Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Salesforce

Salesforce on kansainvälisesti laajasti käytössä oleva pilvipohjainen asiakkuudenhallintajärjestelmä. Accountor Finagon yhteistyökumppani Flashnode auttaa asiakkaita integraation rakentamisessa Salesforce ja Procountor ohjelmistojen välille.

  Ohjelmiston kuvaus

  Salesforce on pilvipohjainen asiakkuudenhallintajärjestelmä (CRM) uusien asiakkaiden löytämiseen ja voittamiseen sekä olemassa olevista asiakkaista huolehtimiseen. Ohjelmisto tarjoaa yhden alustan, jossa eri osastot (esim. myynti, markkinointi, asiakaspalvelu) saavat näkyvyyden asiakkaisiin. Salesforce tarjoaa työkalut muun muassa myyntiin ja asiakkuudenhallintaan, markkinointiin, asiakaspalveluun ja verkkokauppaan.

   

  Ominaisuudet

  Tehokas myyntiputken hallinta.

  Personoidut viestit oikeille ihmisille oikeaan aikaan.

  Asiakaskokemuksia

  ”Integraatio ja reaaliaikainen taloushallinnon ohjelmisto mahdollistavat nyt eri kuluerien seurannan ja raportoinnin suoraan ohjelmistosta tapahtumatasolla.”
  Heidi Kuusava, Finlandia-talo

  “Integraatio tuo varmuutta ja tarkkuutta sekä säästää aikaa.”
  Marjo Hiekkala, Nordic Business Forum

  Procountor + Salesforce

  Mitä hyötyä Procountor + Salesforce integraatiosta on?

  Integraation avulla saat asiakkaan tilaukset laskuiksi automaattisesti, jolloin laskuja ei tarvitse luoda käsin Procountoriin.
  Kustannuspaikkatiedot siirtyvät automaattisesti, eikä kirjanpitäjän ei tarvitse määritellä niitä erikseen Procountorissa.
  Käyttäjä voi luottaa siihen, että asiakkaat tulevat automaattisesti laskutetuiksi.

  Flashnoden toteuttama Salesforce-Procountor -integraatio on käytössä mm. Nordic Business Forumilla ja Finlandia-talolla. Accountor Finagon yhteistyökumppanin Flashnoden integraatiopalvelulla saa Salesforcen toimimaan saumattomasti Procountorin kanssa.

  Procountorin ja Salesforcen välinen tiedonsiirto vaatii aina jonkun verran räätälöintiä, mutta Flashnoden aiemmin toteutettuja Procountor-Salesforce -integraatioita voidaan hyödyntää uusia rajapintoja rakennettaessa. Tyypillisesti Salesforcessa kauppaan johtaneet “diilit” viedään automaattisesti Procountoriin laskutettavaksi. Vastaavasti maksettujen laskujen statukset voidaan viedä Procountorista takaisin Salesforceen, jotta myynti/asiakaspalvelu tietää ryhtyä toimiin, mikäli laskun maksustatus liittyy esimerkiksi lisätietojen tai esimerkiksi pääsylippujen lähettämiseen.

  Accountor Finago, Salesforce ja Flashnode ovat toteuttaneet yhteistyössä CRM & taloushallinto-oppaan, joka tarjoaa käytännönläheisiä vinkkejä CRM- ja taloushallinto-ohjelmistojen yhteiskäyttöön. Oppaasta voit lukea mm. miten Nordic Business Forum automatisoi toimintaansa.  Opas on ladattavissa Flashnoden sivujen kautta täältä.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Salesforce

  Ratkaisualue:

  CRM


  Toimittaja:

  Flashnode


  Kumppanin tuki:
  Oletko jo Salesforcen käyttäjä?

  Kokonaisratkaisun saat käyttöösi olemalla yhteydessä kumppaniin.
  Procountor-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä.

  Hinta:

  Palvelun hintaa voit tiedustella kumppanilta.
  Hinta ei sisällä Procountor-API:n hintaa, Procountorin hinnastoon voit tutustua täältä.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search