Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Lemonsoft

Lemonsoft on nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä teollisuudelle, tukuille ja projektitaloille.

Lemonsoft tarjoaa ratkaisut koko toiminnan ohjaamiseen.

  Ohjelmiston kuvaus

  Lemonsoft on nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä teollisuudelle, tukuille ja projektitaloille. Lemonsoftin avulla voit tehostaa yrityksesi toimintaa eri osa-alueilla. Lemonsoft tarjoaa ratkaisut koko toiminnan ohjaamiseen. Tietoja ei tarvitse tallentaa kuin kerran, tieto liikkuu sähköisesti ja löytyy helposti. Sääntöjen noudattamisesta aiheutuvat kustannukset laskevat, kun toimintaprosessit ovat paremmin hallussa ja hallinnon ei tarvitse käyttää koko aikaansa valvontaan.

  Teollisuudelle

  Lemonsoft tarjoaa teolliselle yritykselle monipuoliset tuotannonohjauksen, tuotehallinnan ja materiaalihallinnon toiminnallisuudet.

  Lemonsoftin tuotannonohjaus ja tuotannon suunnittelu tukevat kaikkia tuotantotapoja alihankinnasta projektituotantoon. Tuotetiedot sisältävät normaalin tuoterakenteen lisäksi laajasti myös tuotantoa ohjaavia tietoja, joten valmistukseen vaikuttavien asioiden määrittely onnistuu helposti yhdellä kertaa.

  Tukuille

  Lemonsoftin kokonaisjärjestelmä tarjoaa tukku- ja erikoistavarakaupan yritykselle kokonaisvaltaiset työkalut tilaus- ja toimitusketjun hallintaan. LemonShop tarjoaa integroidun ratkaisun sähköisten kauppapaikkojen hallintaan ja EDI-sanomat yhdistävät yrityksesi keskusliikkeisiin.

  Asiantuntijapalvelut (PSA)

  Lemonsoft toiminnanohjaus tarjoaa kokonaisratkaisun palvelualojen toiminnanohjaukseen kattaen asiakkuudenhallinnan, projektinhallinnan, tehtävien resurssoinnin ja seurannan, tuntitöiden hallinnan (sopimukset ja tilaustyöt), laajat laskutustoiminnallisuudet sekä tarpeen mukaan myös logistiikan työkalut.

  Ominaisuudet

  CRM

  Logistiikka

  Tuotannonohjaus

  Projektinhallinta

  Resurssienhallinta

  Procountor + Lemonsoft

  Procountorin ja Lemonsoftin välisen integraation avulla voi siirtää myyntilaskuja Lemonsoftista Procountoriin. Lemonsoftissa hoidetaan yrityksen toiminnanohjaus ja laskudatan muodostus. Laskuten lähetys tapahtuu Procountorista.

  Integraatio tilataan Lemonsoftin Service Desk:stä ja se aktivoidaan käyttöön Lemonsoftin toimesta.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Lemonsoft


  Ratkaisualue:

  Toimittaja:

  Lemonsoft


  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search