Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Flowvy

Kotimainen kaupan alan kokonaisratkaisu, joka tuo yhteen verkkokaupan, kassajärjestelmän ja ERPin.

Ohjelmiston kuvaus

Flowvy on kotimainen kaupan alan kokonaisratkaisu, joka tuo yhteen verkkokaupan, kassajärjestelmän ja ERP:n. Flowvyn kanssa hoidat B2B- ja B2C-liiketoimintaa monikanavaisesti ja saat mukana myös kiinteän tukipalvelun ja liiketoimintaneuvonnan.

Flowvyn sydän on ERP, joka ohjaa kaikkia siihen liitettäviä toimintoja, kuten kassajärjestelmää, verkkokauppaa, liittymiä, Business Intelligenceä ja taloushallintoa. Liiketoimintasi tarpeet määrittävät mitä ERP-ominaisuuksia ja -liitännäisiä otetaan käyttöön.

Ohjelmistoon on vuosien aikana tehty useita toimialakohtaisia ratkaisuja, ja ohjelmistosta löytyykin tarvittavat työkalut ajoneuvo- ja huoltoliikkeille, leipomoille, vaate- ja ruokakaupoille, ase- ja eräliikkeille niin yksittäisille myymälöille kuin ketjutoimintaan.

Flowvy on helppokäyttöinen ja sopii kaikenkokoisille yrityksille toimialasta riippumatta. Se myös kasvaa liiketoimintasi mukana.

Ominaisuudet

Kaikki yhdessä järjestelmässä. Tuotehallinta keskistetty ERP-järjestelmään, joka päivittää tuote- ja hintatiedot automaattisesti niin verkkokauppaan kuin myymälöihisi. Näin tiedot pysyvät ajan tasalla kaikissa tilanteissa.

Tuotetietojen hallinta yhdessä paikassa

Saumaton toiminta kassajärjestemän ja verkkokaupan välillä

Kiinteä tukipalvelu ja liiketoimintaneuvonta

Optimoituva verkkokauppa-alusta

Tuotepuu- ja graafinen suunnittelu samasta talosta

Kevyt verkkokauppa, B2C-verkkokauppa, B2B-verkkokauppa

Procountor + Flowvy

Valmis integraatio Procountorin kanssa siirtää myynti- ja kirjanpitoaineiston automaattisesti Flowvystä Procountoriin.

Flowvy ja Procountor toimivat yhdessä rajapinnan avulla. Tiedot myynneistä saadaan siirtymään automaattisesti Flowvysta Procountoriin, oli kyseessä sitten myyntitapahtuma myymälässä tai verkkokaupassa, jossa asiakas maksaa ostoksensa esimerkiksi käteisellä / kortilla tai laskutusmyynti, jossa asiakasta halutaan laskuttaa.

Flowvyn ja Procountorin välille löytyy kaksi liittymää: kirjanpitoliittymä ja laskuliittymä. Yrityksen on mahdollista käyttää molempia liittymiä tai vain toista näistä. Procountorin API-veloitus tulee ainoastaan kerran, vaikka molemmat liittymät olisivat käytössä. Pelkkä kirjanpitoliittymä on käytössä tyypillisesti silloin, kun asiakkaita ei ole tarve laskuttaa tai laskutusta on hyvin vähän. Mikäli laskutusta on säännöllisesti, tällöin käytössä on tyypillisesti molemmat liittymät. On myös mahdollista käyttää pelkkää laskuliittymää. Tämä tulee kysymykseen tilanteessa, jossa yrityksellä ei ole lainkaan käteis- tai korttimyyntiä.

Kirjanpitoliittymä

– Käteis- ja korttimyynnit siirretään Procountoriin kirjanpitoa varten
– Mahdollista siirtää tiedot myös Flowvystä laskutetuista laskuista Procountoriin kirjanpitoa varten
– Käytännössä Flowvystä siirtyy myyntiaineisto Procountoriin kirjanpitoa varten tiliöitynä liiketoiminta-alueittain ja maksutavoittain

Laskuliittymä

– Myyntilaskut muodostetaan Flowvyssa
– Myyntilaskut siirretään Procountoriin ja myyntireskontra on Procountorissa
– Myyntilaskut voidaan lähettää joko Procountorista tai Flowvysta
– Laskuliittymän kautta siirretyt myynnit puretaan kirjanpitoliittymän myynneistä automaattisesti

Olennainen osa Flowvyn palvelua on liittymässä siirrettävän aineiston jatkuva seuranta. Liittymien palvelutuotannnon valvontakonsolissa nähdään aineistojen siirtotilanne. Mikäli suunnitellussa siiirtoprosessissa on poikkeama, hälyttää valvonta tästä ja tilanteeseen päästään käsiksi välittömästi. Aineistojen siirtoon sisältyy siis aina seurantajärjestelmän tuottama lähetys- ja vastaanottokuittaus, jonka ansiosta virhetilanteet saadaan korjattua nopeasti.

Integraatio

Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

Flowvy

Toimiala:

Huolto- ja korjaamopalvelut, Kaupan ala, Majoitus- ja ravintola-ala


Ratkaisualue:

Kassajärjestelmä, Verkkokauppa


Toimittaja:

Nethit


Oletko jo Flowvyn käyttäjä?

Kokonaisratkaisun saat käyttöösi olemalla yhteydessä Nethit Systemsiin.

Procountor-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä.

Hinta:

Palvelun hintaa voi tiedustella suoraan toimittajalta.

Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-APIn hintaan voit tutustua täällä. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:*

Search