Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Pipedrive CRM

Pipedrive CRM on helppokäyttöinen ja visuaalinen myynnin ja asiakashoidon työkalu. Pipedriven ja Procountorin välille on tarjolla Onesalerin toteuttama integraatio.

  Ohjelmiston kuvaus

  Pipedrive CRM on helppokäyttöinen ja visuaalinen myynnin ja asiakashoidon työkalu. Pipedriveen tallennetaan asiakastietoja sekä niihin liittyviä aktiviteetteja, tarjouksia ja kauppoja. Pipedriven myyntiputkessa seurataan kauppojen edistymistä liidistä neuvotteluun ja lopulta voitetuksi kaupaksi.

   

  Ominaisuudet

  Myynnit

  Sähköpostimarkkinointi

  Projektinhallinta, asiakirjat ja mallit

  Liidienetsintä ja verkkovierailijoiden seuranta

  Procountor + Pipedrive CRM

  Onesaler on toteuttanut laskutusintegraation Procountor ja Pipedrive CRM:n välille. Integraation avulla synkronoidaan ja siirretään tietoja ohjelmistojen välillä.

  Onesalerin integraation avulla Pipedrivessa ylläpidetty asiakastieto siirretään Procountoriin siten, ettei duplikaatteja pääse syntymään. Tämä on usein järjestelmien välillä ajan myötä syntyvä ongelma. Laskutukseen siirtyvien kauppojen tiedot siirretään sovitun triggerin perusteella Procountoriin muodostaen myyntilasku automaattisesti.
  Laskutusautomaatio tukee sekä yritys- että henkilölaskutusta (B2B & B2C), ja osa-laskutusta (esim. projektin edetessä).

  Integraatiota voidaan käyttää toimialasta riippumatta. Integraatiosta hyötyvät eniten yritykset, joilla on kertalaskutteisia toimituksia. Olivat ne sitten asiantuntijapalveluita tai tuotetoimituksia. Integraatiota käytetään kuitenkin myös SaaS-liiketoiminnassa, jolloin voitettu diili ja sitä kautta Procountoriin muodostunut tilaus tai laskuaihio toimii muistuttajana, jotta siitä osataan tehdä sopimuslasku Procountoriin. Myös asiakastietojen päivitys Pipedrivesta Procountoriin nähdään asiakkaillamme hyödyllisenä ominaisuutena, vaikka laskuja ei integraation kautta siirrettäisikään.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Pipedrive CRM


  Ratkaisualue:

  CRM


  Toimittaja:

  Onesaler


  Kumppanin tuki:
  Hinta:

  Alkaen 49 € / kk.
  Hintaan ei sisälly Procountorin API-maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täällä.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search