Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

LianaCommerce

LianaCommerce on kotimainen verkkokauppaohjelmisto pienille ja suurille kauppiaille. Procountorin yhteistyökumppani Flashnode auttaa asiakkaita integraation rakentamisessa LianaCommerce ja Procountor ohjelmistojen välille.

  Ohjelmiston kuvaus

  LianaCommerce on käyttäjäystävällinen ja skaalautuva verkkokauppa-alusta, joka soveltuu niin pienten kuin suurempien verkkokauppojen tarpeisiin. Sen sijaan että kaupan toiminnot ja ulkoasu määritettäisiin aina saman geneerisen perusrakenteen pohjalta, LianaCommercen alustan modulaarinen lähestymistapa ottaa huomioon erilaiset verkkokaupat ja niiden toisistaan poikkeavat tarpeet.
  LianaCommerce ohjelmiston takana on ohjelmistoyritys Liana Technologies.

  Ominaisuudet

  Valmis Flashnoden toteuttama integraatio.

  LianaCommerce on täysin automatisoitu ja skaalautuvat ratkaisu.

  LianaCommerce sopii suurten ja pienten tuotekatalogien hallintaan.

  Suuri määrä eri maksutapa- ja logistiikkajärjestelmien integraatioita valmiina.

  Procountor + LianaCommerce

  Integraatiopalveluntarjoaja Flashnode auttaa asiakkaita rajapinnan rakentamisessa LianaCommerce ja Procountor ohjelmistojen välille. Flashnode toteuttaa integraatiot niiden määrittelystä käyttöönottoon, tukeen ja ylläpitoon asti.

  Hinnoittelu

  Alk. 129 €/kk

  Palvelun tarkempaa hintaa voi tiedustella kumppanilta. Hintaan ei sisälly Procountorin SFTP-maksua, Procountorin integraatiohinnastoon voit tutustua täällä

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  LianaCommerce

  Toimiala:

  Ratkaisualue:

  Toimittaja:

  Flashnode


  Oletko jo LianaCommerce käyttäjä?

  Integraation käyttöönotto tilataan Accountor Finagon liittymät-asiakaspalvelusta (liittymat@procountor.com). Laskujen automaattisiirtoliittymä on Procountor-ohjelmistoon lisäpalveluna tilattava palvelu.

  Hinta:

  Alk. 129 €/kk

  Palvelun tarkempaa hintaa voi tiedustella kumppanilta. Hintaan ei sisälly Procountorin SFTP-maksua, Procountorin integraatiohinnastoon voit tutustua täällä

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search