Hyppää sisältöön

Jackbot

Kehitä tilitoimistosi toiminnan laatua ja asiakaskokemusta Jackbotin ja Procountorin avulla.

  Ohjelmiston kuvaus

  Jackbot on tiedolla johtamisen palvelu tilitoimistoille. Yhdessä Procountorin kanssa se mahdollistaa tilitoimistojen oman toiminnan laadun ja asiakaskokemuksen kehittämisen. Jackbotin palvelu perustuu tilitoimiston käyttämästä taloushallinnon järjestelmästä Procountorista ja muista lähteistä automaattisesti noudettaviin tietoihin. Tämä mahdollistaa tilitoimistolle asiakkaiden liiketoiminnassa tapahtuvien muutosten havainnollisen seurannan sekä reagoimisen muutoksiin ja poikkemiin helposti.

  Jackbot yhdistelee ja jalostaa eri lähteistä kerättyjä tietoja automaattisesti tilitoimistolle hyödylliseen muotoon. Kokonaisvaltainen palvelu perustuu kolmivaiheiseen kehityspolkuun, jota edetessä tilitoimistosi työskentelyn laatu paranee ja valmiudet tuottaa lisäarvopalveluita asiakkaillesi kasvavat:

  1. Tehokas ja laadukas työskentely: palvelu auttaa tilitoimistoasi oman toiminnan virtaviivaistamisessa sekä palveluntuotannon laadun ja asiakastyytyväisyyden kehittämisessä.
  2. Asiakaskunnan parempi ymmärtäminen: palvelu auttaa tilitoimistoasi asiakaskunnan taloushallinnon tilan ja siinä tapahtuvien muutosten analysoinnissa sekä mahdollistaa asiakaskokemuksen kehittämisen.
  3. Lisäarvon tuottaminen asiakkaille: palvelu auttaa tilitoimistoasi viestimään asiakkaiden kanssa tiiviimmin ja avaa uusia mahdollisuuksia tuottaa heille lisäarvoa.

  Jackbotin palvelussa on huomioitu sekä esimiehet (näkevät kokonaiskuvan koko asiakaskunnasta) että asiakastyötä tekevät (saavat oleelliset tiedot omista asiakkaistaan).

   

  Ominaisuudet

  Teknlogian hyödyt

  Jackbot hyödyntää ohjelmistorobotiikkaa, koneoppimista ja business intelligencea.

  Jackbot tuo modernien teknologioiden hyödyt kaikkien tilitoimistojen saataville kuukausihintaisina palveluina.

  Ajantasainen kokonaisnäkyvä kaikista asiakkaista

  Näet kokonaisnäkymän kaikkien asiakkaidesi työtilanteesta.

  Isosta kuvasta pääset pureutumaan helposti huomiota vaativiin tehtäviin, joka auttaa työnjohtoa ja tekijöitä oman työn suunnittelussa ja kehittämisessä.

  Laadun seuranta, kehittäminen ja proaktiivinen palvelu

  Jackbot raportoi, tarkistaa ja muistuttaa ja kertoo oivalluksia.

  Jackbot valvoo laatua

  Prosessien yhtenäistäminen, laadun tarkistaminen ja aikataulujen valvominen.

  Asiakaskokemuksia

  ”Jackbot kokoaa datasta selkeän yhteenvedon. Koska Jackbotin myötä data on helpommin saatavilla, sitä tulee myös käytettyä enemmän kuin aiemmin.”
  Mira Merikanto, Strateginen taloustoimisto Sukkela

  ”Jackbot on ennen kaikkea luotettava. Kertaakaan ei ole ollut tilannetta, etteikö me voitaisi luottaa Jackin tekemiin työtehtäviin. Minulle se on tärkein asia.”
  Susanna Salminen, Partner, Accounting Rocks

  Procountor + Jackbot

  Jackbotin saat käyttöösi nopeasti matalalla kynnyksellä. Jackbotin käyttäminen on huoletonta, sillä Jackbot huolehtii teknisestä puolesta, ylläpidosta, käyttäjätuesta, koulutuksista sekä tuotekehityksestä. Tilitoimistona voit keskittyä olennaiseen – oman liiketoimintasi johtamiseen ja kehittämiseen.

  Jackbot noutaa tiedot automaattisesti Procountorista ja tallentaa ne pilvipalveluympäristöön. Ylläpidät vain asiakaslistausta palvelussa. Kirjaudut Jackbotin pilvipalveluun ja näet tiedot selkeässä visuaalisessa muodossa.

  Hinnoittelu

  Jackbotin palvelut ovat kuukausihintaisia ja perustuvat tilitoimiston asiakasmäärään. Palvelun käyttöönotto on veloitukseton, ja tarjolla on myös mahdollisuus kokeilla palvelua 2 kuukauden ajan veloituksetta.

  Palvelut soveltuvat niin yhden hengen tilitoimiston kuin myös Suomen suurimpien tilitoimistojen käyttöön.

  Alkaen 3 €/kk/loppuasiakas

  Tutustu Jackbotin tarkempaan hinnastoon täällä. Hinta pitää sisällään Procountorin API-maksun.

  Suosittu

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Jackbot

  Toimiala:

  Tilitoimistot


  Ratkaisualue:

  Raportointi ja BI


  Toimittaja:

  Jackbot Oy


  Kumppanin tuki:
  Hinta:

  Alkaen 3 €/kk/loppuasiakas

  Tutustu Jackbotin tarkempaan hinnastoon täällä. Hinta pitää sisällään Procountorin API-maksun.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search