Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

PlanMill ERP

PlanMill on asiantuntijayritysten CRM- ja ERP -järjestelmä. PlanMillissä voi hoitaa myynnin, projektit, tehtävät, matka- ja kululaskut, työajanseurannan, resursoinnin sekä laskutuksen. Yhdistämällä PlanMillin Procountoriin saa vaivattomasti siirrettyä tiedot toiminnanohjauksesta taloushallintoon.

  Ohjelmiston kuvaus

  PlanMillin helppokäyttöiset ohjelmistoratkaisut tehostavat asiantuntijayrityksen liiketoimintaprosesseja sekä tekevät rutiineista nopeasti hoidettavia.

  PlanMill laajenee kasvun myötä, kun yrityksesi lähtee kansainvälisille markinoille. Järjestelmästä löytyy mm. monivaluutta- ja yritystuki sekä modernit rajapinnat.

  PlanMill auttaa johtamaan myyntiputkeasi niin, että tiimisi onnistuu liidistä diiliin. Saat selkeän myynnin näkymän ja parannat yrityksesi tehokkuutta lisäämällä myyntimahdollisuuksia.

  Tämän lisäksi projektipäällikkösi voivat hallita yksittäisiä projektitehtäviä ja resursseja. Talousosastosi voi puolestaan laskuttaa jokaisesta raportoidusta tunnista ja myydystä palvelusta.

  Kotimainen PlanMill Oy kehittää ja toimittaa reaaliaikaisuutta tukevia selainpohjaisia palvelu- ja projektiliiketoiminnan ohjelmistoratkaisuja sekä Cloud (SaaS) että On-Premise -pohjaisina. PlanMillin CRM, PROJECT ja ERP -järjestelmät auttavat tehostamaan asiakkuuksien, projektien, HR:n ja talouden kokonaishallintaa sekä parantamaan asiakasyritysten tuottavuutta että kannattavuutta.

  PlanMillin ohjelmistoratkaisut on suunnattu erityisesti asiantuntijapalveluita ja projektiliiketoimintaa harjoittaville yrityksille. PlanMilliä käyttävät mm. mainos- ja viestintätoimistot, IT- ja ohjelmistotalot, insinööri- ja arkkitehtitoimistot, konsultit sekä tilitoimistot.

  Ominaisuudet

  Nopeuta kassan kiertoa

  Laskuta nopeammin ja virheettömästi. Automatisoi rutiinitehtävät.

  Tehosta projekteja

  Hallinnoi projekteja ja resursseja läpinäkyvästi ja tehokkaasti.

  Myy enemmän

  Hallinnoi myyntiputkea, luo tarjouksia ja tilausvahvistuksia nopeammin.

  Paranna asiakastyytyväisyyttä

  Käsittele palvelupyynnöt tehokkaasti alusta loppuun.

  Procountor + PlanMill ERP

  Yhdistämällä PlanMillin ja Procountorin yrityksen toiminnanohjaus ja talous integroituvat saumattomasti yhdeksi kokonaisuudeksi ja kaikki tieto on saatavilla suoraan pilvipalveluista ajasta ja paikasta riippumatta.

  PlanMill Invoice Connector for Procountor -liittymän avulla myyntilaskuaineisto siirretään PlanMillistä Procountoriin automaattisesti. Myyntilaskujen mukana siirtyvät asiakastiedot, tuoterekisterissä olevat tuotteet, kustannuspaikat sekä myyntitilit.

  PlanMill Expense Connector for Procountor -liittymän avulla matka- ja kululaskut liitteineen (PDF) siirretään PlanMillistä Procountoriin automaattisesti. Matka- ja kululaskujen mukana siirtyvät mm. henkilön osoite- ja pankkitiedot (IBAN), sosiaaliturvatunnus, pankkitiedot ja kululajit.

  Oletko jo Planmill ERPin käyttäjä?

  • Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä PlanMill ERP kumppaniin
  • Procountorin päässä integraation aktivointi asiakaspalvelun kautta liittymat@procountor.com

  Hinnoittelu

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Hinta ei sisällä Procountorin automaattisiirtoliittymän (SFTP) hintaa, Procountorin hinnastoon voit tutustua täältä.

  PlanMill ERP

  Toimiala:

  Asiantuntijapalvelut, Ohjelmisto- ja IT-ala


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Planmill


  Kumppanin tuki:

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search