Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Oscar eCommerce

Oscar eCommerce on suomalainen verkkokauppaohjelmisto, jonka suunnittelussa on huomioitu erityisesti käytön helppous ja nopeus. Accountor Finagon yhteistyökumppani Flashnode auttaa asiakkaita integraation rakentamisessa Oscar eCommerce ja Procountor-ohjelmistojen välille.

  Ohjelmiston kuvaus

  Oscar Prosper (entinen ProsperCart) on suomalainen verkkokauppa-ohjelmisto, joka on suunniteltu ratkaisemaan verkkokauppiaan myynnin ja ostamisen ongelmat monikanavaisesti, niin verkossa kuin myymälässä. Oscar Prosperilla  voidaan toteuttaa responsiivinen verkkokauppa, joka toimii saumattomasti niin tietokoneella, kannettavalla, tabletilla kuin älypuhelimellakin. Oscar Prosper auttaa parantamaan hakukonenäkyvyyttä ja konversiotasoa ja lisää näin myyntiä.

  Integraation kuvaus

  Integraatiopalveluntarjoaja Flashnoden rakentama Oscar Prosper-Procountor -integraatio tehostaa yrityksen toimintaa! Automaattinen tiedonsiirto vapauttaa aikaa tuottavampiin tehtäviin. Flashnode toteuttaa integraatiot aina suunnittelusta käyttöönottoon, tukeen ja ylläpitoon. Palvelussa on kiinteä kuukausimaksu – ei siis yllättäviä piilokuluja!

  Flashnoden toteuttamassa Oscar Prosper-Procountor -liittymässä tiedonsiirto on räätälöitävissä asiakaskohtaisesti.

  Voit automatisoida muun muassa:

  • Tilaustietojen siirto
  • Laskutus
  • Tuotetietojen siirto

  Hinnoittelu

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hinta ei sisällä Procountor-API:n hintaa, Procountorin hinnastoon voit tutustua täältä.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Oscar eCommerce

  Ratkaisualue:

  Verkkokauppa


  Toimittaja:

  Flashnode


  Kumppanin tuki:

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search