Hyppää sisältöön

Koho

Unohda monimutkaiset prosessit: Koholla hallitset liiketoimintaasi kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti.

Ohjelmiston kuvaus

Koho on suomalainen, pilvipalveluna toteutettu toiminnanohjaus- ja projektinhallintajärjestelmä asiantuntijayrityksille.

Koho saa kiitosta erityisesti nopeasta käyttöönotosta sekä laajoista kustomointimahdollisuuksista, joiden avulla yrityksesi pystyy toimimaan juuri teille parhaalla tavalla. Varsinkin vaativissa projektinhallintatarpeissa Koho on omaa luokkaansa.

Kohon avulla voit laskuttaa helposti kaikki työt, seurata kattavasti projekteja, hallinnoida sopimuksia, resursoida henkilöstöä ja seurata työaikaa.

Kohon laajat automaatiot sekä käyttäjäkohtaiset, muokattavat työnkulut suoraviivaistavat toimintaa merkittävästi.

Kohosta löytyy myös tiketöinnin sisältävä portaali parempaan yhteydenpitoon yrityksesi ja asiakkaasi välillä.

Koho on suunnattu kaikenkokoisille asiantuntija- ja projektiyrityksille, kuten IT- ja ohjelmistotaloille, isännöintiyrityksille ja insinööritoimistoille.

Ominaisuudet

CRM ja myynti

Kohon CRM:llä suunnittelet ja hallinnoit myyntityötäsi myyntifunnelin kaikissa vaiheissa. Saat liidin Kohoon suoraan yhteydenottolomakkeelta ja asiakaskortilta näet kattavasti tietoa asiakkuudesta. Tarjoukset ja sopimukset -työkaluilla luot minuuteissa näyttävät dokumentit.

Työajanseuranta

Tuntikirjaukset, työaikapankki ja työmääräykset. Kirjaa tunnit helposti ja siirrä ne laskulle muutamalla klikkauksella. Mobiili työajanseuranta mahdollistaa kirjaukset missä ja milloin vain. Työajanseuranta ja laskutustiedot päivittyvät reaaliaikaisesti raporttinäkymiin.

Tiketöinti

Tiketöinti tukee kokonaisuutta asiantuntijayrityksesi töiden hallinnassa ja parantaa asiakastyytyväisyyttäsi. Viestien ja työpyyntöjen hallinnointi tiketöinnin kautta on moninkertaisesti tehokkaampaa ja tietoturvallisempaa kuin sähköpostien välityksellä.

 

Asiakasportaali

Keskitä viestintä ja dokumenttien jako asiakasportaaliin ja tee tehokkaammin yhteistyötä asiakkaasi kanssa. Kaikki viestit, dokumentit ja toimenpiteet yhdessä paikassa.

Asiakaskokemuksia

Kohon kanssa yhteistyö on erittäin toimivaa ja käyttöönotossa korostui rautainen ammattitaito. Toiveemme ja tarpeemme huomioitiin sekä aidosti esitettiin meille parhaita ratkaisuja.”

Paavo Saari, CADPOOL

Procountor + Koho

Kohon ohjelmisto on yhteensopiva Procountor-ohjelmiston kanssa.

Kohossa käsitellään laskutusta, tuntitöitä ja projekteja. Koho muodostaa valmiita laskuja, jotka siirretään napin painalluksella Procountoriin. Myyntilaskut lähetetään Procountorista ja myös myyntireskontra on Procountorissa. Laskujen siirto rajanpintojen välityksellä nopeuttaa laskutusta merkittävästi. Koko yrityksen liiketoiminnan hallinta ja taloushallinto toimivat saumattomasti yhteen.

Rajapinnan avulla siirtyvät tiedot molempiin suuntiin: asiakastiedot, laskutustiedot (sis. verkkolaskutiedot), laskutustapa ja tuotteet.

Hinnoittelu

Alkaen 25 €/kk

Tutustu Kohon tarkempaan hinnastoon täällä. Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-APIn hintaan voit tutustua täällä.

Palkka-aineiston sisäänluku on Procountorissa maksuton toiminto. Rajapinnan kautta Procountoriin luoduista tositteista veloitetaan tositeperusteisesti Procountorin palveluhinnaston mukaisesti.

Integraatio

Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

Koho

Toimiala:

Asiantuntijapalvelut, Ohjelmisto- ja IT-ala


Ratkaisualue:

Toiminnanohjaus


Toimittaja:

Koho


Oletko jo Kohon käyttäjä?

Ohjelmiston saat käyttöösi olemalla yhteydessä Kohoon.

Procountor-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä.

Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta Procountoriin löytyy täältä.

Hinta:

Alkaen 25 €/kk

Tutustu Kohon tarkempaan hinnastoon täällä. Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-APIn hintaan voit tutustua täällä.

Palkka-aineiston sisäänluku on Procountorissa maksuton toiminto. Rajapinnan kautta Procountoriin luoduista tositteista veloitetaan tositeperusteisesti Procountorin palveluhinnaston mukaisesti.

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:*

Search