Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Procountor Junior - kirjanpitäjän apuri

Procountor Junior on kirjanpitäjän apuri. Procountor Junior on tekoälyassistentti, joka ehdottaa ostolaskujen kirjanpitoon kirjanpitotiliä, ALV-statusta ja ALV-vähennys prosenttia.

  Palvelun kuvaus

  Procountor Junior on tekoälyassistentti, joka ehdottaa ostolaskujen kirjanpitoon kirjanpitotiliä, ALV-statusta ja ALV-vähennys prosenttia.

  Junior tekee ehdotuksia ainoastaan ostolaskujen kirjanpitotiliin, ALV-statukseen ja ALV vähennysprosenttiin, eli esimerkiksi ostolaskujen dimensiointeihin Junior ei tee muutoksia. Juniorin tehdessä tiliöintiehdotuksia, asiakkaan vastuulle jää vain tarkistaa ehdotusten oikeellisuus. Junioria on mahdollista käyttää kaikille ostolaskuille, tai ainoastaan tietyille toimittajille ja/tai laskuille. Junior täytyy kytkeä asiakkaan toimesta päälle, eli sitä ei laiteta automaattisesti päälle.

  Procountor Junior pystyy käsittelemään suuriakin tietomääriä tehokkaasti, jolloin kirjanpito on yhä reaaliaikaisempaa. Juniorin avulla kohdennat ajankäyttösi paremmin. Tekoäly toimii kiinteästi Procountorissa eikä sen käyttäminen maksa erikseen. Junior sisältyy kaikkiin Procountor Taloushallinto -paketteihin maksutta.

  Procountor Juniorin hyödyt yrityksille. Juniorin avulla kirjanpito muuttuu yhä reaaliaikaisemmaksi. Kone oppii ihmistä nopeammin ja prosessoi isoja tietomassojakin tehokkaasti, jolloin talousdata on käytettävissä yritysjohdon päätöksenteon tueksi aiempaa reaaliaikaisemmassa muodossa.

  Procountor Junior hyödyt kirjanpitäjille. Junior auttaa kirjanpitäjää rutiinityössä. Juniorin avulla ns. tallentamistyön osuus vähenee, ja kirjanpitäjä voi keskittyä yritysasiakkaalle arvoa tuottavaan, mielekkääseen asiantuntijatyöhön. Junior ehdottaa valmiita ratkaisuja, mikä nopeuttaa ammattilaisen päätöksentekoa.

  Ominaisuudet

  Procountor Junior ehdottaa ja auttaa.

  Procountor Junior pystyy käsittelemään suuriakin tietomääriä tehokkaasti, jolloin kirjanpito on yhä reaaliaikaisempaa.

  Tuo reaaliaikaisen taloustiedon päätösten tueksi.

  Valmiina Procountorissa.

  Nopeuttaa ja ajantasaistaa ostolaskujen tiliöintiprosessia.

  Helppo ottaa käyttöön tai kytkeä pois päältä jopa laskukohtaisesti.

  Palvelun käyttöönotto

  Procountor Junior on valmiina Procountorissa. Jotta Procountor Junior on mahdollista ottaa käyttöön, seuraavien ehtojen tulee täyttyä:

  Juoksevan 12kk aikana ympäristössä tulee olla vähintään 50 ostolaskua, jotka katsotaan liiketapahtumiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että laskujen tulee olla tilassa Hyväksytty, Maksukiellossa, Odottaa siirtoa pankkiin, Siirretty pankkiin, Osittain maksettu, Maksettu muualla tai Maksettu. Ostolaskut tulee tiliöidä riveittäin. Tämä voidaan tarkistaa Käyttöasetukset-näkymällä (Hallinta > Yrityksen tiedot > Käyttöasetukset).

  Junior voidaan ottaa käyttöön joko ostolaskun Kirjanpito-näkymällä avautuvan avustetun käyttöönoton avulla tai vaihtoehtoisesti Käyttöasetukset-näkymällä.

  Haluatko keskustella lisäominaisuudesta vielä asiantuntijamme kanssa? Jätä yhteydenottopyyntö tästä. Olemme sinuun pian yhteydessä.

   

  Lisäominaisuus

  Lisäominaisuus tarkoittaa Procountoriin lisättävää toiminnallisuutta, jonka voit ottaa tarvittaessa käyttöösi. Lisäominaisuudet ovat maksullisia lisäosia, jotka säästävät aikaasi ja tehostavat taloushallintoasi. Laajemmat Procountor-paketit sisältävät automaattisesti määrättyjä lisäominaisuuksia.

  Procountor Junior - kirjanpitäjän apuri

  Ratkaisualue:

  Kirjanpito, Ostot ja kuitit


  Toimittaja:

  Procountor


  Tuotteen tuki:
  Hinta:

  Procountor Junior sisältyy Taloushallinto -tuotepaketteihin.

  Search