Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Magento

Suosittu verkkokauppa-alusta Magento skaalautuu sekä pienten että isojen verkkokauppojen tarpeisiin. Accountor Finagon yhteistyökumppani Flashnode auttaa asiakkaita integraation rakentamisessa Magenton ja Procountorin ohjelmistojen välille.

  Ohjelmiston kuvaus

  Suosittu verkkokauppa-alusta Magento skaalautuu sekä pienien että isojen verkkokauppojen tarpeisiin. Accountor Finagon yhteistyökumppani Flashnode auttaa asiakkaita integraation rakentamisessa Magento ja Procountor ohjelmistojen välille.

  Ominaisuudet

  Flashnode automaatio on ratkaisu verkkokauppiaille, jotka haluavat yhdistää verkkokauppansa muihin yrityksen tärkeisiin ohjelmistoihin. Valmiit liittymät Suomen yleisimpien yritysohjelmistojen välillä takaavat nopean automatisoinnin kiinteällä kuukausihinnalla.

  Ohjelmistojen saumaton yhteispeli

  Tehokkuutta ja säästöjä

  Huoletonta yrittämistä

  Varastosaldot ajantasalla

  Procountor + Magento

  Flashnoden toteuttamassa Magento-Procountor -liittymässä tiedonsiirto on räätälöitävissä asiakaskohtaisesti. Flashnode on tuottanut yli 1000 integraatiota vuosien varrella ja tällä hetkellä yrityksen palveluita käyttää yli 200 suomalaista verkkokauppaa.

  Flashnoden avulla: 

  • tilaustiedot siirtyvät verkkokaupasta taloushallintoon ilman näpyttelyä
  • varastosaldot pysyvät synkassa verkkokaupassa, kivijalassa sekä taloushallinnossa ilman aikaa vievää seurantaa ja manuaalista päivittämistä
  • taloushallintoon syötetty tuotetieto päivittyy automaattisesti verkkokauppaan ilman copy pastea

  Ratkaisun saat käyttöösi ottamalla yhteyttä Flashnodeen.

  Hinnoittelu

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hinta ei sisällä Procountor-API:n hintaa, Procountorin hinnastoon voit tutustua täältä.

  Alkaen 129 €/kk.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Magento

  Ratkaisualue:

  Verkkokauppa


  Toimittaja:

  Flashnode


  Kumppanin tuki:
  Hinta:

  Alkaen 129 €/kk.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search