Hyppää sisältöön

FabricAI

FabricAIn avulla ostolaskujen tiliöintiaika putoaa minuuteista muutamaan sekuntiin. Tekoäly tiliöi ostolaskut automaattisesti ja kirjanpitäjä hyväksyy tiliöintiehdotukset. Hyväksynnän jälkeen laskut palautetaan Procountoriin.

  Ohjelmiston kuvaus

  FabricAI on kirjanpidon tekoäly, jonka avulla kirjanpitäjä voi säästää jopa 40 tuntia työaikaa kuukaudessa. Tekoäly käsittelee ostolaskut automaattisesti (tiliöinti, dimensiointi, alv-käsittely, kirjauskuukausi, reititys) ja vie ne suoraan kirjanpitoon ilman kirjanpitäjän huomiota. Suosittu käyttöliittymä helpottaa työskentelyä ja parantaa tyytyväisyyttä.

  • Kaikkien asiakkaiden laskut samassa näkymässä
  • Ei vaadi tiliöintisääntöjen kirjaamista ja ylläpitoa
  • Jopa 40 tuntia aikaa lisää kuukaudessa asiakkaiden palvelemiseen

  FabricAI hakee ostolaskut Procountorista ja tiliöi laskut automaattisesti. Tämän jälkeen kirjanpitäjän tehtävä on vain tarkastaa laskut, joita järjestelmä ei tiliöinyt automaattisesti. Hyväksynnän jälkeen laskut palautetaan takaisin Procountoriin.

  FabricAI:n itseohjautuva automaatio on oivallinen tapa käsitellä ostolaskuja. FabricAI:n tekoäly käsittelee kuukausittain yli miljoona ostolaskua yli 30 000 yritykselle. Liity voittajien joukkoon, valitse FabricAI!

  Ominaisuudet

  Itseohjautuvassa automaatiossa 20% – 80% ostolaskuista käsitellään kirjanpitoon automaattisesti. Näkyvät tulokset saavutetaan tyypillisesti kolmen kuukauden kuluessa palvelun käyttöönotosta.

  Helppo käyttöönotto

  Helppo käyttöönotto ja koulutus, onnistut varmasti!

  Säästät aikaa

  Jopa 80% vähemmän laskuja kirjanpitäjän käsiteltäväksi.

  Tehostat käsittelyä

  Jäljelle jäävien laskujen käsittely 80% nopeammin.

  Käytä aikaa tehokkaasti

  20% – 50% vapautus kokonaistyöaikaan (40h/kk).

  Asiakaskokemuksia

  ”Ajankäyttö kirjanpitotyössä järkevöityy, jolloin kirjanpitäjät pystyvät antamaan asiakkaille lisäarvoa kattavamman raportoinnin ja siitä kumpuavien havaintojen muodossa.”

  Mikko Marttunen, CEO, Balanco Oy

  ”Positiivinen yllätys! Ei ole tarvittu mitään jättimäistä koulutusta ja moneen kertaan asioiden kertaamista. Oppi on mennyt aikalailla kerralla perille, eli selkeästi FabricAI:ta on helppo käyttää.”

  Johanna Hämäläinen, Premium Accounting Oy

  Procountor + FabricAI

  FabricAI ja Procountor toimivat yhdessä API-integraation avulla ja ostolaskut siirtyvät ohjelmistojen välillä automaattisesti.

  Hinnoittelu

  Alkaen 76 €/kk

  Tutustu FabricAI:n tarkempaan hinnastoon täällä. Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täällä. Tilitoimisto voi ottaa käyttöön Tilitoimisto APIn hinnoittelumallin, johon voit tutustua täällä. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

  Suosittu

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Sertifioitu kumppani

  FabricAI

  Toimiala:

  Tilitoimistot


  Ratkaisualue:

  Ostot ja kuitit


  Toimittaja:

  FabricAI


  Oletko jo Fabric AI:n käyttäjä?

  Ratkaisun saat käyttöösi olemalla yhteydessä FabricAI:hin.
  Procountor-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä. Tilitoimisto-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä.

  Hinta:

  Alkaen 76 €/kk

  Tutustu FabricAI:n tarkempaan hinnastoon täällä. Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täällä. Tilitoimisto voi ottaa käyttöön Tilitoimisto APIn hinnoittelumallin, johon voit tutustua täällä. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search