Hyppää sisältöön

Procountor Toiminnanohjaus

Säästä aikaa ja helpota asiantuntijatyön arkea yhdistämällä tilitoimiston liiketoimintojen hallinnointi yhdeksi kokonaisuudeksi.

  Ohjelmiston kuvaus

  Säästät aikaa ja helpotat asiantuntijatyön arkea yhdistämällä tilitoimiston liiketoimintojen hallinnointi yhdeksi kokonaisuudeksi Procountor Toiminnanohjauksella.

  Miksi tilitoimistolle Procountor Toiminnanohjaus?

  • Tuotteistettu ratkaisu tilitoimistojen toiminnanohjaukseen.
  • Kaikki asiakastietoihin ja toimeksiantoihin liittyvä tieto löytyy yhdestä paikasta.
  • Toiminta hallinnassa: tehtävät ja aikataulut hallinnassa; asiakaskannattavuus tiedossa; hinnoittelulle tuki; resurssoinnille tuki jne
  • Laskutus helpottuu, kun kirjatut tunnit siirtyvät suoraan laskutukseen ja laskut suoraan esim. Procountoriin. Laskutus antaa mahdollisuuden myös automaattiseen kuukausilaskutukseen. Kaikki tehty työ, myös yllättävät työt kuten puhelinsoitot, tulee kirjattua ja laskutettua. à Näin laskutusaste nousee.
  • Palvelun laadun paranemisen ja myös yhteiskäytön ansiosta asiakkaat sitoutuvat vielä paremmin tilitoimiston asiakkaiksi.
  • Tilitoimiston kannattavuus paranee toiminnan tehostumisen myötä sekä parantuneen laskutuksen ansiosta.
  • Käyttöönotossa tilitoimistoa tukee ja kouluttaa asiantuntijat, jolla syvällinen kokemus tilitoimistojen tavasta työskennellä, – Tilitoimisto saa näin työkalusta kaiken hyödyn irti.

  Procountor Toiminnanohjaus on Koho Sales Oy:n ja Accountor Finagon yhteistyössä tuottama toiminnanohjausjärjestelmä tilitoimistoille. Procountor Toiminnanohjauksessa on tilitoimistoille suunnitellut valmiit mallit sekä ohjelmiston käyttöönotolle että päivittäistä asiakkuuksien hoitoa varten.

  Tilitoimistona saat apua kuormitustilanteen hallintaan ja resursointiin. Asiakkaiden tehtävätilanteet ovat ajantasalla ja saat tietoa asiakkaiden kannattavuudesta ja tukea hinnoitteluun. Projekti- ja tuntilaskutus pysyvät ajantasalla.

  Tilitoimiston työntekijänä  saat apua ajanhallintaan ja työviikon suunnitteluun. Saat helpon tuntikirjaustyökalun käyttöösi ja helpotusta moninaisten tehtävien muistamiseen ja sijaistuksiin.

  Tilitoimistosi asiakkaat hyötyvät kun saavat tasalaatuista, ajantasaista palvelua ja selkää laskutusta. Asiakkaiden ja tilitoimistosi välillä sujuu hyvä tiedon kulku mm. yhteiskäytön avulla (esim. chat, aineiston toimitus, tiketit ja tiedotteet).

   

  Ominaisuudet

  Asiakkuuksien hallinta

  Toimeksiantojen ja niihin liittyvien tehtävien suunnittelu ja hallinta

  Ajankäytön hallinta ja työajanseuranta

  Tuntikirjaukset ja laskutus

  Yhteiskäyttö asiakkaiden kanssa (mm. chat, tiedotteet, tiketit ja aineistojen tietoturvallinen toimitus)

  Seuranta ja raportointi (mm. kuormitustilanne ja asiakaskannattavuus)

  Asiakaskokemuksia

  ”Tilitoimistoyrittäjä Tuija Humberg Tilitoimisto Humberg Oy:stä kertoo, miten Procountor Toiminnanohjaus on tehostanut heidän työtään ja lisännyt toiminnan kannattavuutta.”

  Tuija Humberg, Tilitoimisto Humberg Oy

  Procountor + Procountor Toiminnanohjaus

  Procountor Toiminnanohjauksessa käsitellään laskutusta, tuntitöitä ja projekteja. Procountor Toiminnanohjaus muodostaa valmiita laskuja, jotka siirtyvät API-integraation avulla napin painalluksella Procountoriin. Myyntilaskut lähetetään Procountorista ja myös myyntireskontra on Procountorissa. Procountor Toiminnanohjauksen ja Procountorin välinen integraatio on kahdensuuntainen ja integraation avulla siirtyy automaattisesti seuraavia tietoja: asiakastiedot, laskutustiedot (sis. verkkolaskutiedot), laskutustapa ja tuotteet.

  Työntekijöiden tuntikirjaustiedot saadaan siirrettyä Procountor Toiminnanohjauksesta Procountoriin siirtotiedoston avulla palkanlaskentaa varten.

  Procountor Toiminnanohjauksen ja Procountorin välisestä API-integraatiosta Accountor Finago ei veloita normaalia kuukausimaksua.

  Hinnoittelu

  30 €/kk/käyttäjä (1–5 käyttäjälle)

  Kuukausikohtainen käyttäjähinta on porrastettu käyttäjämäärän mukaan alenevasti. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

  Tutustu Toiminnanohjauksen hinnastoon kokonaisuudessaan täällä.

   

  Suosittu

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Procountor Toiminnanohjaus

  Toimiala:

  Tilitoimistot


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Procountor


  Kampanja

  Pikastartti-käyttöönotto nyt 0 € (norm. 695 €) ja Tehostartti-käyttöönotto 695 € (norm. 1 395 €). Kampanja-aika 24.4.–30.6.2024.

  Hinta:

  30 €/kk/käyttäjä (1–5 käyttäjälle)

  Kuukausikohtainen käyttäjähinta on porrastettu käyttäjämäärän mukaan alenevasti. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

  Tutustu Toiminnanohjauksen hinnastoon kokonaisuudessaan täällä.

   

  Search