttäjää Pohjoismaissa.

  Ominaisuudet

  Työajan ja -tarvikkeiden kirjaus, työajan suunnittelu

  Dokumentointi

  Tarjoustyökalu

  Ajopäiväkirjaintegraatio

  Huoltokohde- ja laiterekisteri ja osaluettelot

  Työmaat, alatyömaat ja toistuvaishuollot

  Procountor + Entré

  Ostolaskut

  Ostolaskut otetaan vastaan ja maksetaan Entréssa, josta tieto siirtyy integraation avulla automaattisesti Procountoriin. Ostolaskuilta voidaan halutessaan siirtää rivit työtilauksille helppoa läpilaskutusta varten.

  Myyntilaskut

  Myyntilaskut tehdään ja lähetetään Entrésta. Myyntilaskut siirtyvät integraation avulla Entrésta Procountoriin, jossa on myyntireskontra. Pankin viiteaineisto vastaanotetaan Procountorin tapahtumaluetteloon, josta tieto kopioidaan Entréen. Kohdistumattomien osalta käsin korjattu myyntilaskun suoritus siirtyy samalla tavalla kuin muutkin suoritusmerkinnät, eli jos suoritus kirjataan maksetuksi Procountorissa niin se tieto välittyy Entréen.

  Entréssa on integraation tilatieto -ominaisuus. Liikennevaloperiaatteella toimivan värikoodin avulla voidaan varmistua tietojen siirtyneen oikein ohjelmistojen välillä.

  Oletko jo Entrén käyttäjä?

  Mikäli tarvitset apua integraation käyttöönottamisen kanssa, voit olla yhteydessä Entréen. Toimenpiteet integraation aktivointiin:

  1. Entrén käyttöönottokoulutuksesta vastaava asiantuntija on yhteydessä asiakkaan kirjanpitäjään.
  2. Kirjanpitäjä tekee tarvittavat muutokset Procountorin käyttöoikeuksiin ja asetuksiin.
  3.  API-käyttäjän luomalla kirjanpitäjä saa API-avaimen, joka toimitetaan Pajadatan ohjelmistotukeen.
  4. Pajadata huolehtii integraation avaamisesta ja käytöstä asiakkaan Entré ohjelmistossa tästä eteenpäin.

  Procountor-integraatio kuuluu veloituksettomana kaikkiin Entré-paketteihin.

  Hinnoittelu

  Alkaen 35€ /kk

  Tutustu Entrén tarkempaan hinnastoon täältä. Hintaan ei sisälly Procountorin API maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täältä. Hintoihin lisätään ALV 24%.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Entré

  Toimiala:

  Rakentaminen ja asennustyöt


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Pajadata


  Kumppanin tuki:
  Hinta:

  Alkaen 35€ /kk

  Tutustu Entrén tarkempaan hinnastoon täältä. Hintaan ei sisälly Procountorin API maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täältä. Hintoihin lisätään ALV 24%.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search